עבור לתוכן

מה הסדר הנכון לצפות בבבילון 5 ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את כל הפרקים והסרטים של בבילון 5 ואני רוצה לצפות לפי הסדר אם יש כזה

השאלה בעצם אם יש קשר בעלילה של הסרטים ופרקים שכדי לצפות בסרטים אחרי פרקים מסוימים ?

ומה זה B5 Crusade ? מתי צריך לצפות בהם ?

תודה לעוזרים קרירין

פורסם

יש סדר , אני אחפש לך קובץ שבו מפורט הסדר שבו אמורים לראות את הפרקים והסרטים שביניהם.

לגבי קרוסייד, זה סוג של ספין אוף שמגיע אחרי הסוף של B5 , מדובר ב13 פרקים אם אני זוכר נכון , היא סדרה נחמדה אבל המעריצים הגדולים של B5 לא התלהבו ממנה יותר מידי והיא בוטלה די מהר...

עריכה:

יש הטוענים שזה הסדר לצפייה:

1. Watch the B5 movie "The Gathering"

The Babylon 5 pilot movie The Gathering was originally broadcast in 1993 a full year ahead of the regular show.

2. Season 1

3. Season 2

4. Season 3

5. Watch Season 4 up to episode "The Illusion of Truth"

6. Watch the B5 movie "Thirdspace"

7. Season 4: continue with episodes 9-22

8. Watch Season 5 up to episode "Objects at Rest"

9. Watch the B5 movie "River of Souls"

10. Watch the B5 movie "In the Beginning"

This is a prelude set 10 years before Babylon 5. Against the logic of the title, I would strongly recommend seeing it at this stage. Should one see it before Season 1, much of the suspense in the main series would be ruined.

11. Watch the B5 movie "A Call to Arms"

This movie lays the groundwork for the spin-off TV series "Crusade".

12. Season 5: watch final episode "Sleeping in Light"

13. Watch Crusade Series

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז איפה ביקורת קרירין על בבילון 5?

פורסם
  • מחבר

עוד לא סימתי

אני בקרוסיד ואחרי זה יש לי עוד סרט אחד ועוד DVD אחד לראות

בעיקרון הסדרה מתחילה חלש אבל אופכת לטובה מאוד עד קרוב לסוף העונה הרבעית

אחרי זה זה חלש כולל קרוסיד שבינתים חלש

בסרטים עצמם מהסרטים שראיתי רק אחד היה טוב

פורסם

העונה הראשונה חלשה כי בבילון 5 נכתבה כמו ספר. העלילה הראשית הסתיימה בעונה ה-4. העונה ה-5 הייתה אמורה להניח את היסודות לסדרות המשך (הסדרות היו אמורות להמשיך 20 שנים בעולם בבילון 5 כאשר כל סדרה נמשכת 5 שנים. סה"כ 4 סדרות המשך). הפרק האחרון בעונה החמישית (השמדת בבילון 5) מסכם את תקופת ה-20 שנים. (העונה ה-5 פותחת) בסופו של דבר לצערנו הרב שום דבר מזה לא יצא לפועל. הרשת דרשה להוסיף לסדרה יותר קטעי סקס ואלימות, יוצר הסדרה סירב. הרשת בתגובה הפסיקה את המימון באמצע העונה הראשונה של קרוסייד. סה"כ בבילון 5 נשארה סדרת מד"ב הטובה ביותר בכל הזמנים.

פורסם

:goodposting:

אחלה סיכום... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

העונה הראשונה חלשה כי בבילון 5 נכתבה כמו ספר. העלילה הראשית הסתיימה בעונה ה-4. העונה ה-5 הייתה אומרה להניח את היסודות לסדרות המשך (הסדרות היו אמורות להמשיך 20 שנים בעולם בבילון 5 כאשר כל סדרה נמשכת 5 שנים. סה"כ 4 סדרות המשך). הפרק האחרון בעונה החמישית (השמדת בבילון 5) מסכם את תקופת ה-20 שנים. (העונה ה-5 פותחת) בסופו של דבר לצערנו הרב שום דבר מזה לא יצא לפועל. הרשת דרשה להוסיף לסדרה יותר קטעי סקס ואלימות, יוצר הסדרה סירב. הרשת בתגובה הפסיקה את המימון באמצע העונה הראשונה של קרוסייד. סה"כ בבילון 5 נשארה סדרת מד"ב הטובה ביותר בכל הזמנים.

מסכים חלקית

תראה אם הכל היה יוצא לפועל או לחלופין היו סוגרים את הבסטה בסוף העונה הרבעית זה היה נכון מאוד

אבל בגלל שזה לא קרה העונה החמישית הייתה מסריחה וגם מה7 פרקים שראיתי בינתים קרוסיד מסריחה

הדברים האלו יחד אם העונה הראשונה לטעמי אופכים אותה למקום שני בסדרות האלו אחרי וויגאר

נכון שבביליון אם זה היה רק 1-4 יותר טובה אבל כמכלול היא פחות טובה כי לוויגאר הייתה אחידות מסוימת לאורך ה7 עונות

ולא היה לה סרטים משעממים כמו לבבילון או איזה עונה שמרגישה מתה כמו עונה 5 בביליון ודבר מיטומטם כמו קרוסיד

בעצם אותו הסיפור כמו סלידר

סלידר התחילה מצוין אבל שהיו צריכים לסגור את הבסטה סגרו אותה הרבה יותר מידי מאוחר שכבר לא היו ברירות אחרות

פורסם

הפרקים הראשונים בעונה ה-5 באמת היו חלשים. (היו כמה פנינות כמו הפרק שבבילון 5 מותקפת) לקראת האמצע העונה ה-5 משתפרת משמעותית. עונה 5 היא כמו עונה 1 כי היא מתחילה קו עלילה חדש לחלוטין. מאותה סיבה אסור לשפוט את קרוסייד. קיבלנו בקושי חצי עונה ראשונה וגם שם היו כמה פרקים לא רעים בכלל. בנוגע לסרטים רק הראשון מעניין. השאר לא משהו בכלל.

פורסם

לגבי קרוסייד אני מסכים , היה לה פוטנציאל וקו עלילה לא רע בכלל , חבל ש"פוליטיקה" של רשתות שידור גמרה אותה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים