עבור לתוכן

אתר להשכרת משחקים לקונסולות

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן חושב לקנות PS3 אבל מחירי המשחקים הרתיעו אותי (אני מאלה שמתייאשים מהר ממשחקים)

ראיתי את האתר הזה

http://www.game2rent.co.il/

וזה נראה לי כמו פתרון טוב, לא זול אבל מחיר שאני יכול לחיות איתו (וזה נשמע גם נוח)

למישהו יש נסיון עם שירות דומה?

יש מקומות מתחרים שנותנים אותו דבר/יותר/זולים יותר?

תודה

פורסם

יש את underdog שיש להם גם שירות דומה

פורסם
  • מחבר

יש לך נסיון איתם?

פורסם

לא.. אבל שמעתי המלצות עליהם

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא רואה שם אופציה להשכרה :nixweiss:

פורסם

http://underdog.co.il/cat.aspx?cat_id=237

לא שמעתי עד היום על game2rent, צריך לבדוק אותו, בארץ דברים כאלה מפחידים אותי כי לא תמיד העסקים מתנהלים בצורה הזויה. עסק שהוקם ב 2009 וגם לא ראיתי שיש להם חנות, היתתי מעדיף מקום שאני יכול ללכת וליראות מה מביאים לי, בלי שירות של הדואר/שליחים.

פורסם
  • מחבר

אבל זה מצריך להגיע לחנות...

"השיטה" של GAME2RENT יותר ידידותית

ויש גם אפשרות ל2 משחקים כל פעם

לא יודע כמה מפחיד זה יכול להיות, בסה"כ לא מדובר בסכומים גבוהים מדי

ותמיד יש לך ביד משחק או 2 בתור עירבון :)

האתר הוא באמת חדש, נחכה לפידבקים באמת

פורסם

תזמין מחו"ל

פורסם

כשיש חנות זה נותן אפשרות נוספת למי שגר קרוב, כמו כן זה מוריד את הסיכוי שיגרם לדיסק נזק בדרך הלוך/חזור ואז הנזק יכול ליפול עליך. עוד בעיה זה שאין מספר טלפון, רק אימייל, נדיר ליראות עסק שלא מאפשר שימוש בדרכי התקשורת המיושנות והטובות. גם התנאים יותר מידי טובים, בלי הגבלת זמן, יותר ממשחק אחד כל פעם. שירותים כאלה דורשים כסף, בכללי עסק כזה דורש הרבה כסף. בחו"ל החברות שמאפשרות את זה הן חברות גדולות שלא חסר להן כסף וגם שירות ה RENT שלהם הוא יותר "עסק מהצד" ולא העיסוק המרכזי שלהם.

לדעתי זה רחוק מאוד ממה שצריך להיות (מודל GAMESTOP למשל, למרות שהם עושים הרבה דברים רעים), בשביל לתת יחס רציני לשירות כזה צריך חברה כמו באג/אופיס שיכנסו לשוק ויוכלו לגבות אותו ולתת לו בסיס חזק יותר (הם גם יוכלו להציע יותר).

פורסם
  • מחבר

תזמין מחו"ל

לא רוצה לקנות משחקים, רוצה לשחק עד שנמאס לי ולהחליף

כשיש חנות זה נותן אפשרות נוספת למי שגר קרוב, כמו כן זה מוריד את הסיכוי שיגרם לדיסק נזק בדרך הלוך/חזור ואז הנזק יכול ליפול עליך. עוד בעיה זה שאין מספר טלפון, רק אימייל, נדיר ליראות עסק שלא מאפשר שימוש בדרכי התקשורת המיושנות והטובות. גם התנאים יותר מידי טובים, בלי הגבלת זמן, יותר ממשחק אחד כל פעם. שירותים כאלה דורשים כסף, בכללי עסק כזה דורש הרבה כסף. בחו"ל החברות שמאפשרות את זה הן חברות גדולות שלא חסר להן כסף וגם שירות ה RENT שלהם הוא יותר "עסק מהצד" ולא העיסוק המרכזי שלהם.

לדעתי זה רחוק מאוד ממה שצריך להיות (מודל GAMESTOP למשל, למרות שהם עושים הרבה דברים רעים), בשביל לתת יחס רציני לשירות כזה צריך חברה כמו באג/אופיס שיכנסו לשוק ויוכלו לגבות אותו ולתת לו בסיס חזק יותר (הם גם יוכלו להציע יותר).

אני מעדיף משחק בדואר 24 מאשר לסוע לתל ברוך

וסה"כ זה מודל שעובד בחו"ל אז למה שלא יעבוד בארץ?

נחכה לכמה חוות דעת ונראה.

פורסם

תסתכל באתר של underdog יש להם שם כמה סוגים משחק בכל פעם ולאסוף מהחנות / שני משחקים בכל פעם ולאסוף מהחנות / משחק בכל פעם עם משלוח / שני משחקים בכל פעם עם משלוח.

פורסם
  • מחבר

צודק, אבל זה יותר יקר

מנוי לשנה של שני משחקים כל פעם עם משלוח 1620 ש"ח לשנה או 1075 לחצי שנה או 715 ל3 חודשים

באתר השני זה עולה 139 לחודש בלי התחייבות כלומר רק אם הולכים על התחייבות לשנה בUNDERDOG הם משתווים במחיר

פורסם

כן זה נכון, והאמת לgame2rent נראה כאילו יש מבחר הרבה יותר גדול + הכל נשלח בדואר 24 שזה אומר 24שעות והמשחק אצלך.. אחלה דיל

פורסם
  • מחבר

עכשיו צריך לברר מאיפה הכי משתלם להזמין קונסולה :P

פורסם

את האתר החדש הכרתי אבל אנדרדוג זה חדש לי.

כמובן שעבור אקס בוקס בארץ הצרובה אין הרבה מבחר אבל עדיין מגניב להכיר.

לגבי האתר החדש, אין לי מושג לגביו אבל מאד התלהבתי כשראיתי.

מה שכן לאנדרדוג זה מנוי להכל, כלומר אתה יכול לקחת משחק לכל קונסולה או סרטי דיוידי, הכל תחת אותו מנוי, נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים