עבור לתוכן

שירות טוב ב-RSM שירות גרוע בשריון מחשבים

Featured Replies

פורסם

קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. :yelclap:

לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי אני. אמר לי הבחור שם שהמחשב תוקן, בס"כ היה צריך לנקות מגעים ושאבוא לקחת. הגעתי במיוחד - נסיעה של 45 דקות. ביקשתי שיראה לי שהכל תקין לפני שאני משלם. הוא חיבר את המחשב למסך, הדליק והפלא ופלא, בדיוק אותה תקלה שבגללה הבאתי את המחשב לתיקון. הוא התחיל לבדוק פה, לבדוק שם, העלה כל מיני השערות, רצה להחליף ספק בטענה ש- HEC 300W חלש מדי (למעבד חד ליבתי, כרטיס מסך ענתיקה וקשיח אחד). בסופו של דבר התייאשתי וביקשתי לקחת את המחשב. על התענוג המפוקפק הזה שילמתי לפי דרישתו 180 שקל דמי בדיקה ותיקון.

פורסם

"שיריון מחשבים"?

רק על פי השם הייתי בורח :D

פורסם

עלק שריון מחשבים :silly:

פורסם

אתה בטוח שהם חנות מחשבים ולא מומחי פחחות? שיריון מחשבים..

פורסם

שיריון מחשבים עוד קיימים??!??

ממש מפתיע , הייתי בטוח שהם כבר נסגרו...

פורסם
  • מחבר

הם היו היחידים לפני מספר חודשים שהחזיקו מעבד AMD S939 מהסוג שמת אצלי במחשב, אז החלפתי אצלהם את המעבד. כשהמחשב שוב קרס חשבתי שאולי זה המעבד אז שמתי אותו לתיקון שם במקום ללכת למקום יותר קרוב ואמין. טעות :kopfpatsch:

פורסם

סתם מתוך עיניין , באיזה מעבד מדובר וכמה הוא עלה לך..?

פורסם

קודם גיבור מחשבים, עכשיו שיריון מחשבים. מה הלאה? צב'י הנינג'ה מחשבים - גיבורים עם שיריון

פורסם

^ לא יודע מה איתך, אני קניתי את המחשב שלי בחי"ר מחשבים. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

סתם מתוך עיניין , באיזה מעבד מדובר וכמה הוא עלה לך..?

AMD ATHLON 64BIT 3700+ SOCKET 939 עלה בערך 250 שקל. אם אתה צריך אותו אתה מוזמן לקחת.

פורסם

"שיריון מחשבים"?

OMG...

מעניין מה שרדר היה אומר על זה.

פורסם

למה שכחת את סטוקמן?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מפליא אותי מאד איך הצוות הבכיר של HW ZONE לא מתייחס לשקר הכמעט שקוף והמאד לא מקצועי בלשון המעטה של coldstorm - מה גם שברור מאד שיש פה מגמה להשחיר את שריון מחשבים ולהלבין את החנות השניה שהוא כל כך משבח...(ולא אתפלא אם זו רוח הנושבת מאותה חנות) ויותר מכל מפליא איך אתם נותנים לגונב הדעת הזה במה שמעודדת אחרים להצטרף לקלחת לשון הרע ורעות הרוח שמבצבצת מתוך הדברים כאשר שום דבר רציני ו/או קונקרתי עולה ולו במעט מתוך דבריהם של המגיבים ואפילו מתוך דבריו של coldstorm בעצמו.

שהרי מה הקשר בין POST לבין מעבד - שיעלה מישהו שחושב שהוא מקצועי ויסביר.....ואני מוכן להגיב בהמשך על כך. מה גם שנראה לי שגונב הדעת הזה מסתיר הרבה פרטים מהסיפור המאד מוזר שלו - ואשמח מאד אם יעלה כאן נציג של שריון מחשבים ויגיב על הדברים - אשר לי נראים במקרה הטוב חלק קטן מהאמת....

לא הייתי טורח כל כך לכתוב כל הנ"ל לולא אני בעצמי תקנתי בשריון לפני כחצי שנה 2 מחשבים ישנים שחשבתי שכבר "אבד עליהם הקלח" והם (שריון) ממש חידשו לי אותם באופן שלא יכולתי לצפות (אפילו כטכנאי שמבין במחשבים) ובמחיר מאד זול יחסית, ואף שידרגו לי אותם בעלות נמוכה וכדאית יחסית לאופציה של מחשב חדש והתייחסו מאד בסבלנות לכל שאלה ששאלתי וקבלתי תשובה מקיפה ומקצועית בלי מריחות וכדומה - כך שמאד קשה לי "לקנות" את הסיפור של coldstorm - מה גם שבטוח שמחשב חדש אקנה רק אצלם גם בגלל המחיר ובעיקר בזכות היחס והמקצועיות - ואפילו תאר לך coldstorm שהמחשבים עובדים מאז כמעט ללא הפסקה באופן תקין ביותר.

מקווה שאיזנתי קצת את הדברים !?

פורסם

התגובה שלך נראית מאוד לא אמינה, במיוחד כאשר מדובר בהודעה היחידה שכתבת אי פעם בפורום שלנו והחלטת להקפיץ דיון בן 3 חודשים כדי לרשום אותה. אם החנות רוצה להגיב לדברים, היא מוזמנת לפנות לאחד ממנהלי האתר ולפרסם תגובה רשמית בפורום.

פורסם

במילים אחרות האפשרות שייעשה צדק חייב להיות בתוך 10 דקות מהתגובה הקודמת.....אבל 3 חודשים שאנשים שמגיבים ושאינם מגיבים כאן, אך רואים את החד צדדיות של הכותב ואת הלשון הרע שלו ושל המגיבים האחרים - זה כן בסדר לדעתך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים