פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים שלום,אני עם מחשב חדש ולא מותקן בו כמעט שום דבר, לפתע שמתי לב שהמחשב בקושי זז, לאחר בדיקה ב TASK ראיתי כי הקובץ הנ"ל גוזל כ 1.5 ומעלה גיגה מה 2GB שיש במערכת,מה זה הקובץ הזה בדיוק? ואיך אני מפסיק את זה, המחשב לא יכול לזוז ולא משנה כמה פעמים אני סוגר דרך ה TASK זה עדיין חוזר לאחר כמה דק'.כשאני בודק ב DESCRIPTION רשום שזה וינדוס מדיה פליר SHARING משהו...לא ביקשתי לשתף שום דבר דרך התוכנה האמת.ממתין לעזרתכם,תודה רבה.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים באג ישן. אולי עוד פעם יתקנו אותו........תעשה DISABLE ל SERVICE הזה (WINDOWS MEDIA PLAYER NETWORK SHARING SERVICE )
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר תודה רבה שיחקתי קצת עם ההגדרות של זה וזה עבד... שמתי לב שהוא פשוט התחיל לעדכן את כל השירים שיש לי במחשב אל הרשת וכנראה בגלל זה נתקע? תודה
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אין לי מוסג מה או מי זה.פעם אחרון שהשתמשתי ב WMP של מיקרוסופט היה בחלונות 95 ...............
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר זה פשוט עובד מעצמו בלי מגע שלי בכלל ברגע התחברות לאינטרנט, אבל ביטלתי דרך ה MSCONFIG מקווה שזה יחזיק עכשיו ולא יחזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.