עבור לתוכן

דפדפן חדש שעובד על DirectX!

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על זה?

דפדפן Explorer 9 יתמוך בגרפיקה של משחקים

צוות הפיתוח של הדפדפן העתידי של מיקרוסופט הציג יכולות חדשות לדפדפן, שיתבססו על מעבר לשימוש בכרטיסים הגרפיים במחשב, במקום במעבד

הגרפיקה בגירסה הבאה של הדפדפן של מיקרוסופט, Explorer 9, תשופר באופן משמעותי על פי הבטחת החברה. כך אמורה להיות תצוגת טובה וחלקה יותר לטקסטים, תמונות, וידאו ויישומים גרפיים עשירים

צוות הפיתוח של הדפדפן החדש בישר על השיפורים בבלוג החברה, והציג אותם בכנס שנערך למפתחים. במיקרוסופט עוברים לשימוש ב-DirectX, תקן הגרפיקה

מהקובל בעולם למשחקי תלת ממד ומולטימדיה. על מנת לשפר את הביצועים הגרפיים, הדפדפן ייעזר בכרטיסים הגרפיים החזקים שנמצאים במחשב במקום במעבד המרכזי - בדומה ליישומי מדיה, גרפיקה ומשחקים. שחרור העומס מהמעבד אמור למנוע גם תקיעות של הדפדפן, ושל יישומי רשת כבדים.

במיקרוסופט הדגימו את היכולות של המנוע החדש של הדפדפן, שמסוגל להגיע ל-40-60 פריימים לשניה. כך תנועה על גבי יישומי מפות תהיה מהירה ורציפה יותר - במקום לחכות ולטעון את החלק במפה אליו נעים. עוד הראו, הראו כי צפיה בטקסטים והגדלתם תהיה יעילה יותר וללא קפיצות. במיקרוסופט מציינים כי מפתחי אתרים לא יצטרכו לבצע שינויים אצלם, על מנת שהגולשים יוכלו לחוות את השיפור בדפדפנים שלהם.

איזה כיף!!! :yelclap:

פורסם

אם הדפדפן שלהם יהיה מאובטח כמו פיירפוקס (אני יכול להיכנס לאתר שהוא בוודאות BADWARE ולא לחטוף וירוסים) וגם יהיה פלאגאינים ובעיקרון כל מה שפיירפוקס מציע, אז אני יחזור אליהם, אבל בינתיים לא שווה

אה ועוד משהו, זה DIRECT X

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני עדיף את הדפדפן של מייקרוסופט שתמיד תומך בהכל

בלי להתחיל להשתגע ולהוריד תוספות כל הזמן כמו בפיירפוקס כדי שדברים יעבדו...

בכל מקרה הדפדפן החדש שיכניס לפעולה את הכרטיס מסך ויוריד מהמעבד עומס זה יהיה נהדר

איפה אני יכול למצוא דפדפן כזה כרגע?

פורסם

IE תומך בהכל? פיירפוקס תומך בהרבה יותר אתרים, בIE יש חוסר רציני בתמיכה בסטנדרטים מודרניים.

פיירפוקס ללא תוספים כלל עובד נהדר ומהר.

אתה לא יכול למצוא דפדפן כזה, כי הוא יצא עוד תקופה מסויימת (אני מאמין שתצא בטא ראשונה במהלך 2010), ואני מאוד בספק עד כמה שזה יעבוד ועל איזה דברים, או בכלל אם הכרטיס מסך שלך יתמוך.

פורסם

כל הדבר הזה זה בולשיט אחד גדול.

כל האתרים הכבדים עם גרפיקה כבדה, הם אתרי פלאש או סילברלייט וכדומה.

כמה כוח עיבוד צריך כבר בשביל להציג אתר נורמלי, כמה זה מכביד כבר כשמגדילים את הפונט.

מחשבי נטבוקים היום מריצים אתרים בצורה סבירה לחלוטין, תאמינו לי גם מעבד עם חצי ליבה היה עושה את העבודה.

כמו שאמרתי, מה שמכביד על האתרים זה פלאש, במיוחד האתרים עם כל הפרסומות האלה מסביב.

בגלל זה ADOBE הוציא עכשיו FLASH 10.1 שתומכת בהאצה גרפית של כרטיס המסך.

חשד שלי, נבוא להתקין את IE9, נקבל הודעה שצריך לשדרג ל DX11, ואז זה יכריח עוד אנשים לשדרג את מערכת ההפעלה שלהם :).

פשוט שטויות.

פורסם
חשד שלי, נבוא להתקין את IE9, נקבל הודעה שצריך לשדרג ל DX11, ואז זה יכריח עוד אנשים לשדרג את מערכת ההפעלה שלהם .

עם אתה עדיין עם XP אז הגיעה הזמן לשדרג ;)

פורסם

כשתהיה לי סיבה לשדרג אני אשדרג.

אני שומע אנשים כמה שהם משבחים את WIN7, אני מעדיף לחכות ל SP1... תראה כמה פוסטים של בעיות של אנשים יש פה בפורום ווינדווס...

מה גם שאני בספק שהיא תרוץ לי יותר טוב עם המפרט שלי... אני לא מתקין מערכת הפעלה בגלל שהיא כוסית.

הסוס שלי בריא לא רואה סיבה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

פלאש זה באמת הדבר הכי כבד שניתקלתי בו בגלישה!

השאלה היא אם כרטיס המסך יכול לקחת את העומס של הפלאש בדפדפן העתידני הזה...

פורסם

חבל שנצטרך להשקיע בכרטיס מסך קריר גם בשביל סתם גלישה...

וגם מעניין מה יקרה לגלישה דרך הפלאפון עוד 3 שנים, כשמלא אתרים יהפכו להרבה יותר כבדים אחרי ה"תוספת" הזאת...

פורסם

איזה אתרים פופולאריים משתמשים בסילברלייט באופן מלא (כאילו לא פלאש)

פורסם
  • מחבר

איזה אתרים פופולאריים משתמשים בסילברלייט באופן מלא (כאילו לא פלאש)

מצטרף לשאלה

פורסם

המממ...

כשחושבים על זה....נתקלתי בזה רק באתר של מיקרוסופט.

אבל לא באופן מלא.

אבל אני מניח שזה יתפתח.

בכל מקרה זה לא משנה, זו רק דוגמא שנתתי ליישומי רשת שיכולים להכביד על המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים