פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר איך בדיוק התמיכה של נטוויזן קשורה לכרטיס קול?אני האחרון שיתמוך בכרטיסי קול
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר זה כמו שתגיד בתור טייס של חייל האוויר אתה אמור לדעת איזה כרטיס קול לקנות אחי חסרים לך כמה שעות שינה בטח
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים זה כמו שתגיד בתור טייס של חייל האוויר אתה אמור לדעת איזה כרטיס קול לקנות אחי חסרים לך כמה שעות שינה בטח קודם כל אני לא אחיך וטוב שכך. דבר שני אתה זה שהשווצת פה לפני שבועיים שקנית איזה כרטיס מסך "יוקרתי" כביכול באתר של פלונטר ובילבלת לכולם את המוח. אז אל תצפה עכשיו לתשובות טובות יותר.. יש פה מספיק תרדים (אם קצת תטרח להסתכל טוב יותר) על כרטיסי קול וזה בטח יענה על השאלות שלך.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר קודם כל לא קניתי שום כרטיס מסך לפני שבועייםשתהיה נביא נדברדבר שני אני ישאל כאן את כל השאלות שאני רוצה לא נוח לך תעבור תרד
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר הרקולס אקספי 6.1יותר טוב מטרהטק?לפי הכתבה בעמוד הראשי של האתר משבחים דווקא את טרהטק
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים הרקולס אקספי 6.1יותר טוב מטרהטק?לפי הכתבה בעמוד הראשי של האתר משבחים דווקא את טרהטקה TERRATEC שקיים בארץ הוא ה- EWX 24/96 שעולה פי 2.8 מההרקולס.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר השאלה מי יותר טוב מאיכות הקול ובכלל מי המלך של כרטיסי הקול?נ.ב יש לינק לאתר בארץ שמוכר את הדגם שיש בעמוד הראשי של HWZONE?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים השאלה מי יותר טוב מאיכות הקול ובכלל מי המלך של כרטיסי הקול?נ.ב יש לינק לאתר בארץ שמוכר את הדגם שיש בעמוד הראשי של HWZONE?חשבת להתסכל בתר'דים הקיימים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.