עבור לתוכן

סרטי MKV עובדים לי עם תקיעות ב-Xbox בשימוש PS3 Media Server

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בתוכנה PS3 Media Server כדי לראות סרטי 720P ומה שמוזר הוא שהסרט עובד מעולה ב-10 דקות הראשונות, ואז מתחילות התקיעות.

יעזור לי נגיד להוריד סרט BRRip?

יש למישהו המלצות מה אפשר לעשות בקשר לזה?

פורסם

מה המפרט של המחשב?

מה הרוחב פס?

אם אתה עושה PAUSE מחכה כמה שניות ואז עושה PLAY - זה עוזר?

ליביו

פורסם
  • מחבר

מה המפרט של המחשב?

מה הרוחב פס?

אם אתה עושה PAUSE מחכה כמה שניות ואז עושה PLAY - זה עוזר?

ליביו

Intel dual core 2 3ghz

2 gb ram

8800gt 512mb

windows 7 32 bit

רוחב פס? מהירות כאילו? 2.5 מגה. אבל הראווטר וכל מה שמחובר אליו הכל מחובר עם כבלי רשת.

לא ניסיתי עם ה-PAUSE.

הצלחתי להוריד האמת את האיכות עם התוכנה וכבר אין תקיעות, אבל אחרי חצי שעה+- הקול לא בא באותו זמן עם התמונה..

פורסם

ואללה , עם מפרט דומה - אין לי שום בעיה (רק עם 4 גיגה זיכרון)

הייתי מעיף מבט על הצריכת זיכרון האמת.

ליביו

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאם אני אעבור ל-TVersity הבעיות יפתרו?

עברתי עכשיו ל-BRRip, זה אמור לפתור את הבעיה?

והבעיה אני מתכוון שהקול לא בא בזמן עם התמונה.

פורסם

אין מה להפסיד מלנסות , אבל מניסיוני - TVERSITY פחות טובה ויותר כבדה.

בכ"א - כל תוכנה לא מפריעה לשניה - אז תתקין במקביל - הם לא רבות...

פורסם
  • מחבר

טוב גם עם TVersity הסרט עובד בהתחלה מעולה, באיכות די טובה (הזרמתי MKV, והאיכות ירדה קצת אבל עדיין טובה יותר מאיכות רגילה)

ואחרי חצי שעה בערך הקול לא בא בזמן עם התמונה, אבל אין תקיעות ואין בעיות שונות.

אין משהו שאפשר לעשות על מנת לסדר את הקול והתמונה? הרי ההזרמה עובדת מעולה בלי תקיעות, והאיכות טובה. מה שאומר שלא אמורות להיות בעיות..

תודה מראש על העזרה.

עידן.

פורסם

לא הצלחתי להבין אם הXBOX מחובר לרשת דרך כבל או שזאת רשת אלחוטית?

המחשב שמזרים את הסרט גם מחובר בכבל?

פורסם

כנס לPS3 media server תחת transcoding settings כנס לMEncoder וסמן A/V sync alternative method ותעדכן אם זה פועל.

פורסם
  • מחבר

כנס לPS3 media server תחת transcoding settings כנס לMEncoder וסמן A/V sync alternative method ותעדכן אם זה פועל.

ניסיתי.. לא עזר.. הקול בהתחלה עובד בסדר ואחר כך הקול לא בא בזמן..

"לא הצלחתי להבין אם הXBOX מחובר לרשת דרך כבל או שזאת רשת אלחוטית?

המחשב שמזרים את הסרט גם מחובר בכבל?"

ה-XBOX מחובר לראווטר דרך כבל רשת.. כל הרשת אצלי בבית מחוברת בכבלים..

ד"א הצלחתי להפעיל סרט 480p עם TVersity ועבד סופסוף טוב בלי תקיעות ובעיות סאונד..

אבל כשאני מנסה להעביר את הסרט קדימה\אחורה הוא נתקע וצריך להפעיל אותו מההתחלה.. לפחות אפשר לעצור ולהמשיך..

פורסם

נשמע כאילו המעבד שלך "נחנק" קלות.

בדקת צריכת זיכרון?

משהו עובד על המחשב תוך כדיי?

אנטי וירוס או משהו בסגנון רצים?

פורסם

התוכנה הזאת עובדת זוועה עם הXbox 360 (אני מדבר על הPS3MediaServer) מניסיון, על מחשב שמצליח לקודד 1080P עם כתוביות לPS3, עם אותו מחשב בדיוק, בXbox 360 אני לא מצליח לקודד SD עם כתוביות.

פורסם
  • מחבר

נשמע כאילו המעבד שלך "נחנק" קלות.

בדקת צריכת זיכרון?

משהו עובד על המחשב תוך כדיי?

אנטי וירוס או משהו בסגנון רצים?

האמת שהוא באמת נחנק.. יש תהליך שנקרא: MediaServer.exe שפועל בשימוש עם TVersity ובאמת הוא לוקח המון ביצועים מה-CPU (לפי מה שראיתי במנהל המשימות)

וכמובן ששום דבר לא עובד תוך כדי.

וכמו שאמרתי, הצלחתי לפחות להפעיל סופסוף סרט (480p אבל עדיין) בלי בעיות סאונד או תקיעות בזמן הסרט.

"התוכנה הזאת עובדת זוועה עם הXbox 360 (אני מדבר על הPS3MediaServer) מניסיון, על מחשב שמצליח לקודד 1080P עם כתוביות לPS3, עם אותו מחשב בדיוק, בXbox 360 אני לא מצליח לקודד SD עם כתוביות."

טוב לדעת שזה לא רק אצלי. בכל מקרה, עברתי ל-TVersity

ד"א, PS3 MEDIA SERVER הפעיל לי את הסרט שראיתי ב-480p עם בעיות סאונד, ו-TVersity הפעיל אותו בלי בעיות. (למרות שיש מצב שהוא הוריד קצת מהאיכות של הסרט, אבל לא ממש הפריע לי..)

הבעיה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה ב-TVersity היא רק אצלי? אפשר להעביר כאילו לפעמים קדימה ואחורה.. אבל יש חלקים בסרט שפשוט זה בלתי אפשרי להעביר בהם.

פורסם

להעביר קדימה ואחורה - זה ממש כבד.

אלא אם המחשב שלך חזק יותר - ועם יותר זיכרון - ההעברה תיהיה מקרטעת עם קפיצות (חכה כמה שניות - ואז זה רץ , נעצר רץ נעצר נכון?)

ליביו

פורסם

אוקיי דבר ראשון כמו שליביו ציין להריץ סרטים קדימה ואחורה זה ממש כבד. דבר שני לך ל-transcoding settings שוב ותחת MEncoder סמן enhanced multicore support for h264 hd content, ותחת common transcoding settings לך לתפריט ה-number of cores used for transcoding ובחר ב2 (מכוון שלמעבד שלך יש 2 ליבות מן הסתם חח), תעדכן אם זה פועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים