פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים הערה :במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים.מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ).זיכרון 4 גיגה.עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 .לא מתוכנן SLI ,crossfire .אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ?תודה
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים המהרה משמעותית - תחכה עדיין לא ברור מה קורה עם בעיית מייצבי הלוח בP55 אם אתה רוצה OC רציני קח I7 920
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר המהרה משמעותית - תחכה עדיין לא ברור מה קורה עם בעיית מייצבי הלוח בP55 אם אתה רוצה OC רציני קח I7 920 העניין הוא שמערכת מבוססת I7 920 יקרה משמעותית.האם הבעייה שתיארת מופיעה גם בלוחות החדשים ביותר של P55 ,שיצאו לשוק רק לאחרונה?(הכוונה ללוחות בגירסאות שתומכות ב-USB3 ו-SATA3 )
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים אני לא חושב שצריך להמנע לגמרי מהפלטפורמה. פשוט לוותר על אוברקלוק אקסטרים.לוקחים לוח עם תושבת שאינה של Foxconn (ה-P55A של גיגהבייט אמורים להיות עם תושבת LOTES, אבל עדיין כדאי לוודא לפני רכישה) ומתרחקים ממתחים גבוהים (1.4V).ובכל מקרה מה-SATA 6.0Gb/s אין לך ממה להתלהב, הוא יהיה איטי יותר מ-SATA 3.0Gb/s בלוחות P55 שבהם השבב מחובר לקישור אחד של PCI-E x1.http://www.behardware.com/html/news/?date=19-10-2009#10491(גם ה-USB3.0 יהיה מוגבל, אבל ביחס למהירות של USB2.0 עדיין יהיה שיפור עצום)
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אני לא חושב שצריך להמנע לגמרי מהפלטפורמה. פשוט לוותר על אוברקלוק אקסטרים.לוקחים לוח עם תושבת שאינה של Foxconn (ה-P55A של גיגהבייט אמורים להיות עם תושבת LOTES, אבל עדיין כדאי לוודא לפני רכישה) ומתרחקים ממתחים גבוהים (1.4V).ובכל מקרה מה-SATA 6.0Gb/s אין לך ממה להתלהב, הוא יהיה איטי יותר מ-SATA 3.0Gb/s בלוחות P55 שבהם השבב מחובר לקישור אחד של PCI-E x1.http://www.behardware.com/html/news/?date=19-10-2009#10491(גם ה-USB3.0 יהיה מוגבל, אבל ביחס למהירות של USB2.0 עדיין יהיה שיפור עצום)קיבלתי את עצתך ועכשיו תכלס אשמח לשמוע המלצות ספיציפיות על לוח אם מבוסס P55A +זיכרון +קירור המתאים למטרותי
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים איזה קירור? אמרת כבר שאתה קונה TRUE120 וגם יש פורום אוברקלוקינג וקירור במיוחד בשביל זה. לגבי הלוח, מצטער אם הטעתי אותך אבל אין ערכת שבבים שכזו P55A אלא רק P55. כשאמרתי P55A דיברתי על הלוחות של Gigabyte שכן סדרת הלוחות החדשה שכוללת USB3.0 ו-SATA 6.0Gb/s מתחילה בדגם GA-P55A-XXXX. ובכל זאת- קח את הזול ביותר, ה-GA-P55A-UD3 כמדומני. זיכרון- הכי זול שתמצא שעובד במתח המומלץ - 1.5V - 1.65V.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים Nike - שים לב יש ב-xtremesystems דיון שאומר שההחלפה של ג'יגהבייט ל-LOTES היא רק בתפסן המתכת והלוחות עדיין עם תושבת של Foxconn.. לא יודע אם זה מדויק או לא, אבל כנראה שבחירה ב-P55A שלהם לא מבטיחה פתרון של הבעיה.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=239344אגב קירור True120 - יש איך לחבר אותו בלוחות של של 1156 של ג'יגהבייט, החיבור שלו ניתן להתאמה?אני יודע שללוחות P55 של EVGA יש חורים על הלוח שמתאימים גם לקירורים של 775 ו-1156, אבל לא ראיתי את זה אצל אחרים.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים הוא לא יתאים, צריך לקנות מתאמים (או אם הוא עוד לא קנה, את הקירור בגרסה עם מתאמים ל-LGA1156). EVGA הצליחו לעשות זאת משום שהמרחקים בין החורים אינם גדולים (כמו למשל בהשוואה ל-LGA1336), אבל עדיין רובם צריכים מתאמים. לגבי התושבת, הבעיה היא בעצם במגעים של הפינים, אז סביר יותר שהפיתרון הוא ב-bracket שיהדק כמו שצריך את המגעים. התושבת לא נשמעת לי כמו הבעיה. חבל שהוא לא בדק את זה (בקישור שהבאת). פשוט להרכיב את המעבד, להשתמש בו זמן מה, לפרק ולראות את הסימנים שהשאירו הפינים של התושבת על המעבד. במקום לעשות את זה הם מקשקשים על דברים אחרים שם.. לדעתי יותר פשוט לקנות Phenom II X4 965/955 עם לוח AM3 וזיכרונות DDR3. מחירי הלוחות בהשוואה: מקבלים יותר בלוח זול יותר. כנ"ל לגבי זיכרונות, לא צריך להקפיד על מתח של 1.5-1.65V.
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר הוא לא יתאים, צריך לקנות מתאמים (או אם הוא עוד לא קנה, את הקירור בגרסה עם מתאמים ל-LGA1156). EVGA הצליחו לעשות זאת משום שהמרחקים בין החורים אינם גדולים (כמו למשל בהשוואה ל-LGA1336), אבל עדיין רובם צריכים מתאמים. לגבי התושבת, הבעיה היא בעצם במגעים של הפינים, אז סביר יותר שהפיתרון הוא ב-bracket שיהדק כמו שצריך את המגעים. התושבת לא נשמעת לי כמו הבעיה. חבל שהוא לא בדק את זה (בקישור שהבאת). פשוט להרכיב את המעבד, להשתמש בו זמן מה, לפרק ולראות את הסימנים שהשאירו הפינים של התושבת על המעבד. במקום לעשות את זה הם מקשקשים על דברים אחרים שם.. לדעתי יותר פשוט לקנות Phenom II X4 965/955 עם לוח AM3 וזיכרונות DDR3. מחירי הלוחות בהשוואה: מקבלים יותר בלוח זול יותר. כנ"ל לגבי זיכרונות, לא צריך להקפיד על מתח של 1.5-1.65V. חברים אתם הלחצתם אותי עם הבעייה לכאורה שיש עם הלוחות מבוססי P55 ולכן החלטתי לרדת מהם לגמרי. לצערי בגלל דרישת חומרה מסויימת של כרטיס הרחבה מיוחד אני נאלץ ללכת הפעם על לוחות מבוססי אינטל. כך שלא תהיה לי כנראה ברירה ואני אאלץ לרכוש לוח X58 +מעבד I7 920
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים אתה לא צריך להמנע משום דבר, קרא את ההודעה הראשונה שלי בדיון..ולחילופין אתה יכול ללכת על מעבד ולוח AMD. מה רע בזה?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים חברים אתם הלחצתם אותי עם הבעייה לכאורה שיש עם הלוחות מבוססי P55 ולכן החלטתי לרדת מהם לגמרי.לצערי בגלל דרישת חומרה מסויימת של כרטיס הרחבה מיוחד אני נאלץ ללכת הפעם על לוחות מבוססי אינטל.כך שלא תהיה לי כנראה ברירה ואני אאלץ לרכוש לוח X58 +מעבד I7 920 בטח שיש לך ברירה, רק תצטרך לעבור לצד השני של הרחוב אצל המתחרים.מעבד פנום II 965 עם לוח מבוסס 770 או 790 נותן ביצועים לרוב עדיפים על i5-750הם גם לא רעים באוברקלוק (הגירסה החדשה של ה965 יכול להגיע בקירור אויר ל 4.0-4.2GHz)
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר אתה לא צריך להמנע משום דבר, קרא את ההודעה הראשונה שלי בדיון..ולחילופין אתה יכול ללכת על מעבד ולוח AMD. מה רע בזה?לגבי P55 :אני מעדיף להימנע מהבעיתיות שהתגלתה,גם אם היא לא קריטית.בעניין AMD :לצערי אני רוכש כרטיס הרחבה שדורש מעבד אינטל+CHIPSET מבית אינטל.ראה בעצמך את הקובץ PDF :http://www.provision-isr.com/userFiles/download99_setup.pdfhttp://www.provision-isr.com/downloads.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.