עבור לתוכן

Black Friday 2009 כל המבצעים לכאן!

Featured Replies

• תגובות 218
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הגעת לבאנר הזה :o

בדיוק היום אבא שלי קנה לאח שלי DOK :lol: שנה שעברה היו הרבה מבצעים טובים על דברים כאלה :smile1:

המבצעים יתחילו ביום חמישי או ביום שישי? אם אני זוכר נכון שנה שעברה ביום חמישי בערב התחילו המבצעים ובשישי בבוקר החנויות היו ריקות (ממוצרים).

פורסם

למי שיכול לקנות בחו"ל http://bfads.net/

שנה שעברה קניתי shure ב200 שקל :)

למישהו יש מושג על מבצעי פלאפונים בארה"ב?

פורסם

נשמע מעניין הדיון הזה

שנה קודמת בגלל המבצע קניתי 2 גימפאד 360 ב200 ויותר מאוחר מכרתי אחד מהם ב100 (חוטים)

בכל מקרה למי שיודע על מבצעים מעניינים גם אני ישמח לשמוע

פורסם

זה נראה לי כמו הבאנר של שנה שעברה.. בלאק פרידיי אמור להיות רק בעוד חודש בערך, לא?

פורסם
  • מחבר

זה מהשנה. גלשתי באינטרנט, קפצו מלא פופ-אפים. זה היה אחד מהם.

פורסם

בלאק פרידיי בשבוע הבא.

2009 date November 27

פורסם

בתור עובד באג לא אמרו לנו עדין כלום תמיד שומרים את זה בסוד עד לרגע האחרון.

:P

אני חושב שאנחנו קונים יותר ציוד מאשר הלקוחות קונים :lol:

בגלל זה ברגע שאתם באים לקנות הכל חסר :lol:

פורסם

לא רוצים לאפשר למתחרים להגיב.

פורסם

גם בחו"ל לא היה נהוג לידע בקשר למבצעים, ככה כולם צריכים לבוא ליראות על מה יש מבצע. שיעשו הנחה על הקונסולות :smile1:

Office_Depot עובד בבאג ;D נחמד נחמד. ניראה לי שאתה מחוייב לידע את מנהלי הפורום בקשר לדבר כזה.

פורסם

מצויין, מזכיר לי שבפעם האחרונה שקניתי מדיות לצריבה (דו-שכבתיות) של VERBATIM במחירים טובים היתה ב Black Friday של 2008.

פורסם

מעקב

פורסם

גם בחו"ל לא היה נהוג לידע בקשר למבצעים, ככה כולם צריכים לבוא ליראות על מה יש מבצע. שיעשו הנחה על הקונסולות :smile1:

Office_Depot עובד בבאג ;D נחמד נחמד. ניראה לי שאתה מחוייב לידע את מנהלי הפורום בקשר לדבר כזה.

רק אם הוא מקדם אינטרסים של הרשת.

פורסם

ברור שמקדם אינטרנסים :-]

הם רוצים למכור? אנחנו רוצים לקנות בזול יותר? נראה לי מתאים, יותר לנו מאשר להם אולי אבל לא משנה

פורסם

הוא הגיב על זה שאמרתי ש Office_Depot צריך להופיע כנציג של "באג" (כמו שיש פה נציגים של TMS וכו'), למרות שכל עוד שהוא לא מקדם את באג בפורום באמת אין בזה כל כך צורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים