עבור לתוכן

זה מעצבן??? אני אגיד לך מה מעצבן!!!

Featured Replies

פורסם

זה דווקא משמח!

הוא עלול לחשוף מידע מודיעיני מסווג! כגון המחירון בשק"ם...

• תגובות 48
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מעצבן?!?!? לא.... זה מעצבן!!! :

כשמחכים למשחק שנה וכשהוא יוצא מסיימים אותו ביום!

עריכה: וגם מועדון לילה זה נוראאאאאא מעצבן!

והכי הרבה: כשתמיד, אבל תמיד כשיש את שיא המתח בתוכנית יוצאים ל20 הפסקות פרסומות של חצי שעה! ובסו, כדי לראות מי ניצח באח הגדול נשארים ערים 3 שעות רק כדי לראות שבובליל עף!! (בגלל זה אני לא רואה את העונה הזאת דרך אגב.. :kopfpatsch:)

פורסם

צודק!

זה מעצבן?

כשיש לך מגרנה ואחר יום ארוך בבסיס אתה רק רוצה ללכת לישון ואז איזה קרציה מחליטה שהיא רוצה לראות את זוועת המדינה "האח גדול" ואז אתה מוצא את עצמך הולך לישון ב11:15!! כי אתה צריך לנעול! !!! ! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

זה מעצבן????? כשאתה לוחם ואתה מת לישון אחרי פעילות חטיבתית, אבל כמה קרציות מחליטים לפתוח מלחמה באיו"ש כשהתחילה עופרת יצוקה ואז אתה לא ישן כמעט שבועיים (שיא אישי) זה מעצבן!!!!!!!

פורסם

זה מעצבן?

להתלבט מה ללמוד כדי לגלות אחר כך שאין בזה עבודה ולמדת 3-4 שנים לחינם, זה באמת, אבך באמת באמת מעצבן!!!

פורסם

זה מעצבן?

אני אגיד לך מה מעצבן!

זה שאתה קורא את הת'רד ושומע את כל המשפטים בראש בקול של ישראל קטורזה, זה מעצבן!!!

פורסם

זה מעצבן?

לראות פרסומת לשוקולד להזיל ריר לגלות שיש לך אותו בבית ואז לגלות גם כמה הוא מגעיל.. זה מעצבן!

פורסם

זה מעצבן? אני אגיד לך מה מעצבן.

לקרוא את כל הפוסטים בת'ראד הזה ולקוות שיהיה משהו מצחיק מאוד

ואז מגיעים לסוף ואין. זה מעצבן!

(אבל אתם אחלה :xyxthumbs: )

פורסם

זה מעצבן? אני אגיד לך מה מעצבן!

כשאתה לבד בבית, מחרבן, ובשיא הקקי פתאום יש טלפון, אז אתה קם בלי לנגב מהר מהר מהר ואז מטר מהטלפון מנתקים, ואתה חוזר לאסלה בשביל לגלות שיש לך עצירות!

פורסם

זה מעצבן?

אני אגיד לך מה מעצבן!

זה שאתה קורא את הת'רד ושומע את כל המשפטים בראש בקול של ישראל קטורזה, זה מעצבן!!!

טוב !!! :lol:

זה מעצבן ?!?! אני יגיד לך מה מעצבן !!

בחורה שצריכה להשתין כל 72 שניות בממוצע ואתה מוצא את עצמך עושה נסיעה של שעה בשלוש שעות בגלל עצירות פיפי !!

פורסם

זה מעצבן? אני יגיד לך מה מעצבן!

שיש לך מצלמה ג'נארית (GPT), הwin 7 דורש את הדיסק להתקין את הדרייברים והדיסק נעלם, זה מעצבן!

פורסם

כשאתה בא לשבת באוטובוס אבל מתנדנד מצד לצד כאילו אתה בתוך מכונת כביסה כי האוטובוסים של אגד פשוט מסריחים- זה מעצבן !

פורסם

זה מעצבן ?!?! אני יגיד לך מה מעצבן !!

בחורה שצריכה להשתין כל 72 שניות בממוצע ואתה מוצא את עצמך עושה נסיעה של שעה בשלוש שעות בגלל עצירות פיפי !!

כל כך How I Met Your Mother... :xyxthumbs:

זה מעצבן?!? אני אגיד לך מה מעצבן!!

שנתקע לך שיר שאתה לא אוהב בראש ואתה לא מצליח להפסיק לזמזם אותו! זה מעצבן!!!

פורסם

זה מעצבן??? אני אגיד לך מה מעצבן, כשמישהו מחייג ל 102, אתה עונה ואומר "מכבי אש שלום" והוא שואל אם הוא הגיא למד"א, זה מעצבן!!!

פורסם

^ זה מעצבן?? זה מלחיץ!! אנשים לא יודעים את המספר של מד"א!!

פורסם

אותי מעצבן שאנשים מושפעים ממועדון לילה. :s07: :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים