פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים הסיטואציה:נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים.רמזור אדום וקצת פקק.מגיעה אחת המכוניות מול השניה.אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין.כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש.רמזור ירוק.מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר.הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!"כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה.בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים.קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר.השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה.מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכיח שמישהו זרק משהו כי הוא צילם קצת אחריאבל במידה וכן, מה הדין על כך?תודה
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אישית אני מקווה שיזרקו אותך ואת החברים שלך לכלא. אבל סביר להניח שלא יקרה כלום.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר הנייר נזרק בזמן שהרכבים בתנועה או בזמן העצירה ברמזור?כמובן שבזמן עצירה מ-ו-ח-ל-ט-תאישית אני מקווה שיזרקו אותך ואת החברים שלך לכלא. אבל סביר להניח שלא יקרה כלום.מה קרה לא קיבלת אתמול?אל תשחק אותה קדוש מעונה.אני בטוח שגם אתה עושה\עשית כאלה שטויותלא סוכנו חיים של אף אחד
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים כנראה שנתקלת בנאמן ניקיון או במתנדב של משטרת התנועה.באופן כללי לא חושב שיש סיבה לדאגה.במאמר מוסגר אומר רק, הכביש הוא לא מקום למשחקים, תן לכביש את הכבוד לו הוא ראוי ותזכה להשאר בחיים.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר ממש לא מעניין אותי מה עשית. עם הפה המלוכלך שלך לא תגיע רחוק.זה בסדר אותי לא מעניין מה אתה חושב ;Dכנראה שנתקלת בנאמן ניקיון או במתנדב של משטרת התנועה.באופן כללי לא חושב שיש סיבה לדאגה.במאמר מוסגר אומר רק, הכביש הוא לא מקום למשחקים, תן לכביש את הכבוד לו הוא ראוי ותזכה להשאר בחיים.למדנו את הלקח גיסנו, למדנו.מה שמטריף אותי זה, שהוא שלף על המקום חתיכת מצלמה, לא פלאפון או משהו, כאילו הוא כבר ב"עסק" הזה הרבה זמן.אני מאוד מקווה שלא הולך לו
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר לא נראה לי שה"עסק" שלו זה לעקוב אחרי בחורים חחח לי נראה שהעסק שלו זה לדפוק אנשים ולקחת את החוק לידיים, מי הוא בכלל.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים בוא אני אביא לך תאוריה אחרת:אפשר לומר שהוא חרמן אש עליכם אז הוא הוא קלט את הנייר וזרק משפט כדי שתחשבו שהוא סתם זקן ממורמר, ואז הוא שלף מצלמה כדי לצלם אותכם ועכשיו הוא מעלה את זה לפורום של זקנים חרמנים, אתה כבר תחשוב על ההמשך
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים חחח לי נראה שהעסק שלו זה לדפוק אנשים ולקחת את החוק לידיים, מי הוא בכלל.הוא אדם שאכפת לו, אבל אתה כנראה לא מבין.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר בוא אני אביא לך תאוריה אחרת: אפשר לומר שהוא חרמן אש עליכם אז הוא הוא קלט את הנייר וזרק משפט כדי שתחשבו שהוא סתם זקן ממורמר, ואז הוא שלף מצלמה כדי לצלם אותכם ועכשיו הוא מעלה את זה לפורום של זקנים חרמנים, אתה כבר תחשוב על ההמשך
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים לא יודע למה אני בכלל מגיב לנושא המפגר הזה, אבל נראה לי שצילום במצלמה תוך כדי נהיגה זה עבירה על החוק (כמו לדבר בטלפון סלולרי - הריכוז אינו בנהיגה) לכן הוא גם סוג של עבריין.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר לא יודע למה אני בכלל מגיב לנושא המפגר הזה, אבל נראה לי שצילום במצלמה תוך כדי נהיגה זה עבירה על החוק (כמו לדבר בטלפון סלולרי - הריכוז אינו בנהיגה) לכן הוא גם סוג של עבריין. בדיעבד גם אני חשבתי על זה, וחבל שלא צילמתי אותו
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים לא יודע למה אני בכלל מגיב לנושא המפגר הזה, אבל נראה לי שצילום במצלמה תוך כדי נהיגה זה עבירה על החוק (כמו לדבר בטלפון סלולרי - הריכוז אינו בנהיגה) לכן הוא גם סוג של עבריין.בדיוק חשבתי על זה שאם יש משהו אחד שיותר גרוע מלזרוק נייר בזמן עצירה מוחלטת מול רמזור - זה לצלם בזמן נהיגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.