עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תחזירו אלי תמילה תהנו, כרגע שיחקתי -לא משהו.

פורסם

רק מהתמונות אני יכול להגיד שזה יהיה חרא של משחק..

כדי להגיע למצב בסדר גודל כזה הוא צריך הרבה יותר משנה של עבודה...

יש שם מכוניות

רובים

תעופה

מפלצות

יותר מדי פרמטרים שצריך להביא אותם למצב של פרפקטיון בכדי שהמשחק יהיה טוב

ולא ניראה לי שזה המצב במשחק הזה.. למרות שלא ניסיתי

פורסם

לי דווקא היו תקוות שהנה אנחנו רואים משחק מבוסס סרט שהולך להיות טוב למדי...

פורסם

המשחק בפיתוח מאז שהתחילו לעבוד על הסרט (שזה יותר משנה) אבל במקור הוא היה FPS (מהר מאוד שינו את זה) אז חלק מהזמן התבזבז. המשחק גם משתמש במנוע של FC2, מנוע טוב.

התקנתי אתמול אבל עוד לא יצא לי לנסות.[br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 13:34:56

הגרפיקה מצויינת, כל השאר בינוני מינוס.
פורסם
  • מחבר

הגרפיקה ממש לא מצויינת, בעיית AA חמורה -ובכללי סתם גרפיקה.

פורסם

לא בדקתי את ה AA אבל גם אם יש איתו בעיות זה משהו שאפשר לסדר (וגם מרגישים שהוא יותר מתאים לקונסולות ושם AA זה בעייה חמורה בכל משחק). סתם גרפיקה? אתה כניראה לא רואה טוב :nixweiss:

פורסם

לי יש בעיה עם המשחק , ברגע שאני עושה NEW GAME ויש את הסרט הזה ועד שאני מתחיל לשחק ... הכל כפול , כאילו מסתכלים מעיניים של בן אדם פוזל , וניסיתי את כל ההגדרות הגראפיות.

מה לעשות ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

^

תבטל את ההגדרה 3D

לא בדקתי את ה AA אבל גם אם יש איתו בעיות זה משהו שאפשר לסדר (וגם מרגישים שהוא יותר מתאים לקונסולות ושם AA זה בעייה חמורה בכל משחק). סתם גרפיקה? אתה כניראה לא רואה טוב

לא בדקת :lol:

בכל פינה ה-AA בעייתי עצים ,צל הכל הכל -לכן ציינתי שזה ממש חמור.

ואני חוזר שוב הגרפיקה עצמה לא מספקת בכלל.

וגם המשחק לא רץ כל-כך טוב רואים שהוא גם קצת בעייתי. וגם משחקיות בנונית .

פורסם

בהרבה משחקים התמונה ניראת גרוע בלי AA, לא ניסיתי להפעיל אותו ליראות איך הוא ניראה עם AA, חוץ מזה זה משחק לקונסולות, שם AA זה תמיד בעיה.

אני משחק עם HD4670 ומסך 17" אז לבדוק אותו בהגדרות הכי גבוהות עם AA ורזולוציה גבוהה אני לא יכול אבל בהגדרות שעשיתי (הרוב על HIGH) המשחק רץ חלק ועם FPS גבוה יותר ממה שהיה לי ב FC2. כמו כן בעיות ביצועים ניתן לסדר אז אני לא מיחס להן חשיבות בשלב הזה.

המשחקיות בינונית, זה נכון, אין הדף, הסאונד שטוח מידי, השליטה עם עכבר ומקלדת לא טובה במיוחד ובכללי משהו חסר.

פורסם
  • מחבר

תראה שאתה משחק אז יש תנועה והכל שם חסר AA גם אם תסתכל על החייל עצמו תראה כולו קווים גם עם AA8 , פשוט אין הבדל כל -כך בין מופעל למבוטל.

כתבתה "שזה משחק לקונסולות " ,אז לכן זה נובע מזה ,וגם הוא לא רץ כל כך חלק [המונע לא מותאם טוב לPC ]

ניסתי להוריד קצת הגדרות, יש משחקים בהרבה יותר יפים שרצים יותר טוב.

בקיצר כל משחק לקונסולה כמעט עושה בעיות ב-PC . או שיהיה יותר כבד [יותר ממה שצריך להיות].

פורסם

המנוע מתאים למחשב, כניראה עשו עבודה לא משהו עם ה PORT :nixweiss: לפי הדמו הזה לא שווה לבזבז על המשחק 5-6 שעות, הסרט יהיה קצר יותר וטוב יותר.

פורסם

תודה רבה למי שהמליץ לי להוריד את ה3D לא חשבתי שזה אשכרה 3D חחחח

המשחק פועל לי מצויין על ההגדרות הגבוהות ביותר ו1440X900

בנתיים אני נהנה D:

פורסם

משחק נחמד..

לא התלהבתי יותר מדי

פורסם

המנוע מתאים למחשב, כניראה עשו עבודה לא משהו עם ה PORT :nixweiss: לפי הדמו הזה לא שווה לבזבז על המשחק 5-6 שעות, הסרט יהיה קצר יותר וטוב יותר.

קראתי איפשהו שהמשחק לא תואם את העלילה של הסרט

לא זוכר איפה :/

לא שזה סותר את ההודעה שלך (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים