עבור לתוכן

מישהו שמע על החנות "חושב על מחשב" בחולון?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית...

מישהו שמע מכיר איך הם מה הם?

תודה שבוע טוב

פורסם

יש בחולון שלוש חנויות מחשבים וותיקון מעל 10 שנים~

1. אטלנטיק-הם בסדר גמור,רק יקרים.

2. גולף מחשבים-דיי רמאים, ניסו לגנוב לי הרדיסק בתענה שהוא נשרף, ובטח עשו לי עוד כמה קונצים שלא תפסתי.

3.הרוסי - עולם מחשבים- החנות דיי וותיקה, השירות האישי על הפנים, המוכר דיי בור, או שהוא משחק אותה כזה.

לדעתי עדיף לך להזמין מSKYPC, לשלם 100 שקל על הVIP שלהם.

^^

תבדוק רק איך הם עכשיו מבחינת שירות

פורסם

חבל לחלוטין לחשוב מחשבים בחולון ( בהולנדית זה נשמע יותר מצחיק , המממ , בעצם לא - חחח )

פורסם

חושב על מחשב?!... LMFAO?!...

פורסם

האמת שהחנויות במרכז העיר באמת דיי מעפנות ומתרכזות בעיקר במכנה המשותף הנמוך של המבקרים שם.

בעולם המחשבים המוכר דיי חביב כשצריך לקנות מהר איזשהו רכיב קטן, אבל המחירים יחסית יקרים.

באטלנטיק אני הייתי כמה פעמים אבל לפני הרבה שנים והם לא השאירו אצלי רושם חיובי, לא של רמת ידע ולא של מחירים.

פורסם

החנויות בחולון שוות רק לדברים קטנים , אבל זו תופעה אורבנית רגילה שאת הקניות הגדולות הצרכנים יבצעו במרכזיי קניות .

פורסם

האמת שהחנויות במרכז העיר באמת דיי מעפנות ומתרכזות בעיקר במכנה המשותף הנמוך של המבקרים שם.

בעולם המחשבים המוכר דיי חביב כשצריך לקנות מהר איזשהו רכיב קטן, אבל המחירים יחסית יקרים.

באטלנטיק אני הייתי כמה פעמים אבל לפני הרבה שנים והם לא השאירו אצלי רושם חיובי, לא של רמת ידע ולא של מחירים.

אחי הרוסי מעפן...

פורסם

גם "קוברה" יושבים בחולון, הזמנתי מהם בשנה האחרונה 3 מוצרים (2 דיסקים קשיחים + כרטיס מסך) והשירות היה טוב כאשר מימשתי אחריות על אחד הדיסקים הקשיחים.

http://www.cobrapc.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים