עבור לתוכן

שאלה לגבי החזרי מס

Featured Replies

פורסם

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..)

מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים

האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים.

ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

פורסם

מה כבר עשית בחיים שמגיע לך החזר מס?

יש לך היסטוריה "מסורבלת" של כמה עבודות במקביל, עסק עצמאי וכו' ?

לפי מה שכתבת בפרופיל אתה בן 21, כלומר הרגע השתחררת מצה"ל ואתה בדיוק מחפש עבודה ראשונה.. לא?

לא מגיע לך שום החזר מס כי לא שילמת עדיין שום מס בחיים שלך לדעתי :P

פורסם

אני מקווה שתיתן לה את כל הפרטים שלך כולל מספרי אשראי ות.ז. וגם חשבון בנק אתה יודע , את הכל , כי היא אמרה לך בטלפון - פפפפחחחחחח !

יועץ מס מכובד לא יתקשר אליך בחיים כדי למכור את עצמו ולהציע לך שרותים - זו משרת אמון והם מקבלים לקוחות שמגיעים אליהם לבד או על ידי המלצה !

לי זה נראה פישינג חבל"ז - תזהר !

פורסם
  • מחבר

מה כבר עשית בחיים שמגיע לך החזר מס?

יש לך היסטוריה "מסורבלת" של כמה עבודות במקביל, עסק עצמאי וכו' ?

לפי מה שכתבת בפרופיל אתה בן 21, כלומר הרגע השתחררת מצה"ל ואתה בדיוק מחפש עבודה ראשונה.. לא?

לא מגיע לך שום החזר מס כי לא שילמת עדיין שום מס בחיים שלך לדעתי :P

תתפלא אבל כנראה שיש אם זאתי בטלפון המשיכה להתעניין

עכביש - להתרחק מזה בקיצור?

פורסם

חחחח אתה תמים אם אתה חושב שאתה משהו מיוחד, היא מתקשרת לכולם...

אבל סבבה - מה ההיסטוריה שלך?

זה ממש לא פישינג (כלומר לא ככלל בכל אופן), באמת יש חברות שעושות את זה. בעיקר עושות בשבילך התעסקות עם ניירת.

אבל שוב, אתה בן 21. כמה מיסים כבר שילמת בחיים שלך? זה יעיל לאנשים שעובדים כבר עשרות שנים (כשכירים, כשאתה עצמאי ויש לך רואה חשבון הוא עושה את זה כבר בשבילך) ויוצא שבגיל 40 מגיע להם החזר של לפעמים אפילו כמה אלפי שקלים על מיסים שהם שילמו יותר מכמה שהם היו צריכים, "בזכות" כל מיני קומבינות/חוקים שאף אחד לא מכיר/עיגולי פינות וכו' וכו'...

בשבילך? מה אתה מצפה בדיוק לקבל מזה?

פורסם

להתרחק ובריצה

אם זה לא פישינג זה פירסום , עסק טוב בעיקר ובמיוחד בנושא הרגיש והעדין הזה של ניהול כספים לא צריך ולא עושה לעצמו פירסום , רואה חשבון ו / או יועץ מס זה אדם שמודע לכל ההתנהלות הכספית שלך , זוהיא משרת אמון , יש מספיק סיפורים על נוכלים , מערכת היחסים מגיעה להפקדה של פנקס צ'קים שלך חתום בידיים של מישהו , אם אני מצליח להעביר את התחושות שלי כאן ?

למצא מישהו שינהל לך את הניירות ויתעסק מול רשויות המס , אתה צריך למצא לבד ודרך המלצות של משפחה וחברים שאתה סומך עליהם - חד וחלק , אתה עדיין לא חברה שיכולה להגן על עצמה וכו' , עוסקים חדשים הם הקליאנטורה של הנוכלים מפני שהם נימצאים במצב רגיש , שמע לי זה לא העיניין של 50 שח' הפרש בחודש , זה שקט ושלווה ( כמה שעצמאי יכול ) בקשר לניהול העיניינים שלך מול רשויות המס .

לסיכום רואה חשבון טוב לא צריך פירסום ( אני חושבב שגם אסור להם , אבל אני לא בקי , אתה יודע זה כמו שרופא יפרסם את עצמו - אני יודע שיש אני רק חושש מללכת אליהם ואני לא יודע מה עמדת החוק בקשר לזה ) על כל מקרה - תתרחק , אתה לא צריך , אם תגיד לי מה הסדר גודל שלך ומה אתה צריך אני אוכל להכווין אותך יותר לכיוון שאתה יכול ללכת אליו , יש גם שרותים אינטרנטים ו / או תוכנות ואולי אתה בכלל לא צריך אולי אתה נופל בקטגוריית עוסק פטור , אבל אם אתה מדבר על החזקרים למינהן , אתה צריך לשלם 250 שח' וללכת ליעוץ פרטי שאתה בחרת ולא להתפתות לסוכני מכירות בטלפון שיסקרו את מצבך הכלכלי יבזבזו את זמנך ולאחר מיכן ידרשן בסביבות ה 10 % וצפונה , אתה יודע הם לא עובדים בחינם , זה גם יכול להגיע להרבה יותר מ 10% אם הסכומים שהם יכולים להשיג לך נופלים בתחום של 10K שח '

לא ממש הבנתי מה אתה חושב שמגיע לך אם תסביר שוב .

פורסם

אם עבדת בתור חייל משוחרר ואכן שילמת מס יתכן שמגיע החזר בגין נקודות זיכוי שמגיעות לחייל משוחרר שלא תמיד מתחשבים בהם במקום העבודה

כמו כן אם היו לך רווחים בשוק ההון ולא עבדת יש סיכוי שתוכל לקזז חלק מהמס בגין הנקודות זיכוי שלך[br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 18:16:33

אגב, לרואה חשבון (כמו עו"ד) אסור לפרסם את עצמו
פורסם
  • מחבר

חחחח אתה תמים אם אתה חושב שאתה משהו מיוחד, היא מתקשרת לכולם...

אבל סבבה - מה ההיסטוריה שלך?

זה ממש לא פישינג (כלומר לא ככלל בכל אופן), באמת יש חברות שעושות את זה. בעיקר עושות בשבילך התעסקות עם ניירת.

אבל שוב, אתה בן 21. כמה מיסים כבר שילמת בחיים שלך? זה יעיל לאנשים שעובדים כבר עשרות שנים (כשכירים, כשאתה עצמאי ויש לך רואה חשבון הוא עושה את זה כבר בשבילך) ויוצא שבגיל 40 מגיע להם החזר של לפעמים אפילו כמה אלפי שקלים על מיסים שהם שילמו יותר מכמה שהם היו צריכים, "בזכות" כל מיני קומבינות/חוקים שאף אחד לא מכיר/עיגולי פינות וכו' וכו'...

בשבילך? מה אתה מצפה בדיוק לקבל מזה?

איפה רשמתי שאני משהו מיוחד?

לא אמרתי שמגיע לי או לא מגיע לי משהו

כל מה שאני רוצה לדעת - אם זה רלוונטי לעכשיו או לעוד 10 שנים זה לא משנה - זה, האם להמשיך לשמוע את הבלבולי מח שלהם? או שזה משהו שניתן לעשות לבד(בעוד 10 שנה, 20 שנה, זה לא העיקרון פה) או כל דבר אחר שחשוב לדעת בתחום.

אם כבר התקשרו אלי העדפתי להתעניין בנושא.

פורסם

ניתן לעשות לבד, השאלה היא אם בכלל יש סיבה.

פורסם

בו נגיד ככה , שילמת משהו לרשות המיסים ? כי אם לא , אין לך על מה לקבל החזר ,

ואני מודה על הטעות שלי ( כותרת השאלה הייתה על החזרי מס לכן אוטומטית הסקתי שהוא מתעניין בעבודה מול רשות המיסים ולהלן עוסק , עכשיו אני מבין שהוא בסך הכל ענה לשיחת טלפון של סוכנת מכירות )

אני לא מכיר ולא ממליץ אלא רק בתור דוגמא :

http://www.maspick.co.il/themarker/taxform.aspx?source=8

שוב אני רק רוצה שתראה שם את דמיי הבדיקה 100 שח' פלוס 20% עמלה .

פורסם
  • מחבר

בו נגיד ככה , שילמת משהו לרשות המיסים ? כי אם לא , אין לך על מה לקבל החזר ,

ואני מודה על הטעות שלי ( כותרת השאלה הייתה על החזרי מס לכן אוטומטית הסקתי שהוא מתעניין בעבודה מול רשות המיסים ולהלן עוסק , עכשיו אני מבין שהוא בסך הכל ענה לשיחת טלפון של סוכנת מכירות )

אני לא מכיר ולא ממליץ אלא רק בתור דוגמא :

http://www.maspick.co.il/themarker/taxform.aspx?source=8

שוב אני רק רוצה שתראה שם את דמיי הבדיקה 100 שח' פלוס 20% עמלה .

תודה

כנראה שבאמת אין למה לצפות, אבל אם כבר התקשרו הנושא סיקרן אותי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים