עבור לתוכן

W T F?????

Featured Replies

פורסם

מה זה השאלה מפגרת הזאת, "מי לעזאזל שם את זה?". (שים לב, יש נקודה בסוף המשפט בכוונה)

פורסם

לא נכנסתי לקישור, אבל אל תתיחס לשום דבר שעוכרי ישראל האלה אומרים.

פורסם

בצלם, ארגון של מטורפים שרוצה להשמיד את מדינת ישראל

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לזה שהם משמיצים את צהל! הם מדגישים את שיטות הפעןלה שלהם כאילו שאם תדבר יפה לטרןריסט מזדיי? בתח?

זה יעזור!

פורסם

מישהו מוכן להסביר קצת על הארגון הזה? אני יודע ששמעתי עליו, פשוט לא זוכר באיזה הקשר. מה הם עושים?

נכנסתי לאתר שלהם וזה נראה כמו עוד ארגון שמאלני שלא ישיג כלום (אמן), אבל מה בפרוטרוט? אין לי כוח לקרוא את כל הזבל שרשום שם.

פורסם

אני לא כל כך מכיר אותם אבל ממה שאני יודע הם ארגון של פחדנים שבוכים כל פעם שנפגעים פלסטינים ומתי שטרוריסטים פוגעים ביהודים הם לא אומרים כלום

הם גם מנסים להכפיש את מדינת ישראל כל הזמן שיחשבו שאנחנו באמת פוגעים בפלסטינים בכוונה

פורסם
  • מחבר

כתוב למטה "זכויות האדם" אבל תושבי עזה\טרוריסטים לא אזרחים\פליטים!

פורסם

הם לא אזרחים/פליטים , אבל הם עדיין אנשים , יש משהו קטן שמבדיל אותם מכבשים והחמורים בגן החיות שצבעו אותם לזברות ...

לא מצדיק את הבצלם הזה , אבל אני כן חושב שהחבר'ה שם מקצינים ומאווווד מותחים את הגבולות , ואת הקוים האדומים של "בוא נרביץ לערבי כי הוא הסתכל עלי" , ושמעתי את זה ממקור ראשון , ואז שאלתי אותו למה , למה להרביץ כי הוא הסתכל עליך , הבחור השפיל מבט ולא היה לו מה לענות לי .

כל אדם צריך להיות מסוגל לעשות את ההבדלה וההפרדה הזאת , של התעללות למען fun , סדיסטי ככל שיהיה , לבין הפעלת כוח פיזי מתוך שיקול הגיוני ונכון .

פורסם
  • מחבר

+1+1+1 :xyxthumbs:

פורסם

צריך לחסל את הארגון הזה

פורסם
  • מחבר

+1 :xyxthumbs:

(אתם יודעים זה מעייף לכתוב כול הזמן + ::))

פורסם

צריך להכניס את הארגון הזה לתוך עזה שיראו איזה מסקנים הם.

אני לא מבין איך אזרח של מדינה יכול לצאת נגדה לטובת משהו שמנסה כל הזמן לפגוע במקום שהוא חי בו.

פורסם

הארגון הזה, יחד עם עוד ארגוני זכויות אדם עושים את עבודתם נאמנה.

תצאו שנייה מהפוליטיקה, תכנסו לראש של הלוחם הבודד שנמצא בסיטואציה לא פשוטה אל-מול אוכלוסיה אזרחית, כל אחד שהיה בסיטואציות השוחקות האלו יודע שזה מאוד קל לאבד פרופורציות, מאוד מאוד קל.

הארגונים האלו שומרים על צה"ל לא פחות משהם שומרים על אותה אוכלוסיה אזרחית.

ציטוט מרוח צה"ל:

טוהר הנשק - החייל ישתמש בנשקו ובכוחו לביצוע המשימה בלבד, אך ורק במידה הנדרשת לכך, וישמור על צלם אנוש אף בלחימה. החייל לא ישתמש בנשקו ובכוחו כדי לפגוע בבני אדם שאינם לוחמים ובשבויים, ויעשה כל שביכולתו למנוע פגיעה בחייהם, בגופם, בכבודם וברכושם

תחשבו על הארגונים האלו כעל "רשת ביטחון" ששומרת עלינו מליפול.

ובלי שום מילה על פוליטיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים