פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים שלום,התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדששהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבדאמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAYעכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטלהמוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב"זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים היא צודקת, זה מפס היצור של Entel, חברת חיקוי של אינטל.וברצינות - היא סתם מקשקשת. אולי עדיף קירור קצת יותר חזק בשביל להועיל לטורבו בוסט, אבל חוץ מזה (אם אין אוברקלוק) אז אין שום סיבה להתרחק מהקירור המקורי. חוץ מהקירור ומהאחריות אין שום הבדל.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים שלום,התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדששהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבדאמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAYעכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטלהמוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב"זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?הכל פשוט
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר שוקו רצית לצטט אותי או את NIKE?אז אני לא טועה אין שום הבדל בכלום אם אני יקנה BOX וישים לו קירור סתם לדוגמא של CM או אם אני יקנה TRAY וישים לו את הקירור של הCM נכון?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר חחחחחחח עכשיו שמתי לב...תודה על העזרהאם אפשר כנסו לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440863.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.