פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים זה סרט נחמד,הרעיון ממש ממש טוב אבל עשו את הסרט יבש מדיי (טוב בטח בגל להתקציב הנמוך).היה חסר יותר אימה ויותר דברם מפחידיםעדיין אני לא מבין את ההתלהבות הגדולה ממנו....מה אתם חושבים עליו?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים ותחשבו שכל הסרט הופק בתקציב זעום של 15000$ דולר! וגילגל וממשיך לגלגל מעל 100 מיליון דולר..
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אתם לא חושבים שהסרט קצת יבש מדיי? כאילו חסר אימה ופחד....אולי בגלל שהסרט מתיימר להיות ריאליסטי כמה שיותר?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מה האורך של הסרט?וסה"כ שבוע לעשות סרט,נשאלת השאלה למה אני לא עושה סרט כזה ???
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים כי הזמן שלוקח לצלם סרט לא קובע את אורכו ואת איכותו?(לדוגמה, את ממנטו לקח 25 יום לצלם)
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים סרט גרוע לפי דעתילא נבהלת או פחדתי בכלל ורוב הזמן היה אפילו צחוק רם באולם הקולנועספוילרים בהמשך:הוא צפוי וחוץ מהקטע בסוף באמת שלא היה איזה מצב שבאמת הוא לא היה צפויורוב הזמן חשבתי לעצמי ברור שהאישה הזאת היא השטן, לא הבנתי לרגע למה הוא חבר של השמנה המתוסבכת הזאתאני פשוט הייתי אומר לה ולשד שלה ללכת לעזאזל
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מחבר סרט גרוע לפי דעתילא נבהלת או פחדתי בכלל ורוב הזמן היה אפילו צחוק רם באולם הקולנועספוילרים בהמשך:הוא צפוי וחוץ מהקטע בסוף באמת שלא היה איזה מצב שבאמת הוא לא היה צפויורוב הזמן חשבתי לעצמי ברור שהאישה הזאת היא השטן, לא הבנתי לרגע למה הוא חבר של השמנה המתוסבכת הזאתאני פשוט הייתי אומר לה ולשד שלה ללכת לעזאזלהקטע הוא שהשד נכנס בה במהלך הסרט..זה לא שהיא אישה רעה בהכרח...דווקא אני מחכה לסרט עם אותו רעיון רק עם הרבה יותר 'פלפל',יותר דברים מפחידים כמו שלמשל יהיו קטעים שממש יראו את השד ודברים בסגנון...
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים והדם על הבטן שלה בסוף?הרי כשהשד נכנס בה לפני זה הוא לא השאיר סימניםולמה לעזאזל הוא לא נכנס בה מלכתחילה? למה בהתחלה הוא הזיז דלת? עשה סתם רעשים, הייתה לו מטרה אז למה לעזאזל הוא משך אותי עוד שעה ומשהו בקולנוע?????
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מחבר הדם זה מחבר שלה כי היא הרגה אותו,ניחוש פרוע עם סכין...ולפי מה שהבנתי החבר שלה עצבן את השד על ידי זה שהוא צילם את המתרחש,התגרה בו במילים וניסה לתקשר איתו בעזרת לוח וו'יגה ועוד..אז לאט לאט השד הגביר את הפעילות שלו עד שלבסוף הוא החליט להרוג אותו....אל תגזים,לדעתי הסרט סך הכול נחמד עם פוטנציאל גדול מאוד שלא מומש כמו שצריך..או שכן? (ההצלחה המסחררת שלו מסיבה לא מובנת)
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים גם אני לא מבין על מה המהומה, סרט דיי משעמם, משחק מחורבן והוא מאוד דל (לא רק תקציבית).מזכיר לי את המכשפה מבלייר ודומיו, אני לא מבין למה משלמים לראות את זה...
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים מחבר המכשפה מבלייר היה סרט ענק! כל האפיפות מסתורין שקיימת בו עושה אותו לסרט מיוחד לדעתי...אין מה להשוות בינו לבין paranormal activity
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.