עבור לתוכן

עזררה דחופה.חייב לעלות פרופיל רפואי

Featured Replies

פורסם

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?

פורסם

תקבע תור לרופא מומחה (אזרחי), שלח ללשכת הגיוס שלך; חוות דעת רפואית ותנסה לערער על הפרופיל.

פורסם

אם אתה נשא של צהבת מסוג B (הפטיטיס B) לא תוכל להעלות פרופיל - זה בספר הפרופילים ולא ניתן "לוותר" על הסעיף. צר לי. :-[

פורסם
  • מחבר

נגיד ואני לא יכול לעלות פרופיל . מה אני עושה עם פרופיל כזה ? איזה תפקידים בצבא? והאם יש לי עדיין סיכוי להיות בשחק למרות הפרופיל?

פורסם

מה אני עושה עם פרופיל כזה ?

אתה אוהב להרתיח קונדומים לשימוש חוזר?

פורסם

נגיד ואני לא יכול לעלות פרופיל . מה אני עושה עם פרופיל כזה ? איזה תפקידים בצבא? והאם יש לי עדיין סיכוי להיות בשחק למרות הפרופיל?

יש הרבה תפקידים לאנשים עם פרופיל נמוך - רובם בתחומים של תומכי לחימה (כלומר ג'ובניקים) או משימות "משרדיות" (גם פקח טיסה נקרא לדוגמה משימה משרדית, אז זה לא אומר כלום).

פורסם
  • מחבר

האם יש טעם לקחת מהרופא מכתב על המצב הבריאותי שהוא טוב וללכת עם זה לחיל האוויר או ללשת הגיוס כי בסך הכל התפקיד הוא אלקטרוניקה ואני כשיר לזה .

נגיד האם אני יוכל להיות חריג עם פרופיל 45 אבל עדיין משרת במסלול שחק ?

בבקשה למי שיש ניסיון עם צה"ל תגידו לי מה אני יכול לעשות זה מאוד חשוב לי ...

פורסם

אתה יכול לנסות, אבל לפי דעתי הסיכוי נמוך.

פורסם

למה שלא תשלח מכתב ללש"ג ותברר דרכם?

במקום לקבל תשובות שבספק שהו יהיו נכונות או מדוייקות.

פורסם

בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 .

אתה אומר שהתקבלת, אז מה הבעיה? אולי אתה חריג ובכל זאת קיבלו אותך. לא היו מקבלים אותך סתם.

פורסם

יש תפקידים מעניינים בחיל האוויר לבעלי פרופיל 45 (רפואי) ?

עריכה- קב"א 53 אם זה משנה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים