עבור לתוכן

Black Friday 2009 כל המבצעים לכאן!

Featured Replies

פורסם

כל מי שרושם מעקב צריך לתת לו כאפה לפי דעתי, וזאת רק דעתי.

• תגובות 218
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כל מי שרושם מעקב צריך לתת לו כאפה לפי דעתי, וזאת רק דעתי.

למה שלא תתחיל עם עצמך, אם אתה לא מסוגל אני מתנדב :smile1:

ספר לנו איך זה היה

פורסם

מעקב! נקווה רק שאופיס דיפו יוכלו לתת מענה הולם ליצירת תחרות וזה כמובן יהיה יותר טוב לנו, הצרכנים.

פורסם

כל שנה הרשתות הגדולות מורידות את המחירים שלהן למחירים של חנויות פרטיות ואז כולם רצים אליהם כמו מטורפים...

פורסם

אולי אתה צעיר מידי בשביל לדעת מה היה שנה שעברה :nixweiss: יש מוצרים בבאג שלא יקרים בהרבה מבשאר המקומות (DOK,אוזניות,נגני MP3), חלק גדול מהם היו שנה שעברה ב 1+1, הנחה גדולה מאוד. אנשים הגיעו לחנות וחיפשו מישהו שירצה לקנות איתם :P מהר מאוד כל הדברים הטובים שהיו במבצע נגמרו :smile1:

פורסם

כל שנה הרשתות הגדולות מורידות את המחירים שלהן למחירים של חנויות פרטיות ואז כולם רצים אליהם כמו מטורפים...

זה ממש לא נכון!

1+1 זה ממש לא מחיר של חנות פרטית..

אתה רוצה להגיד לי שBUG יותר יקר בכפול מכל שאר החנויות? (יש מצב שיש פריטים שכן גם לא בטוח אבל אני לא מדבר על פריטים בודדים)..

אולי אין הבדל עצום.. אבל כן כשזה מטר מהבית שלך ואתה לא צריך לנסוע לכפר כאסם בשביל איזה DOK או משו דומה זה הרבה יותר נוח וכן זה מפתה לקנות.. (DOK זה רק דוגמה כן?)..

פורסם

מתי זה יוצא בדיוק?

ותהיה הנחה גם על משחקים?

פורסם

יום חמישי בערב/יום שישי. אם זה יהיה כמו שנה שעברה אז הם יעשו הנחה על המשחק השני, המשחק היקר במחיר מלא והזול עם הנחה של 30% או 50%, לא זוכר בדיוק.

פורסם

אולי שכל אחד יכתוב באיזה מוצר הוא מתעניין ובאיזה אזור הוא גר, וככה נוכל לשתף פעולה ביתר קלות.

אני למשל הייתי שמח לרכוש רמקולים 2.1 חדשים (גר בת"א).

פורסם

אני מתכנן לרכוש גו'סטיק אל-חוטי של מיקרוסופט,DOK,ואולי גם מקלדת חדשה.

שחכתי לרשום שאני מאזור המרכז מחולון, אבל גם תל-אביב וראשון לציון זה בסדר.

פורסם

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה (חוטית או על חוטית) ואני גר בנתניה .

ואלי גם DOK .

וממש אולי גם שלט לXBOX 360 .

אם יש מישהו מנתניה אז שירשום מה הוא מתכוון לקנות

פורסם

מפחיד שעוד לא הוידעו על שום דבר, ראיתי שבאופיס יש עכשיו מבצע ללא מע"מ על חלק לא קטן מהמוצרים אבל חוץ מזה אין שום דבר שמצביע על מבצעים ביום שישי הבא. אתם בטוחים שזה לא באנר משנה שעברה?

פורסם

מפחיד שעוד לא הוידעו על שום דבר, ראיתי שבאופיס יש עכשיו מבצע ללא מע"מ על חלק לא קטן מהמוצרים אבל חוץ מזה אין שום דבר שמצביע על מבצעים ביום שישי הבא. אתם בטוחים שזה לא באנר משנה שעברה?

הם סתם יקרנים\:

רק מבצע הדיסקים שלהם שווה משו וזהו

פורסם

Tracking message :hi:

פורסם

וואו כבר עברה שנה, נקווה לא לסגור שבת הבאה בבסיס :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים