עבור לתוכן

25% הנחה על תיקי Swiss Gear באופיס דיפו!

Featured Replies

פורסם

חברה השבוע יש 25% הנחה על רוב תיקי Swiss Gear !

אני קניתי את דגם MYTHOS ב 290 במקום 389.. שזה בערך המחיר שלו באינטרנט וממש מרוצה ממנו!! :yelclap:

המבצע עד חמישי כולל.. מומלץ!

פורסם

תיקים ממש לא משהו. תיקי OUTDOOR עדיפים בהרבה.

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך לגמרי!

היה לי עד עכשיו תיק OUTDOOR כ5 שנים, האמת שעבר הרבה (3 שנים צבא ועוד שנתיים לימודים לפני) והוא כבר קרוע לגמרי והרוכסנים אכולים.

מה גם שיש לסוויס גיר אחריות לכל החיים ואנשים שדיברתי איתם יש להם שנים את התיק ואם שומרים עליו הוא נשמר כמו חדש.

התיק מורכב מאחלה חומרים וממש נח על הגב, אולי יש ל OUTDOOR דגמים טובים, אבל לא מעל סוויס גיר.

יצא לי כאילו אני מפרסם אותם או משהו :bash: זאת לא הכוונה.. ממש תיק איכותי סה"כ

פורסם

היה לי פעם Swiss Gear, זה התיק עבודה של אבא שלי, אבל התיק שלי לא שרד חצי שנה בלימודי החטיבה, כל הרצועה שלו נקרעה ונפתחה לגמריי.

החלפתי בOutdoor, עד היום אני רק OUTDOOR, אכן אחת החברות המובילות והאיכותיות ביותר.

פורסם

גם לOUTDOOR יש אחריות לכל החיים (תפרים,רוכסנים וקליפסים).

גילוי נאות - עבדתי במשך שנים עם היבואן של OUTDOOR עד שהספק שלי יצא לפנסיה. כיום אין לי שום קשר עסקי\פרטי לחברה הנ"ל.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל מאז שקניתי את הג'אנספורט שלי אני מרוצה מאוד! אומנם מעט יקר (האמת היא שכיום המתחרים האלו מחירים, אז לא יקר במיוחד), אבל נוח והתיק עמיד וחזק! אה.. יש גם לתיק אחריות לכל החיים.. :xyxthumbs:

חוץ מזה גם אווטדור הם מאוד טובים, נראה לי שאלו 2 ה-חברות בתחום.. :P

נ.ב-

אחריות לכל החיים זה יפה והכל, אבל ברגע שצריך תיקון המשלוח לחברה לפעמים קצת יקר ומתעצלים ולכן לפעמים קונים תיק חדש.. (יצא לי להכיר כמה מקרים כאלה..)

פורסם

ממתי לגנספורט יש אחריות לכל החיים?

פורסם

Case logic עדיף בהרבה.

פורסם

לי יש של Golla ואני מאד מרוצה.

פורסם

לי יש שני תיקי SWISS GEAR

תיק צד ותיק גב

התיק גב איתי כבר שנתיים פלוס ואין עליו אפילו סימן בלאי אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים