פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מה זה השאלה מפגרת הזאת, "מי לעזאזל שם את זה?". (שים לב, יש נקודה בסוף המשפט בכוונה)
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אני מתכוון לזה שהם משמיצים את צהל! הם מדגישים את שיטות הפעןלה שלהם כאילו שאם תדבר יפה לטרןריסט מזדיי? בתח? זה יעזור!
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מישהו מוכן להסביר קצת על הארגון הזה? אני יודע ששמעתי עליו, פשוט לא זוכר באיזה הקשר. מה הם עושים?נכנסתי לאתר שלהם וזה נראה כמו עוד ארגון שמאלני שלא ישיג כלום (אמן), אבל מה בפרוטרוט? אין לי כוח לקרוא את כל הזבל שרשום שם.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אני לא כל כך מכיר אותם אבל ממה שאני יודע הם ארגון של פחדנים שבוכים כל פעם שנפגעים פלסטינים ומתי שטרוריסטים פוגעים ביהודים הם לא אומרים כלוםהם גם מנסים להכפיש את מדינת ישראל כל הזמן שיחשבו שאנחנו באמת פוגעים בפלסטינים בכוונה
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים הם לא אזרחים/פליטים , אבל הם עדיין אנשים , יש משהו קטן שמבדיל אותם מכבשים והחמורים בגן החיות שצבעו אותם לזברות ...לא מצדיק את הבצלם הזה , אבל אני כן חושב שהחבר'ה שם מקצינים ומאווווד מותחים את הגבולות , ואת הקוים האדומים של "בוא נרביץ לערבי כי הוא הסתכל עלי" , ושמעתי את זה ממקור ראשון , ואז שאלתי אותו למה , למה להרביץ כי הוא הסתכל עליך , הבחור השפיל מבט ולא היה לו מה לענות לי .כל אדם צריך להיות מסוגל לעשות את ההבדלה וההפרדה הזאת , של התעללות למען fun , סדיסטי ככל שיהיה , לבין הפעלת כוח פיזי מתוך שיקול הגיוני ונכון .
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים צריך להכניס את הארגון הזה לתוך עזה שיראו איזה מסקנים הם. אני לא מבין איך אזרח של מדינה יכול לצאת נגדה לטובת משהו שמנסה כל הזמן לפגוע במקום שהוא חי בו.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים הארגון הזה, יחד עם עוד ארגוני זכויות אדם עושים את עבודתם נאמנה.תצאו שנייה מהפוליטיקה, תכנסו לראש של הלוחם הבודד שנמצא בסיטואציה לא פשוטה אל-מול אוכלוסיה אזרחית, כל אחד שהיה בסיטואציות השוחקות האלו יודע שזה מאוד קל לאבד פרופורציות, מאוד מאוד קל.הארגונים האלו שומרים על צה"ל לא פחות משהם שומרים על אותה אוכלוסיה אזרחית.ציטוט מרוח צה"ל:טוהר הנשק - החייל ישתמש בנשקו ובכוחו לביצוע המשימה בלבד, אך ורק במידה הנדרשת לכך, וישמור על צלם אנוש אף בלחימה. החייל לא ישתמש בנשקו ובכוחו כדי לפגוע בבני אדם שאינם לוחמים ובשבויים, ויעשה כל שביכולתו למנוע פגיעה בחייהם, בגופם, בכבודם וברכושםתחשבו על הארגונים האלו כעל "רשת ביטחון" ששומרת עלינו מליפול.ובלי שום מילה על פוליטיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.