פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר נעול+באן.למה לנעול?ולמה באן?זהו דיון שגרתי, שאינו עובר על חוקי הפורום ???
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אם כבר אז דיו vs. אוזי אוסבורן. שמע, זה כבר דיון אחר אז תפתח ת'רד משלך, אל תערבב עם שלי.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים תזכיר לי רגע, בונו זה הילדה הקטנה שדואגת לעולם ולילדים רעבים באפריקה?אין פה שאלה בכלל. בון ג'ובי בלי למצמץ.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר? אף אחד מהם לא "עושה לי את זה" אם אתה רוצה לצאת מהארון סבבה אבל לא כולם אוהבים גברים ;D ;D ;D בכל מקרה אני אוהב את החלק הזה - ]זהירות קללות באנגלית ] :yelclap: מה שאקסל אמר
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים איך לעזעזל אתה משווה בין שניהם , ולמה !? צריך להרוג את שמוק ג'ובי הזה אחת ולתמיד .
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר איך לעזעזל אתה משווה בין שניהם , ולמה !? צריך להרוג את שמוק ג'ובי הזה אחת ולתמיד .אז בונו לוקח אצלך?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אנריקה ההורס. הוא יכול לעשות לי OC מתי שרק ירצה. (תיזהרו לשים בחתימה) אתה מת שישמו אותך בחתימה....
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים כמובן שבון ג'ובי. בונו הוא סתם נמושה, ויש לו נטייה לשעמם בהרבה מקרים. בכל מקרה, דיון די עקר...
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר כמובן שבון ג'ובי. בונו הוא סתם נמושה, ויש לו נטייה לשעמם בהרבה מקרים. בכל מקרה, דיון די עקר...כן, החבר'ה פה לא חובבי רוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.