פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים רואה עכשיו את הפרק ,פשוט מדהים .ספוילר הארמון הזה שיש שם ברומניה פשוט מדהים
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים איך אתם רואים את הפרק כבר ? מהבוקר ההורדה שלי איטית מאוד הורדתי רק חצי (בHD) מי עושה לי טובה ושולח פרטי ואומר לי מאיפה להוריד
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים פרק פשוט מעולה בתור רומני אני לא מאמין שלא ידעתי שיש כזה כביש שמה ללא ספק זה הולך להיות אחד הדברים שאני הולך לנסות (להשכיר איזה פורש ולצאת לכביש הזה )
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים תשמע , הצילום מהמסוק היה פשוט מדהים , הכביש הזה אשכרה נראה כאילו לקחו את כל הפניות הכי טובות מהמסלולי מירוצים הכי אגדיים בעולם וחיברו אותם ביחד , פשוט מדהים, ישבתי בצילום הזה ופשוט הפה היה פעור.איך שג'רמי נכנס לאחת הפניות שם בדריפט , אחחחח , פשוט חלומי...
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים אוף איתכם .כל פעם אתם צופים בפרקים החדשים שיוצאים ואני לא יודע מאיפה .רק עכשיו ראיתי פרסומת בהוט שהם מתכוונים לשדר מיום חמישי את העונה 13
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים top gear... אחד הדברים היחידים אולי שאי אפשר להגיד עליהם שהם "לא כמו פעם" או שהרסו את התוכנית. שאפו ל-BBC ולצוות התוכנית שעושים אותה כ"כ טובה.כבר אמרתי שלג'רמי יש את העבודה הטובה בעולם?
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים גם אם כן (וכך זה נראה) ישנם מספיק ספונסרים ופרסומות שיממנו את זה. את כל המכוניות הם כמובן מקבלים מהיצרן בשביל פרסום ושיווק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.