עבור לתוכן

PayPal מאפשר להוריד כסף ישירות לחשבון הבנק!

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל.

כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון.

על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח.

על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.

ehgaza.png

פורסם

באמת חדש ושווה.

השאלה היא האם המשיכה תהיה בשקלים או בדולרים.

כי אם זה בשקלים זה חוסך בסופו של דבר את עמלות ההמרה שכרטיסי האשראי לוקחים ואז זה משתלם

אם זה בדולרים, אז בעצם לא הרווחת כלום.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב המשיכה בשקלים כי חישוב העמלות הוא לפי שקלים.

פורסם

וזה לא כל כך חדש , כבר לפני כמה חודשים הם הודיעו שניתן לעשות זאת גם בחשבונות מהארץ.

בנוסף לזה , פייפאל פתחו סניף פה בארץ...

פורסם

לפני שחודש ניסיתי לבצע משיכה, ולא היה ניתן לבחור את ישראל...

אז זה כן חדש..

פורסם

אני מכיר את זה כבר כמה חודשים...

(לא צריך לפתוח דיון על זה כרגע... , איך שלא מסתכלים על זה , זו תוספת מצויינת לתושבי מדינת ישראל)

פורסם

משיכת כסף דרך כרטיס אשראי זה דבר ישן.

משיכת ישירות לחשבון הבנק זה דבר חדש.

פורסם

משיכת כסף דרך כרטיס אשראי זה דבר ישן.

משיכת ישירות לחשבון הבנק זה דבר חדש.

בדיוק.

זה יצא לדרך לפני כמה ימים אאל"ט, בסביבות תחילת נובמבר.

פורסם

מצויין!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

Paypal אמנם לא גובים עמלות בהעברה של מעל 1000 ש"ח אבל זה לא אמור למנוע מהבנק ו/או חברת האשראי לגבות עמלה שמנה. האם מישהו ביצע העברה כזו ויכול לתת קצת מידע?

פורסם

Paypal גובים את העמלות שלהם דרך המרת מט"ח שהם קובעים (הם לא כפופים לשערים שלנו, יש להם שערים משלהם), כאשר הם ממירים את הדולר לשקל הם עושים זאת לפי $1=3.52~שקל ולא $1=3.8~שקל כלומר הם לוקחים "עמלה" של כ- 8% + 22ש"ח (אם מדובר במשיכה לכרטיס אשראי) או 8% + 8 שקל (אם מדובר במשיכה של מתחת ל- $1000 לחשבון) או 8% (במשיכה מעל $1000 לחשבון). זה מבלי להתחשב בעמלות המקומיות (חברת אשראי/בנק).

כך או כך הם שודדים אותנו.

פורסם

לא ממש.

אתה פשוט לא ממש מודע להבדלים בין שער יציג לשער קניה ושער מכירה.

זה קיים בכל העולם, ובכל המטבעות. אף אחד ב-paypal לא מנסה לדפוק אותך, ככה העולם עובד.

לדוגמה

יציג: 3.74

מכירה: 3.84

קניה: 3.65

פורסם

אני בהחלט מודע, Paypal קובעים את השער לפי ראות עיניהם. השוס גם שהם לא נותנים לך אפשרות למשוך בדולרים.

פורסם

זכותם.. גם כל בנק בעולם קובע שער קניה/מכירה לפי ראות עיניו.

אני מניח שאף פעם לא היית בחו"ל במקום שלא עובד עם דולרים (נניח, במזרח..) וניסית להמיר דולרים למטבע מקומי.

לכל בנק יש עמלות שונות ושערים שונים.

יש גם שער שונה למזומן ושער שונה ל-travel check, למשל, כי ב-tc יש יותר התעסקות ולכן השער נמוך יותר בשביל לקזז עמלה שצריכה להיות גבוה יותר..

פורסם

בהחלט.

הייתי בהרבה מקומות שנאלצתי להמיר מדולר למטבע מקומי (למרות שבד"כ אני הולך מוכן מראש ועושה את כל ההמרות כאן בשביל ראש שקט). במקומות אלו בד"כ ההבדלים יותר גדולים או יותר קטנים תלוי איך אתה נופל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים