פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים כמובן שהכול בצחוק ולא צריך לקחת את זה ברצינות.(איזה אנשים חסרי הומור יש פה)זה היה יכול להיות משעשע אם היה לזה קשר :-\לזרוק סתם ככה משפטים לאוויר לא עושה את זה הומוריסטי, תפל ומוזר אולי.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים הקשר לזה שזאת כבר העונה השנייה שאני יושב וקורא תגובות של אנשים שראו את הפרק . היה נושא כזה גם על עונה 13 וכשכולם כבר כמעט סיימו לראות את העונה רק אז אני השגתי את הפרקים .פשוט זאת תיהיה כבר פעם שנייה שאני נשאר מאחור .ד"א התארד הקודם היה יותר טוב בגלל שהוא היה בכללי ויותר אנשים הגיבו שם .
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר אז אולי במקום להתבכיין שאין לך את הפרקים החדשים, תעשה מעשה... ותשיג את הפרקים החדשים.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מי מתבכיין ? אלוהים אי אפשר לרשום פה כלום מבלי שיתנפלו עליי.אל תדאג לי אני ישיג את הפרקים כשהיה לי זמן .
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים תגיד לי , איזו הפסקה? כולה היו 2 פרקים מתוך 6 או 7 שיש בעונה. הפרק הבא עומד להיות משודר עוד כמה דקות בBBC2. היה פשוט פרק קטלני!!! ספויילר: ג'ימס מאי כמעט גרם לתאונה האווירית הכי קשה מאז ה9.11!! ועוד עם קרוואן מעופף!!!
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים היה פרק מעולה, כל הלנצ'יות היו מאוד מעניינות... אין על מכוניות איטלקיות ישנות...
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים הן היו מעניינות אבל לא מצדיקות בחירה ב"יצרן המכוניות שייצר הכי הרבה מכוניות טובות"
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים לפי דעתי זה כן מצדיק ומה שאיכזב אותי הפרק שלא הראו את הלמבו על המסלול ואת הזמן שהיא קבעה
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אחרי שבועיים בלי המנה השבועית , החבר'ה חזרו בעוד פרק מעולה.ושבוע הבא אמור להיות פרק אדיר עם מסע שלהם בדרום אמריקה.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים כנראה שהפסקתם לראות טופ גיר , בכל מקרה יש עכשיו את הספיישל שלהם בדרום אמריקה (בוליביה בעיקר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.