עבור לתוכן

500 Days of Summer ?

Featured Replies

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt1022603/

הסרט קיבל ציון טוב בIMDB.

מישהו ראה אותו ויכול לספר איך הוא ואם כדאי לראות ?

פורסם

לא יצא לי לראות את הסרט אבל הייתי עושה אותה

פורסם
  • מחבר

זאת סיבה אחת לראות את הסרט :lol:

פורסם

חח ואני חשבתי שאתה מדבר על זה שהקיץ מתארך עם השנים ופתחת תארד שעוסק בסוגייה :-X ;)

פורסם

ראיתי ו"אהבתי". למה במרכאות? כי בהרבה נקודות בסרט התכווצתי, בגלל ההזדהות שלי עם מה שקורה על המסך. ואם הסרט נגע בכל אותן נקודות כואבות שהן אוניברסליות באהבה נכזבת, אז כנראה שהוא עושה משהו נכון. מומלץ לכל מי שחווה זאת ומי שלא, אני לא יודע מה הסטטיסטיקה, אבל נדמה לי שהחוויה הזו אינה זרה לרוב האנשים בהגיעם לסוף חייהם. אם תשאל קשיש או קשישה, הם כנראה יוכלו לפשפש בזיכרונם ולספר לך על התנסות דומה.

מילה על השחקנית: לא יכלו לבחור במישהי מתאימה יותר. שמתי לב אליה עוד בסרט Yes Man בכיכובו של ג'ים קארי (גם סרט מומלץ) אבל כאן היא פנומנאלית. פשוט קל כל כך "להתאהב" בסאמר: יש בה כמות אדירה של חן ו-cuteness שאי אפשר להתעלם מהן. במיוחד אהבתי את הקטע ב-IKEA.. אתה רוצה לחבק אותה כשהיא אומרת בהשתאות: The TV's not working..

פורסם

שמע קראתי לא מעט ביקורות על הסרט ורובם היו טובות ככה שסביר להניח שרוב האנשים שיצפו בו אכן יאהבו את הסרט..ככה שכדאי לראות אותו.

פורסם
  • מחבר

נשמע לי לפי מה ש-Fkl0ster אמר כמו סרט שחלק ישנאו וחלק יאהבו.

מקווה שיהיה מעניין ..

תודה.

פורסם

אולי הובנתי לא נכון.. אני חושב שמי שלא יוכל להזדהות, דווקא פחות "יהנה". שוב מרכאות מאותה סיבה, כי מצד אחד זו הנאה סדיסטית אבל מצד שני אתה מקבל עוד תזכורת לכך שאתה לא היחיד שזה קרה לו כך שזה יכול להיות מעודד. לדעתי אידאלי לצפות בזה ממרחק של זמן מהחוויה האישית. לעומת זאת, מי שזה לא קרה לו אולי לא יבין על מה המהומה ולכן בכלל לא יהנה...

פורסם

עשית לי חשק לראות.

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי אותך.

ותודה.

יש עכשיו תקופה של סרטים טובים, ממזרים חסרי כבוד והסרט MOON ששמעתי שגם הוא טוב .

פורסם

אני רוצה להגיד לכם רבותי להיזהר מסוג כזה של נשים שנוגעות לך ביצר ההרס העצי , מן סוג של נשים "צידות" במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב "לא סגורות על עצמן " מה שכן , תמיד יוצא לך לשגל עם נשים כאלו , אבל אסור ,פשוט אסור להתאהב בן , היפה שהן נותנות לך אזהרות ורק השכל הדפוק שלך לא שומע אותן או מחליט להתעלם ולשנות את זה - חחח ( אוי וי ואוי ) משפטים כמו :" אני לא מחפשת משהו רציני " צריכים להיות נורית אזהרה רצינית ביותר , או כל הערה שאיננה במקומה מיצידה , היא מודיעה לך שהיא מחבבת אותך אבל שם זה ניגמר , בנות זה לא בנים , הן לא רק סתם ככה חכמות ( גם הטיפשות ) ויודעות את מי הן מחפשות יש להן גם היכולת לעמוד במה שהן אומרות . אז תזהרו .

פורסם

ראיתי את הסרט, יחסית לסרט רומנטי ממש זורם וקולח, אפילו מצחיק בחלק מהפעמים.

ממש נהנתי, כדאי לראות.

פורסם

כעת משסיימתי לראות את הסרט

סרט די רגיל מבחינת הנושא " אהבה נכזבת" סרט מצויין מבחינת הבימוי , סיפורי ( עם הקריין ) ( קול בס מעולה ) גמישות על ציר הזמן ( הימים אינם בסדר לינארי אלא מתגמשים ומשרתים את הרעיון הסיפורי קרי את העלילה או נכון יותר את מהלך הסיפור ) גמישות על ציר המקום ( הסצנות חלקן מתרחשות במחשבתו של השחקן - למשל הקטע של הריקוד לאחר הזיון הראשון וכמובן הדיכאון ) בקיצור טראנטינו עושה זאת טוב יותר , אבל הסרט הזה הוא בהחלט חביב מאוד ומומלץ כי יש לו את הקסם שלו שבעיקר קורן מהעיניים הכחולות כמו ים של השחקנית .

אני רוצה לעדן את התגובה הקודמת שלי , הוא היה אשם בלב השבור שלו וזה בסדר , "אין שלם מלב שבור " .

פורסם

משגע אותי למה היא מדברת מוזר כזה

היא אמריקנית במקור לא?

פורסם

אני לא יודע , אני חושב שזה קל לברר , אולם מה שמשגע אותך זה בדיוק הקסם , כלומר הטריק הוא פשוט ( רונה קיינן כבר כתבה על הנושא שיר - חבל הלסביות אבל זה מה יש , השיר הוא הריקוד המוזר של הלב ) לתת קצת פחות מימה שמקבלים , זה יוצר בצד השני את הצורך לסיפוק וכך תמיד הם נותנים יותר ( סאמק עלי , מי כמוני יודע את זה - חחח ) ואם תשים לב , אין לה בסרט שום רגע אאל"ט של התפרצות או משהו כזו , היא תמיד שומרת לעצמה את הרגשות ואת , נכון , אפילו את הדיבור , הדיבור שלה מופנם כזה כאילו היא מדברת אל עצמה בכלל , מבחינה תאטרלית היא משחקת מצויין ( אולי היא פשוט מתאימה לתפקיד ) קרי בחורה שחוותה אכזה ואיננה מאמינה בקשר שעובדים עליו , ראה את סיפור הגרושים של הוריה כמו כן את היכולת שלה לקבל החלטות בלי רגש , ראה את הקטע בו היא גוזרת את השער הארוך והאהוב שלה מבלי להרגיש כלום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים