עבור לתוכן

זונרים, תעזרו לי למצוא עבודה

Featured Replies

פורסם

אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך.

זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים.

חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה.

ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים.

די מייאש. :s07:

אנשים, עזרה. :( יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה)

בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם.

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

א. לך לכוח אדם. ישלחו אותך לארוז מיצים במפעל בקרית גת על משכורת מינימום - אבל לפחות זה בטוח שילחו לאנשהו.

ב. אבטחה. לך תשאל חברות אבטחה אם צריכים מאבטחים לא חמושים, עבודה קלה (לרוב לשבת בצל רגל על רגל), שכר סביר,

שעות הזויות לפעמים.

(עבדתי בשבוע הספר ביום שישי ב-8 בערב עד 12 בלילה של שבת ב-30 ש"ח לשעה)

פורסם

נסה מלונות באזור מגוריך.

פורסם

א. לך לכוח אדם. ישלחו אותך לארוז מיצים במפעל בקרית גת על משכורת מינימום - אבל לפחות זה בטוח שילחו לאנשהו.

ב. אבטחה. לך תשאל חברות אבטחה אם צריכים מאבטחים לא חמושים, עבודה קלה (לרוב לשבת בצל רגל על רגל), שכר סביר,

שעות הזויות לפעמים.

(עבדתי בשבוע הספר ביום שישי ב-8 בערב עד 12 בלילה של שבת ב-30 ש"ח לשעה)

עשיתי מיצים בפרי מור ליד קרית גת, עובדים הרבה שעות אז יוצא כסף בסדר

פורסם

תחנות דלק תמיד, תמיד מחפשות עובדים. וזו עבודה קלה אחושרמוטה. התנאים בד"כ לא משהו, אבל אפשר לדפוק משמרות בכיף ולעשות לא מעט כסף (אני עשיתי 5000 שקל בחודש אחד, אבל לרוב זה בסביבות ה3800, תלוי כמה אתה עובד).

כל נותני השירות למיניהם - קייטרינג, מלצרות, סבלות, וכו'.. תמיד יש עבודה - לפעמים גם בשכר לא רע בכלל (יחד עם טיפים כלומר).

אם יש לך שנה עד הגיוס, אתה יכול ללכת על אופציה נוספת - חברות הסלולר מעסיקות עובדים עם התחייבות לשנה לתמיכה הטכנית שלהם (גם לדברים אחרים, אבל נראה לי שזה הכי רלוונטי למי שנכנס לפורום הזה), שזה בד"כ חודש התלמדות בתשלום (בד"כ בין 28 ל35 שקלים לשעה, לא יודע לאמר בוודאות), ואח"כ עבודה רבה ודי מתישה, אבל התנאים טובים השכר אמור להיות טוב, וזה גם נותן לך איזה ידע, משהו שברוב העבודות בגיל הזה לא תמצא.

אם אתה גר באזור המרכז - גם כביש 6 תמיד מחפשים כל מיני מוקדנים. יש חסרון אחד, והוא שאתה מקבל די מעט משמרות בשבוע (3-4). אני לא יודע מה השכר שם, אבל אני בטוח שהוא מעל למינימום (נניח 28 לשעה.. משהו כזה בטח). מה גם, לא פשוט להתקבל לזה (לפי מה שאני יודע, עושים לך כמה ראיונות שעורכים איזה שעה-שעתיים). אבל כל מי שאני מכיר שעובד שם מרוצה סה"כ.

אם אתה רוצה, המלצה שלי, מנסיון אישי - תכתוב קורות חיים רציניים, שמקיפים את כל מה שאתה יודע לאמר על עצמך בפן המקצועי (בגרות, עבודות קודמות, נסיון בכל דבר בעצם). כיוון שבתור צעיר אין לך המלצות ויותר מדי נסיון, תשתדל להדגיש תכונות שאתה טוב בהן במיוחד, בעזרת דוגמאות מעיסוקים שלך.. ותשים אותן בכל אתרי העבודות שיש. אני אישית קיבלתי לא מעט טלפונים מחברות (בינהן אורנג', פלאפון ועוד כמה חברות), למרות שבסוף לא התאמתי לעבודות האלו (דרשו התחייבות שלא יכלתי לספק), אם יש לך שנה+ לעבוד, אני מאמין שזה יעזור לך.

מה גם, רוב האתרים שולחים לך "עבודות שעשויות לעניין אותך", לפי קטגוריות שאתה בוחר, ואתה יכול לשלוח להן את קורות החיים שלך..

אני אישית השתמשתי בjobmaster, כי מצאתי אותו הכי יעיל, ובאמת קיבלתי לא מעט שיחות. רובן היו לא רלוונטיות לגבי (שוב, מכל מיני אילוצים שנוגעים לעבודה זמנית, גיוס וכו'), אבל יכול להיות שלך יהיו יותר עבודות מתאימות.

בהצלחה

פורסם

בסינמה סיטי עובדים הרבה חבר'ה מנתניה - המקום משלם לך על הוצאות הנסיעה אז אל תדאג בקשר לזה.

מקום עבודה נחמד מאוד עם אחלה אנשים - מניסיון.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה כולכם על התגובות עם העזרה, אני אנסה להתייחס לעצות של כולם אישית. :)

DuduLem, אני חושב שבשביל כוח אדם אצטרך לחכות את השבוע וחצי הזה, אבל אני אברר במה זה באמת כרוך.

בנוגע לאבטחה, אני לא חושב שאני אגש לנסות, אם אתה אומר שהם מחייבים לפעמים בשעות הזויות זה לא תמיד יתאפשר לי.

Lactose, חשבתי על זה פעם, תודה שהעלת את זה מחדש. ננסה לברר. :xyxthumbs:

FunkyMonk, אני אנסה לברר, והשכר נשמע גבוהה במיוחד, כמה משמרות בשבוע עשית?

בנוגע לחברות הסלולר, זה דורש קורסים מוקדמים כמו שאמרת וכבר אין לי הרבה זמן. \: אבל תודה על ההצעה.

בנוגע לכביש 6, נבדוק. קורות חיים- ניסחתי משהו קצר קולע ומושקע בעבר, שלחתי לכמה מקומות ולא ממש זכיתי למענה. יש לרוב המכריע של המקומות העדפה ברורה לכאלו שסיימו צבא...

Judas Iscariot, הצעה שלך יותר מדברת אלי, אני אברר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים