עבור לתוכן

האם אפשרי כתוביות רכות בPS3 ב3.10?

Featured Replies

פורסם

כפי שרוב משתמשי הPS3 יודעים, נוסף לאחרונה עדכון 3.10.

עכשיו אני שמתי לב שבתפריט הVIDEO SETTING נוספה האפשרות HDD Content Subtitle Language, לפי מה שהבנתי זה אומר שבעקרון אני יכול עכשיו להשתמש בכתוביות רכות בPS3 שיעזור לי מאוד, כי כל פעם שאני רוצה לשים כתוביות אני צריך לקודד את זה ואני לא יכול להשתמש בPS3 media server לסרטי HD כי המחשב שלי לא חזק מספיק מה שגורם לקטיעות, וMKV2VOB בלי כתוביות מסדר לי סרט HD בלי בעיה תןך 3 דקות, אבל כשאני אני שם כתוביות הוא צריך לקודד וזה לוקח לי בין 3 ל6 שעות לסרט באורך של כ40 דקות שזה מגוחך. ניסיתי לתת לסרט ולכתוביות אותו שם, שמתי על הHDD הנייד שלי אבל בPS3 רואים רק את הסרט ואין לי בעיה להעתיק אותו, אבל הוא בכלל לא רואה לי את הכתוביות תחת תפריט VIDEO, ודרך אגב אני לוחץ על משולש ואז display all

לא איקס.

חח סליחה על החפירה, בכל אופן לסיכום השאלה שלי היא האם ואיך אני יכול להשתמש בכתוביות רכות בPS3 בגרסה החדשה.

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

לא יותר פשוט לוותר על כתוביות כדי ללמוד אנגלית טוב יותר ?

אני שנים לא צופה בכתוביות שמדובר באנגלית

פורסם
  • מחבר

חח אני שם כתוביות באנגלית לא בעברית, פשוט האנשים בוידאו לא מדברים ברור. חוץ מזה, הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות לראות סרט HD מבלי לחכות שעות עד שהמחשב שלי מסיים לקודד.

פורסם

בלי קשר לכמה המחשב שלך חלש הוא אמור להיות מסוגל לקודד MPEG1\2 ב-HD בזמן אמת בלי בעיה. תבדוק שההגדרות לא גבוההות מידי ושהקירטועים זה לא בגלל הרשת (אם אתה על אלחוטי אז זה כנראה זה). לגבי האם אפשר, אני לא יודע, אני יודע שקודם ל-3.10 היה אפשר להוסיף כתוביות רק לסרטי DIVX בפורמט קונטיינר DIVX.

פורסם
  • מחבר

תראה, להריץ סרטים בזמן אמת שהם לא HD עם כתוביות אין לי בעיה, זה פועל חלק. להריץ HD בזמן אמת בלי כתוביות חלק. אבל כשאני עושה transcoding לסרט עם ps3 media server בזמן אמת עם כתוביות זה מקרטע ברמות, ואני יכול כאילו והוריד את האיכות וזה אולי יריץ חלק (לא ממש בדקתי), אבל הקטע כשאני שם סרט HD על הPS3 אני רוצה לראות בHD, ולא באיכות גרועה יותר, לכן להוריד את האיכות לא בא בחשבון מבחינתי, כלומר אני כבר יכול לראות סרט שהוא לא בHD ולראות כתוביות בזמן אמת וזה יצא אותו דבר, אבל הקטע הוא שאני רוצה שהוא יהיה בHD (אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך..).

ואני דיי בטוח שזה לא קשור לאלחוטי, כי בעוצמת אות בPS3 הוא מראה לי 100% כל הזמן.

ודרך אגב כשאמרת שאפשר היה להוסיף כתוביות רק לסרטי DIVX התכוונת בPS3 במחשב לקודד בנפרד או בPS3 media server? לא הבנתי לאיזה מהם אתה מתכוון

פורסם

החל מגרסה 2.20 אפשר להוסיף soft subs לסרטי AVI בפורמט DivX/XviD (הקובץ הסופי יהיה בפורמט קונטיינר DivX), אתה מוסיף בעזרת AVIAddXSubs. לגבי קידוד בעזרת PS3 media server תבדוק עם כבל אטרנט כדי להיות בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים