עבור לתוכן

כרטיס מסך התקלקל, לא יודע לאן לפנות.

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי התקלקל- 2900XT של Sapphire, ונשארה לי אחריות לעוד תקופה של בערך חצי שנה.

הבעיה היא, שקניתי את הכרטיס מגיבור מחשבים שפשטו את הרגל, ועכשיו אני לא יודע לאן לפנות כדי לממש את האחריות.

מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי להחליף את הכרטיס? למי אני צריך לפנות?

תודה.

פורסם

תנסה לברר מי היבואנית של Sapphire בארץ ולברר דרכם האחריות היא שלהם.

אם אף אחד לא עונה תנסה לשלוח מייל באתר של Sapphire ולספר על הבעיה, לפעמים יכולים לעזור.

פורסם
  • מחבר

תנסה לברר מי היבואנית של Sapphire בארץ ולברר דרכם האחריות היא שלהם.

אם אף אחד לא עונה תנסה לשלוח מייל באתר של Sapphire ולספר על הבעיה, לפעמים יכולים לעזור.

קיוותי שמישהו יגיד לי מי היבואנית בדיון הזה :)

פורסם

מכיוון שיש כמה יבואניות , ההליך היותר חכם יהיה לשלוח לsapphire אימייל עם המספר הסידורי של הכרטיס בצירוף תיאור תקלה , הם יוכלו להפנות אותך לגורם המתאים בארץ שיטפל בך , או לחלופין , יציעו לך החלפה ישירה מולם , במידה והדבר בר ביצוע .

פורסם

לפני שאתה פונה ליבואן של ספפייר, כדאי שתהיה בטוח שהתקלה בכרטיס המסך לא נגרמה בשל פעולה שאתה בצעת (כמו למשל הוצאתו לצורך ניקוי), שכן, במקרה כזה ספק אם האחריות תתפוס.

לי אירע השבוע מקרה דומה, גם הוא עם כרטיס של 'סאפ' (radeon4850) - הוצאתי אותו ממקומו לצורך ניקוי, ועשיתי זאת לפי כל כלי הטקס כדי שלא יפגע, ובכל זאת הוא שבק חיים - המאוורר שלו זה הדבר היחיד שעדיין עובד בו...

כעת אני ככל הנראה אאלץ לקנות חדש, מאחר והאחריות אינה מכסה מקרים כאלה (וברשת הידועה מאוד שבה קניתי את הכרטיס, האחריות אינה כוללת החלפה ברכיב שהוא בהכרח חדש וזהה)

פורסם
  • מחבר

אני לא עשיתי שום דבר...

הייתה תקופה שהמחשב היה מצפצף בערך פעם בשבועה, וניסיתי להדליק ולכבות כמה פעמים וזה עבד.

אבל עכשיו זה לא עוזר...

שלחתי להם הודעה, מתי אני אמור לקבל תשובה?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תשובה, הם אומרים שתקופת האחריות נגמרה.

Sorry that according to our warranty policy here - http://www.sapphiretech.com/presentation/support/?cid=3&psn=000203

The card already out of 2 years warranty period and we are really sorry that cannot help to go RMA process.

אבל לכרטיס שלי אמורה להיות אחריות ל3 שנים...מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

לכרטיס יש 3 שנות אחריות, ובאתר שלהם כתוב 2...

פורסם

ניסית לשלוח להם בחזרה מייל?

ושוב - תנסה למצוא את היבואנית בארץ.

פורסם
  • מחבר

ניסית לשלוח להם בחזרה מייל?

ושוב - תנסה למצוא את היבואנית בארץ.

אני מנסה למצוא את היבואנית...קיוותי שמישהו מכאן יגיד לי מי היבואנית של הכרטיסי מסך של גיבור מחשבים.

ומה הטעם לשלוח להם שוב אימייל?

אני צריך את היבואנית בארץ :-[

פורסם

לכרטיסי SAPPHIRE ישנם שני יבואנים רשמיים:

1.CD-LOG טלפון:09-8851818

2.מור לוי טלפון: 03-9423200

שים לב:

שניהם נותנים שנה נוספת אחריות בתיאום כמובן עם היצרן, בחלק מהמקרים הכרטיס "שוכב" אצל היבואן והאחריות תקפה מיום הרכישה שלך ולא מיום המצאות הכרטיס בחנות ו/או אצל היבואן.

פורסם
  • מחבר

לכרטיסי SAPPHIRE ישנם שני יבואנים רשמיים:

1.CD-LOG טלפון:09-8851818

2.מור לוי טלפון: 03-9423200

שים לב:

שניהם נותנים שנה נוספת אחריות בתיאום כמובן עם היצרן, בחלק מהמקרים הכרטיס "שוכב" אצל היבואן והאחריות תקפה מיום הרכישה שלך ולא מיום המצאות הכרטיס בחנות ו/או אצל היבואן.

את שני הטלפונים האלה יש לי.

בפעם הראשונה שהתקשרתי למור לוי אמרו לי שאני צריך לבוא ולהראות להם את הכרטיס, לא נראה לי שיש להם מושג מה הם עושים. :kopfpatsch:

בפעם השנייה שהתקשרתי (לא התכוונתי ללכת, ושיגדו לי שלא ואז לחזור) אמרו לי שלא נראה להם שSapphire זה שלהם -___-

פורסם

אל תתקשר, שלח פקס עם המספר הסידורי ודגם הכרטיס במדויק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים