עבור לתוכן

HD 5970 ו- Core I7 920 - יהיה צוואר בקבוק ?

Featured Replies

פורסם

במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?

פורסם

לכרטיס HD5970 כמעת כל דבר יהיה צוואר בקבוק

החל מהמעבד (כן, 920 בסטוק יגרום דבר כזה)

הרזולוציה

אפילו המארז :lol:

אני לא ממליץ על הכרטיס הזה בשום אופן ובשום נושא.

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

לכרטיס HD5970 כמעת כל דבר יהיה צוואר בקבוק

החל מהמעבד (כן, 920 בסטוק יגרום דבר כזה)

הרזולוציה

אפילו המארז :lol:

אני לא ממליץ על הכרטיס הזה בשום אופן ובשום נושא.

אבל ההפרש מחירים בינו לבין HD 5870 הוא 1000 ש"ח.

וזאת קניה חד פעמית. אני לא הולך לשדרג או להוסיף גם לא עוד שנתיים.

זה לא מהכסף שלי, וגם ההפרש לא כזה גדול. אז אני מעדיף עכשיו משהו חזק שיספיק לי להמון זמן.

אפילו שעכשיו, זה כרטיס לא משתלם, חזק מדיי, אין לו שימוש. אבל בעוד שנתיים הוא יהיה כרטיס סביר+ מאשר HD 5870 אחד.

אז אם אני יעשה OC למעבד ל 3.2 ג'יגה הרץ אז הכרטיס יעבוד טוב ללא בעיות ? (צוואר בקבוק)

פורסם

אני חושב שבעת קניה חד פעמית, הייתי רוכש את המפלץ הזה.

אל תשכח לרכוש גם קרור מאסיבי למעבד ותסחט אותו כמה שיותר, ככה אולי לא תקבל צאוור בקבוק ברז' FHD. :lol:

פורסם

מתי אנשים יבינו שעדיף לקנות כרטיס בינוני פעם בשנה וחצי-שנתיים ולא כרטיס TOPEND פעם ב 3-4 שנים :bash:

פורסם
  • מחבר

אני קונה קירור למעבד: ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים: Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm - זה טוב ?

ואני משחק ברזולוציה: 1680X1050.

עריכה: אבל אני לא יכול לקנות כל שנה כרטיס מסך... אין לי כסף.

אני קונה חד פעמי, וזה המחשב שהולך להיות איתי לפחות עד אחרי הצבא. שזה עוד מלא זמן...

פורסם

אז קנה 5850 ואת שאר הכסף שמור לכרטיס הבא...

אגב, איזה מסך יש לך?

פורסם

אני קונה קירור למעבד: ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים: Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm - זה טוב ?

ואני משחק ברזולוציה: 1680X1050.

עריכה: אבל אני לא יכול לקנות כל שנה כרטיס מסך... אין לי כסף.

אני קונה חד פעמי, וזה המחשב שהולך להיות איתי לפחות עד אחרי הצבא. שזה עוד מלא זמן...

אז בוא נעשה הסכם כזה, שיהיה רק בנינו.

תיקח את ה3400 שקלים שאתה מתכנן להוציא בשביל הרזולוציה בפתטית הזאת.

תשלם 1400 שקלים לHD5850, שיקרע כל דבר לגזרים בה.

בעוד כשנתיים כשתרצה כרטיס חדש תוכל לקנות ב2000 שקלים כרטיס שיחסל גם 2 כרטיסי HD5970.

ואז לא יחסר לך כסף.

באמת ובתמים אני חשוב שזה דיל יותר טוב

כי ל1680X1050 אפילו בצחוק לא הייתי שם HD5850 ואני לא מגזים.

עריכה, יוסף הקדים :-*

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי הכסף לא שלי. אמא שלי משלמת, ככה שאני לא יכול לחסוך את הכסף הזה.

יש לי את המסך Dell 2209WA מלא המליצו עליו אפילו שיש לו רזולוציה נמוכה. אמרו שזה עדיף כי רואים בו ממש יפה.

אז קניתי אותו.

אז הכרטיס הזה יעשה צוואר בקבוק ל Core I7 920 או לא ?

פורסם

תיקח את הכרטיס הזה (HD5970) תוסיף לזה מסך 30' 2560 X 1600 (או 2 :hat:) או איזה 2 או 3 מסכי 24' :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לי כל כך הרבה כסף...

בסך הכל שאלתי אם יהיה לי צוואר בקבוק או לא :(

פורסם

ב1680X1050? כן

פורסם
  • מחבר

אז יש לי כמה שאלות:

1. למה בסיקורים שראיתי, השתמשו במעבד Core I7 920 ובכרטיס מסך HD 5970 עם OC לכרטיס והם לא אמרו שום דבר על צוואר בקבוק, והעבודה היא שהם הצליחו להריץ את Crysis על יותר מ- 70 FPS והם לא אמרו שהיה צוואר בקבוק או משהו... - למה זה ?

2. אם אני יעשה OC למעבד וישחק ברזולוציה 1680X1050 אז לא יהיה צוואר בקבוק ? ואיך הרזולוציה קשורה לצוואר בקבוק ?

3. מזה בדיוק צוואר בקבוק ? אני יודע שזה קורה כשיש מצב של רכיב חלש ורכיב חזק וכשהם עובדים במשותף אז לרכיב החלש קשה מדיי וזה יוצר צוואר בקבוק.

אבל אם סתם לדוגמה יהיה לי I7 920 (עם OC) ואת הכרטיס HD 5970 ואני ישחק במשחקים אז איך אני ירגיש את הצוואר בקבוק ? ומתי אני יריגש אותו ? כשאני משחק במשחקים חלשים, כבדים ? או בסרטים ? או בכלל סתם בגלישה באינטרנט ?

4. ואיך זה הגיוני שהכרטיס HD 5970 עושה צוואר בקבוק למעבדים החזקים ביותר של אינטל ? המעבדים האלה אמורים להיות המעבדים החזקים ביותר למשחקים, המעבדים היוקרתיים והחזקים ביותר... איך זה יכול להיות שכרטיס כזה עושה צוואר בקבוק ? מה ATI יצרו כרטיס שיותר חזק מהעבד בין הכי חזקים של אינטל כיום ? ומלא אומרים לי שזה הכנה ל I9 ומזה קשור בדיוק ? ממתי AND-ATI יעשו הכנה לחברה אוייבת שלהם. וגם, I9 נועד לשרתים ולא למשחקים. אז עדיין זה לא הגיוני שהמעבדים החזקים ביותר בעולם למשחקים חלשים מדיי לכרטיס שבסך הכל יותר חזק מה- 295GTX ב- 20 אחוז בערך...

שוב תודה לעוזרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים