עבור לתוכן

זה מעצבן??? אני אגיד לך מה מעצבן!!!

Featured Replies

פורסם

זה מעצבן?! פלטפוס ובעיות גב שמונעות ממך להתגייס ליחידת עילית בצה"ל, ואתה יודע שיש לך את היכולת, זה מעצבן!

• תגובות 48
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מעצבן? שאתה בוהה בפלורוסנט בשביל שיצא האפצ'י אבל הוא לא יוצא ואז אתה רואה את הפלורוסנט כל מצמוץ זה מעצבן

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך מה מעצבן!!!!! שאת נותן הזמנה לTL לאיזה דגנרט שלא יודע לזייף, ואז גם כמעט מעיפים אותך!!!! זה מעצבן!!!!!!!!!

פורסם

זה מעצבן ? שיש מלשב"ים שחושבים שהם רמבו, זה מעצבן!

פורסם

זה מעצבן? זה שדפקו לי מורה לC# שיודעת בכלל רק ג'אווה ויודעת עברית פחות מתוכי, זה מעצבן!

פורסם

זה באמת מעצבן!

טוב שיש IPT וTL :)

בית ספר! זה מעצבן!

אם כולם פה כבר מזכירים את טורנט ליץ', אתם יודעים מה מעצבן?

המדיניות מינימום RATIO שלהם.

בתור צ'ונג צעיר בTL הדבר הראשון שהתחלתי להוריד זה, איך לא, פורנו בכמויות. מוריד ומוריד ומוריד ומעלה כמו שמעלים בארץ - כמעט ולא.

אחרי איזה חודשיים נשלח לי אימייל "אם לא תעלה את היחס העלאה תוך שבוע תגורש". SURE ENOUGH, לאחר שבוע גורשתי, ומאז אין לי שם חשבון.

אז קיצר.. מישהו רוצה לנדב לי הזמנה? :-*

פורסם
  • מחבר

זה מעצבן??? אני אגיד לך מה מעצבן!!!!!! שאנשים הופכים את האשכול הזה לאשכול תרומות לTL

זה מעצבן!!!!!!! :bash:

פורסם

אני אגיד לך מה מעצבן!! כשהנהג של אגד לא מבין מה אתה רוצה ממנו כשאתה דופק על הדלת הסגורה! זה מעצבן!!

פורסם

זה מעצבן??? אני אגיד לך מה מעצבן!!!!!! שאנשים הופכים את האשכול הזה לאשכול תרומות לTL

זה מעצבן!!!!!!! :bash:

זה מעצבן?

זה שאין סיכוי שתקבל את ההזמנה, זה מעצבן!

פורסם

ז-ה מעצבן ???? אני אגיד לך מה מעצבן !!!

זה ש"חן מ" לא שאל שאלה על צבא כבר חודש, ונעלם מהפורום ונראה לי שהלבנונים חטפו אותו, ז-ה מעצבן !!!

פורסם

זה מעצבן ? שיש מלשב"ים שחושבים שהם רמבו, זה מעצבן!

זה מעצבן?! מה שמעצבן זה שאף אחד לא לוקח אותך ברצינות, למרות שאתה הכי רציני בעולם, זה מעצבן!!!

(כולכם על הזה שלי, אתם יודעים)

פורסם

ילד, אתה עוד לא טוראי וכבר מדבר על יחידות עלית.

i rest my case...

פורסם

ז-ה מעצבן ???? אני אגיד לך מה מעצבן !!!

זה ש"חן מ" לא שאל שאלה על צבא כבר חודש, ונעלם מהפורום ונראה לי שהלבנונים חטפו אותו, ז-ה מעצבן !!!

זה דווקא משמח!

פורסם

זה דווקא משמח!

זה חזון אחרית הימים...

זה מעצבן? אני אגיד לך מה מעצבן!!!

זה שאתה יוצא מהאוטו, שם את הסלולרי על הגג כדי לשמוע אם הוא מצלצל ושוכח אותו שם, חוזר הביתה, מגלה ששחכת את הסלולרי, חוזר חזרה למקום שחניתה בוא ומוצא את המכשיר שנדרס ע"י פול-טריילר. זה מעצבן!!!!!

פורסם

ילד, אתה עוד לא טוראי וכבר מדבר על יחידות עלית.

i rest my case...

צודק!

זה מעצבן?

כשיש לך מגרנה ואחר יום ארוך בבסיס אתה רק רוצה ללכת לישון ואז איזה קרציה מחליטה שהיא רוצה לראות את זוועת המדינה "האח גדול" ואז אתה מוצא את עצמך הולך לישון ב11:15!! כי אתה צריך לנעול! !!! ! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים