פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אוקיי אז ככה, יש לי לוח אם ישן ומסריח(מפרט) ש"בזכותו" ביצועי הכרטיס מסך שלי ממש נחותים לעומת מערכות דומות ואני חושב שהגיע הזמן קצת להנות מהכרטיס מסך שלי שקניתי במיטב כספי בכדי לקבל ביצועים כמובן. עכשיו אין לי ממש כסף, אני צריך את לוח האם הכי זול שאפשר למצוא ואני לא מתכוון בכלל, אני מתכוון שמבחינה תכנולוגית וביצועים יהיה לי טוב. עכשיו הלוח הזה הכי זול שראיתי הוא בעל צ'יפסט KT600 של ג'יגה בייט: http://www.pch.co.il/docs/pd-702080145.htm יש דגם הזול ממנו בארבעה שקלים אבל אין לו כרטיס רשת ובשביל 4 שקלים אני חושב שווה להשקיע.. אז מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות נחמדות על הלוחות האלו, ולמרות שMSI לקח את כל הלוחות, הוא עולה 500 שקל ואז כבר עדיף NF7... אין לי כל כוונה או יותר נכון אפשרות לעשות אוברקלוק בגלל שאין לי זכרונות בשביל זה וגם המעבד לא משהו.. אז מה אתם אומרים?
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אז אולי באמת כדאי לשקול את הKT600... למרות שאני לא חושב שזה שדרוג עדיף... זה כמו להחליף GF2MX לGF4MX....
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר קצת הגזמה.תאמין ליגם לוח KT333 היה נותן לי יותר טובזה הצ'יפסט בלוח שלי שעושה בעיותאין לי AGP, אתה מבין..אז אמרתי אם כבר לשדרג נשדרג למשהו חדש (יחסית) וכמה שיותר זול בשביל החדש הזה..
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים צ'יפסט ה-NFORCE2 הוא הטוב ביותר ללוחות AMD ואמנם ה-KT600 קרוב אליו בביצועים אך הוא עדיין נופל ממנו. אמנם התקציב אינו מאפשר השקעה של 500 ש"ח, אך אם החזקת מעמד עד עכשיו אתה לא יכול להחזיק עוד חודש או פרק הזמן שנחוץ על מנת להשיג את 100 השקלים הנותרים? כפי שידוע לך בתחום הזה טכנולוגיות מתחלפות מאד מהר ולכן מומלץ להצטייד בטכנולוגיה המתקדמת והמשתלמת ביותר מבחינה כלכלית אשר קיימת בשוק באותה תקופה ונכון להיום הטכנולוגיה הזו היא ללא ספק ה-NFORCE2.
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר הנפילה הזאת היא לא ממש ממש ענקית ומה, ייתן לי עוד 5 פריימים במשחק? מקסימום?ובנוגע לפיצ'רים בלוח, מה שיש על הלוח שנתתי מספיק לי ואני לא צריך רייד ופייר ווייר וסיריאל ATA וכל השטויות האלו...בנוגע לכסף, אין לי בינתיים איך להשיג עוד 100 שקל ו400 זה הטופ שבטופ..את כל הכסף שהיה לי הוצאתי על הכרטיס מסך כי לא הייתי יכול להסתדר עם הג'יפה אמ איקס 200 שהיה לי..
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני מבטיח לך שהלוח זו לא הבעיה הכי גדולה שלך. בגלל המעבד לא תוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס - אולי חצי :-\
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר כרטיס שעובד על PCI ולא על AGP לא הבעיה המרכזית?המעבד מנצל את הכרטיס, ברור שלא נותן ביצועים כמו מעבד חדש היום של 3 ג'יגה אבל הוא בהחלט מנצל את הכרטיס..
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני מוכרח להגיד לך שגם אחרי שתקנה לוח חדש אתה תמשיך להתאכזב מביצועיו של הכרטיס שלך בגלל המעבד הארור (בדיוק כמוני)
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר אני חושב שאתה מאוכזב לא בגלל המעבד גם הלוח שלך הוא יכול להיות הסיבה חבר שלי שגם הוא קנה ראדון כמו שלך התאכזב שהיה לו לוח ישן בסגנון של שלך, וכשקנה מערכת חדשה AMD 1700+ ו NF7 הוא דיי שמח עם הכרטיס עכשיו...
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים נכון אני מאשים את כל השילוש הקדוש המסריח שלי אבל גם ככה לא איכפת לי כבר כי אני עוד חודשיים קונה חדש בתקציב די גבוה ;Dתאמת אני מאשים הכי הרבה את המעבד שלי כי הוא ישן וחלש וכולם תמיד עושים בביקורות באנצ'מארקים עם מעבדים 2.4+ :-\
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר שמע, אני מודע לכך שהמעבד מוריד את הביצועים אבל אני יותר מחפש פעולה תקינה של הכרטיס ולא פעולה טובה למרות שאם היא תקינה היא טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.