פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים.HP במקום אחרון (כצפוי ....)מצורף כקובץוזה באנגלית !ומי זה SQUARE TRADE ?http://www.squaretrade.com/pages[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים למה HP כל כך פופולארי אם הוא לא איכותי?כל מי שאני מכיר או שמעתי ממשהו שהוא מכיר משהו עם נייד ברב המקרים זה HP.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים היי לא הצלחתי להגיע לסקר עצמו אשמח אם תעלה קישור ישיר אליו או תסביר היכן הוא נמצא באתרתודהחזי
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים למה HP כל כך פופולארי אם הוא לא איכותי?כל מי שאני מכיר או שמעתי ממשהו שהוא מכיר משהו עם נייד ברב המקרים זה HP.בארץ הרבה אנשים מכירים את מה שזול ומה שקל לייבא.לכן HP מוכרת מאוד בארץ, מצד שני היא גם מוכרת מאוד בכל הקשור לשירות הגרוע במעבדות שלה...וIVAN, היה עדיף אם היית כותב שהסקר מצורף בקובץ בסוף המודעה, זה היה יכול להיות יותר נוח
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים חשדתי ש-ASUS למעלה... אבל עקפו את דל וסוני, זה מעולה... חסר לי את MSI (נטבוק שקניתי... )
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים הייתי לוקח אתהה"סקרים" האלה בערבון מוגבל...אף פעם אי אפשר לדעת אלו גורמים מעורבים מאחורי ה"סקרים" האלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.