פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר במקום גדול . . . ורקוב .... (המקום האחרון) אני עובד בו רק חצי שנה וממש לא אתגעגע אליו ואני לא אזכיר את שמו.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר ניראה לך ? ? ?וחוץ מזה עד היום עוד לא הבנתי מי זאת החנות הזאת.עבדתי על מערכות גדולות במקומות גדולים.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ההבדל ביני לבינך זה שאני מתפטר ולא מפוטר. עד היום אני רק התפטרתי ממקומות עבודה ולא פוטרתי, או שגרמתי לכך שיפטרו אותי...
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ההבדל ביני לבינך זה שאני מתפטר ולא מפוטר. עד היום אני רק התפטרתי ממקומות עבודה ולא פוטרתי, או שגרמתי לכך שיפטרו אותי...כלי
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים פחחח .... מעניין , אם לא הייתי מקים מרד באקסלנט , כנראה שעדיין הייתי עובד שם ....בעעעע
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ההבדל ביני לבינך זה שאני מתפטר ולא מפוטר. עד היום אני רק התפטרתי ממקומות עבודה ולא פוטרתי, או שגרמתי לכך שיפטרו אותי...the איפה אתה עובד היום ?!הכי טוב זה לגרום לפיטורים כי ככה מקבלים פיצויים !! ;D
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ההבדל ביני לבינך זה שאני מתפטר ולא מפוטר. עד היום אני רק התפטרתי ממקומות עבודה ולא פוטרתי, או שגרמתי לכך שיפטרו אותי...גבר אני מחזיק ממך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.