עבור לתוכן

בעיה עם ה-8800GTS...אני חושב...

Featured Replies

פורסם

יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות

לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד.

בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה?

תודה

פורסם

על איזה 8800GTS מדובר? האם 320\640MB או שמה החדש של 512MB?

באילו דרייברים אתה משתמש?

והאם בדקת את טמפ' הכרטיס במנוחה ובמאמץ?

כמו כן ציין את מפרט המערכת שלך כולל את ספק הכח.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של nvidia

191.07

הגרסה של ה320MB

מעבד E6300 של אינטל

לוח אם של ג'יגהבייט GA-965P-DS4

3GB RAM

ספק כח ג'נרי אם אני לא טועה

מה עוד?

יש פה איזה 4 טמפרוטות שונות של הכרטיס ב-EVEREST

GPU 67

GPU Diode 72

GPU Ambient 59

GPU Memory 67

פורסם

מדובר בטמפרטורות הכרטיס במנוחה?

אם כן, מהן במאמץ? (אפשר להפעיל תוכנה מעמיסה כמו OCCT GPU תוך כדיי)

פורסם
  • מחבר

כן, אלה הן הטמפ' במנוחה, 5 שניות אחרי שהדלקתי את התוכנה המחשב קרס עוד פעם אפילו לא הספקתי לראות מה הטמפ'

פורסם

נשמע לי כמו בעיית ספק כח

פורסם

ולי זה נישמע כמו 2 בעיות, 1 זה מאוד יכול להיות שהספק כבר לא מצליך ליסחוב תכרטיס כי נגיד כשקנית תמערכת והספק היה חדש אז הוא יכל להומיא תמיץ שדרוש לכרטיס אבל עכשיו הוא פשוט לא מסוגל להוציא תמיץ הזה ואין מה לעשות חוץ מי ליקנות ספק חדש לפחות 400W אמיתיים עם זה ג'נרי ועם ביכלל זאת בעיית ספק. 2 מאוד יכול להיות שהכרטיס לא מסוגל להתמודד עם הטמפ' שלו במאמץ עם זה באמת ככה ואני כימעט בטוח שזאת הבעיה במיקרה כזה רק קירור חדש יוכל להציל אותך, יש מצב גם להכי גרוע ששניהם גורמים לבעיה הזאת גם הספק שכימעט שבק חיים וגם הכרטיס שלא מסוגל לעמוד בטמפ' שלו במאמץ. :xyxthumbs:

פורסם

אין סיבה שיהיה בעיה עם הקירור, הוא אמור להספיק אם זה מה שהיצרנית מוכרת. תוודא שהמאוורר שלו עובד, ותנקה אבק במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

קניתי ספק חדש של אנרמקס, הכל עובד פיקס!

תודה רבה חבר'ה

פורסם

שמחים לשמוע.

עוד שיעור חשוב ב"למה צריך ספק כח איכותי".

פורסם

שמח שהסתדר לך, אבל הטמפרטורות של הכרטיס עדיין קצת גבוהות... נקה אבק מהכרטיס ותבדוק / תשפר את הסירקולוציה במארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים