פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים כותרת (בזכרונות)הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים.כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח...ראיתי שההבדל הוא CL, מזה?מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים CL=CAS Latencyלפי מה שאני יודע (ויכול להיות שאני טועה!) זה הזמן ממתן הפקודה עד שהזיכרון מסיים את הפקודהשבקיצור מתבטא ביצוע פעולה מהר יותר ככל שהCL נמוך יותר, יותר טובלכן 7-7-7-24 הוא היקר ביותר מבניהםהנה הדף מויקיפדיה....http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_latencyבנוסף לכך שמעתי שאין הבדלים מורגשים ממש בין 5-5-5-15 ל 4-4-4-12 במערכת מבוססת על מעבדי INTELלעומת זאת במערכת של AMD תוכל להרגיש את ההבדל (שוב ההבדל הוא לא ענק, אבל בכל זאת יש הבדל)אל תבין אותי לא נכון אני לא משבח את AMD פה אני רק משתף אותך במה ששמעתי מאנשים שיודעים יותר ממניאומנם לא תוכל לדעת ב100% עד שתבדוק בעצמך
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים מי אמר שזה ההבדל היחיד?בכל אופן - יש אחלה תשובה בסטיקי, חבל שאתה שם עליה פס: שאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.