עבור לתוכן

יש לי בעיה עם הכרטיס GF260GTX הFPS נורא נמוך וליפעמים יותר מידי

Featured Replies

פורסם

אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים.

למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<

פורסם

למרות שזה לא קשור(אולי) לספק, הייהתי ממליץ לך להחליף.

פורסם
  • מחבר

ספק דווקה ? לא ניראה לי יש לי ספק דיי טוב של 630W עם 4 מסילות ו40A סבבה של ספק סוחב לי תכרטיס בלי בעיה, לא ניראה לך שזאת בעית מסך ? המסך שלי כרגע זה 18.5 אינצ' ורזולוציה של 1366X768 לדעתי יכול מאוד להיות שהכרטיס יותר מידי חזק כדי לעבוד ברזולוציה נמוכה כזאת יש מצב ?

פורסם

לי למשל לא מזמן היו תקיעות של 10 שניות מדי פעם כאשר הבעיה נבעה מהכונן הקשיח, וזאת בכלל הסתברה כבעיית תוכנה בעבודה מול הכונן.

הנקודה היא שקשה לדעת מה הגורם לפי הנתונים שסיפקת. בתור התחלה, זה קורה רק ב-COD6 או בעוד משחקים ?

(ואין כזה דבר שהכרטיס יותר מדי חזק לרזולוציה, ז"א אולי יהיה צוור בקבוק עם המעבד אבל ככל שאתה יורד ברזולוציה הביצועים יכולים רק לעלות)

אגב, כשאתה אומר תקיעות של 10 שניות אתה מתכוות לעצירה מוחלטת למשך 10 שניות או ביצועים ירודים למשך 10 שניות ?

פורסם
  • מחבר

לי למשל לא מזמן היו תקיעות של 10 שניות מדי פעם כאשר הבעיה נבעה מהכונן הקשיח, וזאת בכלל הסתברה כבעיית תוכנה בעבודה מול הכונן.

הנקודה היא שקשה לדעת מה הגורם לפי הנתונים שסיפקת. בתור התחלה, זה קורה רק ב-COD6 או בעוד משחקים ?

(ואין כזה דבר שהכרטיס יותר מדי חזק לרזולוציה, ז"א אולי יהיה צוור בקבוק עם המעבד אבל ככל שאתה יורד ברזולוציה הביצועים יכולים רק לעלות)

אגב, כשאתה אומר תקיעות של 10 שניות אתה מתכוות לעצירה מוחלטת למשך 10 שניות או ביצועים ירודים למשך 10 שניות ?

תיראה כמו שלא ממליצים פו לאנשים לקחת HD5850 ומסך 20', אז גם אני חושב שהבעיה נובעת מי 260GTX עם מסך 18' יכול להיות ?

וכן ברוב המשחקים יש תקיעות לא מהעולם הזה נגיד מי 40-50 FPS זה יורד ל5-10 FPS שזה לא שחיק ביכלל מה לעשות ?

פורסם

אני מציע שתלך לחבר ותבדוק את הכרטיס על המחשב שלו

ואז כולנו ניהיה יותר חכמים

פורסם
  • מחבר

האיתי הולך בכיף לחבר ליבדוק רק חבל שלכולם יש מערכות ישנות שלא מסוגלות ליסחוב GF8800GT אז זאת דיי בעיה, תיראה ניסיתי עם מסך 20' 1680X1050 והבעיה נימשכת מה לעשות ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים