עבור לתוכן

ebay - אין החזר על המשלוח.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה.

כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח.

כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר.

אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ?

איך אני פונה אליהם ?

תודה ושבת שלום.

פורסם

הוא לא חייב להחזיר לך את דמי המשלוח.

המשלוח לא נתקע בגללו. הוא לא יכול לשלוט על המכס בארץ. למה שהוא יחזיר את הכסף שהוא הפסיד על המשלוח?

פורסם

אבל לפי מה שהוא טוען הטעות הייתה של המוכר בגלל שהוא לא סיפק כתובת משלוח תקינה.

אני לא חושב שמישהו יצליח להחזיר לך את הכסף .. אוליי תנסה ללחוץ עליו שיעזור לך בתשלום על המשלוח .. תתחלקו בו או משהו .. כי 17 דולר הוא לא יתן לך.

פורסם

אם הוא כתב את הכתובת שנתת לו, אין שום סיבה שהוא יחזיר לך החזר על המשלוח.

פורסם
  • מחבר

הבאתי לו כתובת תקינה,וזה לא הגיע אלי.

יש תיבת פניות לpaypal ? לינק ?

תודה

פורסם

sniper, נפלת בין הסיכה למכונת תפירה - אתה לא יכול להוכיח שהוא כתב כתובת שגויה, כי אתה מעולם לא קיבלת את המוצר. מצד שני, אם הוא באמת כתב את הכתובת הנכונה, והמכס בארץ פישלו, זו עדיין לא בעיה שלו.

הדרך היחידה לעקוף פישולים עם הכתובת היא פשוט לדרוש מס' מעקב עם ביצוע התשלום, כך שתוכל ליצור קשר עם שירות הדואר, לספק להם את המספר והם יגידו לך מה עלה בגורל החבילה - בין אם היא תקועה במכס ולאן אתה צריך לפנות בשביל לשחרר אותה, ובין אם מנסים להפיץ אותה לאיזה כפר בשטחים.

הייתי יכול לאכול אותה עם הרבה חבילות שהזמנתי והיו צריכות להיות מופצות באמצעות דואר שליחים אילו סתם הייתי ממתין. הדפ"רים שם, אע"פי שהכתובת נכונה, תמיד מגיעים לבניין הלא נכון וגם לא טורחים ליצור קשר עם הטלפון הנייד שמצויין על החבילה, אז אני צריך ליצור קשר איתם, לאיית לפקידה את הכתובת ולבקש ממנה שתדגיש שמדובר בכניסה הנכונה ושהשליח ייצור קשר איתי בנייד אם הוא מתחיל לאכול סרטים.

בהצלחה - http://tinyurl.com/yhco7vg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים