עבור לתוכן

Top Gear is back!!!

Featured Replies

פורסם

אני חולה על הספיישלים שלהם, זה הדבר הכי מצחיק שיש

• תגובות 67
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

75 דקות של מסע שלהם בדרום אמריקה!!!

This Special is going to be Legen....wait for it....wait for it....Dary! LEGENDARY!!!

פורסם

ראית כבר?

פורסם

בדיוק רואה עכשיו...

פורסם

יצא כבר 720P?

פורסם

כן, יצא...

עריכה:

טוב, כמו שרשמתי קודם , פשוט ספיישל אגדי!! (כמצופה מטופ גיר)

פורסם

כן באמת ספיישל אדיר!

פורסם

באמת אחד הפרקים

פורסם

epic :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אדיר :yelclap:

פורסם

אני חייב להגיד, בנתיים זאת העונה הכי "עייפה" שלהם.

הפרק הטוב באמת היחיד שהיה עד כה זה הספיישל דרום אמריקה וגם הוא היה אחד מהפחות מוצלחים מבין הספיישלים של העונות האחרונות (לא היה קרוב משפחה דרום-אמריקני של הסטיג, לא היו Challenges באמצע, לא הייתה מכונית חלופית "זוועתית").

כל הChallenges היו בינוניים, לא היה מרוץ מטורף אחד וכל השאר נראה שבלוני להחריד (הסקירה של הטווינגו=הסקירה של הפייסטה מעונה 12, המרוץ של המשאיות בשדה תעופה=מרוץ הקרוואנים מעונה 10).

מה גם שחוץ מפעמיים שלוש כל ה"תאונות" שלהם נראות מבויימות לחלוטין (לדוג' המשאית שנכנסת בסנדרו של ג'יימס ברומניה), זאת בניגוד לעונות הקודמות, שגם אם זה היה מבויים, לפחות זה היה נראה אותנטי.

פורסם

אני חייב להגיד, בנתיים זאת העונה הכי "עייפה" שלהם.

הפרק הטוב באמת היחיד שהיה עד כה זה הספיישל דרום אמריקה וגם הוא היה אחד מהפחות מוצלחים מבין הספיישלים של העונות האחרונות (לא היה קרוב משפחה דרום-אמריקני של הסטיג, לא היו Challenges באמצע, לא הייתה מכונית חלופית "זוועתית").

כל הChallenges היו בינוניים, לא היה מרוץ מטורף אחד וכל השאר נראה שבלוני להחריד (הסקירה של הטווינגו=הסקירה של הפייסטה מעונה 12, המרוץ של המשאיות בשדה תעופה=מרוץ הקרוואנים מעונה 10).

מה גם שחוץ מפעמיים שלוש כל ה"תאונות" שלהם נראות מבויימות לחלוטין (לדוג' המשאית שנכנסת בסנדרו של ג'יימס ברומניה), זאת בניגוד לעונות הקודמות, שגם אם זה היה מבויים, לפחות זה היה נראה אותנטי.

גם אני חושב שהם עייפים קצת

והם צריכים לחדש כמה דברים להוסיף איזה משהו חדש

פורסם

קשה לשמור על קו של הצלחות ולהיטים , גם ככה הם עוד מעט יוצאים לפגרה עד הקיץ , יהיה להם זמן לחשוב על עוד דברים משוגעים...

פורסם

כמה פרקים יש העונה?

פורסם

אני חושב ש7 , הספיישל היה פרק 6 אאל"ט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים