פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים שידור ישיר כאן: http://investor.shareholder.com/googpr/eventdetail.cfm?eventid=75092הכרזות נוספות: דפדפני chrome למק וללינוקס יצאו בזמן הקרוב, chrome extensions יוספו לדפדפן. מערכת הפעלה החדשה תתמקד בשימושי אינטרנט. היא תהיה בנויה על ענן ותתמקד בפשטות, מהירות ואבטחה.כל אפליקציה תהיה אפליקציית WEB כך שאין צורך בהתקנות על המערכת.אני אעדכן דברים נוספים כשיהיה מה לעדכן (אני רואה את השידור).
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר הכריזו ועכשיו משחררים את הקוד (פתוח) ואת המסמכים למי שרוצה לפתח ולעבוד על זה.כמובן שבשידור ממש מראים איך המערכת עובדת - גם מבחינת UI, גם מבחינת under the hood.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים לפי מה שהם אמרו זה ירוץ רק על SSD - אין תמיכה להרדיסקים מגנטיים רגילים.זה בעקרון לא ממש מערכת הפעלה אלא נטבוק... זו חומרה שהם הולכים למכור.עקרונית זה קוד פתוח אז אפשר להוריד את הקוד ולקמפל אותו על נטבוק קיים אם יש לכם כזה, אבל זה לא תהליך כזה טריוויאלי.כל הקונספט זה פלטפורמת נטבוק (אני מניח שיהיו יצרנים שונים, כמו שלמשל אנדרואיד היא פלטפורמה ל smart phones ויש יצרנים שונים לחומרות שונות)מערכת ההפעלה שלו היא בסה"כ דפדפן ולכן זמן ה boot שלו מאוד קצר (קרוב למיידי)ובנוסף המידע מאוחסן ב"ענן" ולא לוקאלית על החומרה.אישית זה לא נשמע לי מלהיב מדי.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים זה לא חדש, כבר כמה חודשים כולם יודעים שמערכת ההפעלה שלהם תהיה מבוססת דפדפן (=דפדפן מוגדל)וידוע שזה יהיה עם UI די מינימלי ופשוט וכו'רק שעכשיו רואים את זה בפעם הראשונה ומה שחדש זה העובדה שזו לא בדיוק מערכת הפעלה שאפשר להתקין על כל דבראלא הם יותר בכיוון של למכור חומרה שזה בא מותקן עליה מראש = נטבוקים של גוגל \ יצרניות אחרות \ תתקין על הנטבוק שלך.בקיצור זה לא ל PC הביתי שלך, זה OS לנטבוקים שמיועד לאנשים שלא צריכים מחשב אלא רק דפדפן.ברגע שאתה עם נטבוק כזה ואין לך WIFI או חיבור כלשהו לאינטרנט - זה חסר כל ערך - אין מה לעשות עם זה בלי אינטרנט.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר נכון - זו הייתה אחת השאלות שם והיא העלתה נקודה חשובה. אני לדוגמה הייתי אתמול בכנס במלון ורצו שם 95 שקל ל-24 שעות של אינטרנט. עם מחשב כזה הייתי מסתובב עם לבנה במקום לפתוח וורד ולכתוב מה שהייתי צריך..אני לא הייתי ממליץ לאף אחד שאני מכיר כזה דבר. לא שווה יותר מדי בעיני - אולי בעתיד זה יהיה יותר מעניין אבל כרגע זה סוג של אכזבה.דרך אגב, לא אמרתי מוגדל - אמרתי מגודל... :-)
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים WOW A great fail for googleדבר ראשון היא כנראה מבוססת לינוקס אז למה לעזעזל אין אפשרות לצפות בוידאו בלינוקס?כמו כן אני סקפטי לגבי המערכת ומסכים עם החבר'ה מעלי.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים זה לא חדש, כבר כמה חודשים כולם יודעים שמערכת ההפעלה שלהם תהיה מבוססת דפדפן (=דפדפן מוגדל)וידוע שזה יהיה עם UI די מינימלי ופשוט וכו'רק שעכשיו רואים את זה בפעם הראשונה ומה שחדש זה העובדה שזו לא בדיוק מערכת הפעלה שאפשר להתקין על כל דבראלא הם יותר בכיוון של למכור חומרה שזה בא מותקן עליה מראש = נטבוקים של גוגל \ יצרניות אחרות \ תתקין על הנטבוק שלך.בקיצור זה לא ל PC הביתי שלך, זה OS לנטבוקים שמיועד לאנשים שלא צריכים מחשב אלא רק דפדפן.ברגע שאתה עם נטבוק כזה ואין לך WIFI או חיבור כלשהו לאינטרנט - זה חסר כל ערך - אין מה לעשות עם זה בלי אינטרנט.כיום דרך WEB אפשר להריץ כמעט כל דבר עם לא הכלאפילו משחקים שהם עם גראפיקה לא רעהזה רעיון לא כזה גרוע כמו שאתה מציג אותו
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים כמו שאמרתי אם אין לך אינטרנט בנקודת זמן או מקום כלשהו - זה חסר ערך ויכול לשמש כמשקולת נייר.בנוסף כל המידע שלך נשמר אונליין וכבר ראינו עדויות לעובדה שגם גוגל לא תמיד יכולים לשמור על המידע לנצח (חשבונות ג'ימייל שאבדו על כל המידע שבהם)או לשמור עליו מפני פרצות אבטחה שונות (חשבונות רבים שנפרצו ופורסמו הססמאות שלהם ממש לאחרונה)
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים גוגל חושבים שכולם גרים באזור מסויים של ארה"ב שבו יש תמיד גישה לאינטרנט...
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים כמו שאמרתי אם אין לך אינטרנט בנקודת זמן או מקום כלשהו - זה חסר ערך ויכול לשמש כמשקולת נייר.בנוסף כל המידע שלך נשמר אונליין וכבר ראינו עדויות לעובדה שגם גוגל לא תמיד יכולים לשמור על המידע לנצח (חשבונות ג'ימייל שאבדו על כל המידע שבהם)או לשמור עליו מפני פרצות אבטחה שונות (חשבונות רבים שנפרצו ופורסמו הססמאות שלהם ממש לאחרונה)אינטרנט סוללרי?
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים אינטרנט סלולרי זה $אם אתה בוחר לשלם דמי מנוי חודשיים לאינטררנט סלולרי כדי שתוכל להשתמש במחשב החדש שלך - שיבושם לך..זה עניין של העדפה - אני לא בא להתווכח, רק אמרתי שלי אישית זה לא נראה, אולי פשוט אין לי מספיק "חזון" לעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.