עבור לתוכן

סרטי MKV עובדים לי עם תקיעות ב-Xbox בשימוש PS3 Media Server

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי עברתי ל-TVersity כי בינתיים רק איתו אני מצליח לראות סרטים בלי תקיעות או בעיות סאונד

אבל כשאני אומר שזה נתקע בהעברה קדימה ואחורה. אז אני מתכוון שאני כן יכול להעביר קדימה ואחורה.. אבל לפעמים יש פשוט חלקים בסרט שברגע שאני מפעיל את הסרט (אחרי שהעברתי קדימה\אחורה) הסרט נתקע.. כאילו אי אפשר להתחיל את הסרט מהנקודה הזאת.. וזה יתקע..

אני בדקתי את זה "לעומק" וראיתי שבאמת יש נקודות מסויימות שבהם אני יכול להעביר קדימה ואחורה, ויש נקודות שהסרט פשוט נתקע אם אני מעביר אליהם..

פורסם

להעביר קדימה ואחורה זה בעיה כי דבר ראשון אתה צריך להעביר הרבה מידע בבת אחת ויכול להיות שרוחב הפס פשוט לא מספיק גדול, ודבר שני אתה צריך לקודד המון מידע בבת אחת וזה חונק את המעבד. במצב אידיאלי אתה לא אמור להריץ אחורה וקדימה לכן אין ממש מה לעשות חוץ מלקנות ראוטר עם רוחב פס גדול יותר ומעבד ממש חזק. אצלי בPS3 כשאני רוצה נגיד להתחיל לצפות משהו מהאמצע אני לא מריץ קדימה, אני משתמש בפונקציית הgo to שאני יכול פשוט להכניס את הזמן בסרט שאני רוצה לצפות. אני מניח שבXBOX יש אותו דבר, לכן אם אתה רוצה להעביר תשתמש בזה ולא בהרצה.

אני מקווה שהבנתי אותך נכון, אם לא אז תגיד לי אם אתה מתכוון שזה נתקע לך בצפייה רגילה, ללא העברות. כלומר אם אתה רואה סרט בלי להעביר אז זה פועל לך בלי תקיעות.

פורסם
  • מחבר

לא לא.

לראות סרט רצוף בלי להעביר קדימה ואחורה אני יכול.. אין תקיעות.

וכמו שאמרתי, אני כן יכול להעביר קדימה ואחורה אבל יש פשוט נקודות שבהן משום מה אי אפשר.. אני יכול להעביר עד לקטע שאני רוצה, ובזמן שאני מעביר אני יכול לראות זאת אומרת שאני מגיע לקטע שאני רוצה, אבל ברגע שאני עושה PLAY זה נתקע.. רואים שחור וזהו.. תקוע.. צריך להחזיר לנקודה בסרט שבה כן אפשר להמשיך את הסרט בלי שהוא יתקע..

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל ככה זה.

פורסם

אז למה אתה פשוט לא רואה סרט בלי להעביר קדימה ואחורה? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני רואה

כשפתחתי את האשכול עוד לא ידעתי שעם TVersity וסרט 480p לא יהיו תקיעות..[br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 03:28:40

נראה לי שהבנתי למה אני לא יכול להעביר קדימה ואחורה!!

קודם כל כמו שאמרתי מקודם יש חלקים בסרט שאני כן יכול להעביר קדימה ואחורה, ויש חלקים שלא.

ואני זוכר שבערך מאמצע הסרט באמת אני לא יכולתי להעביר קדימה ואחורה.. אבל בתחילת הסרט כן יכולתי

והנה עכשיו בדיוק אחותי רואה את אותו הסרט, ותראו פה בתמונה:

http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/24dc140b.png

זה תקוע על 56%. בהתחלה זה היה מתקדם כל כמה זמן עלה באחוז אחד, ועכשיו זה לא זז.

וכמו שאמרתי, זה נתקע ב-56% שזה בערך אמצע הסרט, ואני חושב שבדיוק בנקודה הזאת בסרט אני לא יכול כבר להעביר קדימה ואחורה..

יש פתרון?

פורסם

ניסית להתקין חבילת קודקים גירסא הכי חדשה?

פורסם
  • מחבר

ניסית להתקין חבילת קודקים גירסא הכי חדשה?

כן.

אבל עידכון:

נכון אמרתי בתגובה הקודמת שהטעינה מגיעה עד 56% וזה מפסיק לטעון?

פה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/24dc140b.png

אז כשאחותי סיימה לראות את הסרט, ראיתי בתוכנה שמעל ה-56%, איפה שכתוב Streaming, זה גם מגיע ל-56%.

משום מה כאילו הוא חושב שהסרט נגמר ב-56%. מוזר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים