עבור לתוכן

המלצה לנייד/נטבוק בתקציב של כ-2000 שקלים ועם מסך כמה שיותר גדול

Featured Replies

פורסם

שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'.

צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט

חשוב גם שלא יהיה כבד.

התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע.

אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה :)

פורסם

משום שמסך גדול ומשקל נמוך הן שתי דרישות מתנגשות, חשוב לקבוע את התחום שנראה סביר:

משקל - לא יותר מ...

מסך - לא קטן מ...

למרות שגם ככה, התקציב למעשה לא מאפשר לרכוש מחשב שאינו נטבוק, ומשום שמבחינת משקל כל הנטבוקים כנראה ייחשבו למספיק קלים ע"י רוב האנשים, המטרה אולי צריכה להיות - הנטבוק עם המסך הכי גדול בתקציב הנתון.

פורסם

קח את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TX311c1010EJ

שילוב די נסבל של ניידות, משקל, סוללה סבירה, כרטיס מסך טוב יחסית למה שהיה מקובל עד היום בנטבוקים (תומך FULL HD) ומחיר.

מעבר לזה, רק בשוק המשומשים תוכל למצוא מחשב בתקציב 2000 שקל שיהיה גדול וחזק יותר מנטבוק אך גם המשקל יהיה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

גודל המסך יותר חשוב מהמשקל. אז כן- הנטבוק עם המסך הכי גדול בתקציב הנתון. רק שתקציב לא כ"כ ברור, לכן אני מעוניין לראות דוגמאות. למשל: 11 אינץ' - 2000 שקלים; 13 אינץ' 2500 שקלים; וכדומה.

מה הקפיצה הבאה אחרי 11.6" ומה הקפיצה במחיר? -או- אם אפשר לפרוס את האפשרויות מבחינת גודל מסך ומחיר.

נ.ב. רק שנה אחריות? יש כונני דיסקים עם יותר אחריות מזה.. :\

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל זה קשור למה שרציתי לשאול.

האם ניתן להגדיל זכרון ל 2 gb ל Compaq Mini 311c ?

באיזו חנות במרכז ניתן לצפות במגוון רחב של netbooks ?

תודה

פורסם

אין אפשרות להרחיב:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3832385-3832386-3832386-4011345-4039806.html

מה שלא הבנתי מהניסוח שם זה האם ה-1GB משותף עם כרטיס המסך..

ל compaq 311C יש אפשרות הרחבת זיכרון, הוא מגיע עם 1 ג'יגה מובנה ויש מקום לעוד SODIMM בנפח של עד 2 ג'יגה (זיכרון מסוג DDR3).

גם את הדיסק הקשיח קל מאד להחליף בנטבוק הזה.

ולפותח התרד - אתה מבקש קצת יותר מדי בשביל 2000 שקל.. גם מחשב גדול וקל וגם יותר משנה אחריות ?? לא תמצא כזה בארץ.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי מסך גדול (כמה פעמים אני צריך לחזור על זה? :nixweiss:), שאר הדברים שציינת הם בעדיפות נמוכה.

פורסם

ל compaq 311C יש אפשרות הרחבת זיכרון, הוא מגיע עם 1 ג'יגה מובנה ויש מקום לעוד SODIMM בנפח של עד 2 ג'יגה (זיכרון מסוג DDR3).

גם את הדיסק הקשיח קל מאד להחליף בנטבוק הזה.

ולפותח התרד - אתה מבקש קצת יותר מדי בשביל 2000 שקל.. גם מחשב גדול וקל וגם יותר משנה אחריות ?? לא תמצא כזה בארץ.

לפי דעתי אתה טועה .

גם ב KSP הם כותבים שזה עד 1 gb .

פורסם

כמו שטריפל זד ציין, הנטבוק עם המסך הכי גדול כרגע (לפחות שאני מכיר) הוא הלנובו s12 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים