פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים כל מי שרושם מעקב צריך לתת לו כאפה לפי דעתי, וזאת רק דעתי. למה שלא תתחיל עם עצמך, אם אתה לא מסוגל אני מתנדב ספר לנו איך זה היה
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים מעקב! נקווה רק שאופיס דיפו יוכלו לתת מענה הולם ליצירת תחרות וזה כמובן יהיה יותר טוב לנו, הצרכנים.
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים כל שנה הרשתות הגדולות מורידות את המחירים שלהן למחירים של חנויות פרטיות ואז כולם רצים אליהם כמו מטורפים...
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים אולי אתה צעיר מידי בשביל לדעת מה היה שנה שעברה יש מוצרים בבאג שלא יקרים בהרבה מבשאר המקומות (DOK,אוזניות,נגני MP3), חלק גדול מהם היו שנה שעברה ב 1+1, הנחה גדולה מאוד. אנשים הגיעו לחנות וחיפשו מישהו שירצה לקנות איתם מהר מאוד כל הדברים הטובים שהיו במבצע נגמרו
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים כל שנה הרשתות הגדולות מורידות את המחירים שלהן למחירים של חנויות פרטיות ואז כולם רצים אליהם כמו מטורפים...זה ממש לא נכון!1+1 זה ממש לא מחיר של חנות פרטית..אתה רוצה להגיד לי שBUG יותר יקר בכפול מכל שאר החנויות? (יש מצב שיש פריטים שכן גם לא בטוח אבל אני לא מדבר על פריטים בודדים)..אולי אין הבדל עצום.. אבל כן כשזה מטר מהבית שלך ואתה לא צריך לנסוע לכפר כאסם בשביל איזה DOK או משו דומה זה הרבה יותר נוח וכן זה מפתה לקנות.. (DOK זה רק דוגמה כן?)..
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים יום חמישי בערב/יום שישי. אם זה יהיה כמו שנה שעברה אז הם יעשו הנחה על המשחק השני, המשחק היקר במחיר מלא והזול עם הנחה של 30% או 50%, לא זוכר בדיוק.
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים אולי שכל אחד יכתוב באיזה מוצר הוא מתעניין ובאיזה אזור הוא גר, וככה נוכל לשתף פעולה ביתר קלות.אני למשל הייתי שמח לרכוש רמקולים 2.1 חדשים (גר בת"א).
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים אני מתכנן לרכוש גו'סטיק אל-חוטי של מיקרוסופט,DOK,ואולי גם מקלדת חדשה.שחכתי לרשום שאני מאזור המרכז מחולון, אבל גם תל-אביב וראשון לציון זה בסדר.
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה (חוטית או על חוטית) ואני גר בנתניה .ואלי גם DOK .וממש אולי גם שלט לXBOX 360 .אם יש מישהו מנתניה אז שירשום מה הוא מתכוון לקנות
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים מפחיד שעוד לא הוידעו על שום דבר, ראיתי שבאופיס יש עכשיו מבצע ללא מע"מ על חלק לא קטן מהמוצרים אבל חוץ מזה אין שום דבר שמצביע על מבצעים ביום שישי הבא. אתם בטוחים שזה לא באנר משנה שעברה?
פורסם 2009 בנובמבר 2015 שנים מפחיד שעוד לא הוידעו על שום דבר, ראיתי שבאופיס יש עכשיו מבצע ללא מע"מ על חלק לא קטן מהמוצרים אבל חוץ מזה אין שום דבר שמצביע על מבצעים ביום שישי הבא. אתם בטוחים שזה לא באנר משנה שעברה?הם סתם יקרנים\:רק מבצע הדיסקים שלהם שווה משו וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.