עבור לתוכן

מעוניין לשדרג זיכרון - כיצד לקנות?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB

כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק?

תודה מראש!

2n9lv6a.jpg

פורסם

ל-Dual Channel אין משמעות גדולה אז אתה יכול לקנות 2X1GB או 1X2GB.

חוץ מזה, זה פשוט מאוד, תקנה את ה-DDR2 800Mhz הכי זול שתמצא.

פורסם
  • מחבר

וזה באמת לא משנה מה ה CL של הכרטיס זיכרון?

פורסם

כרגע יש לך תזמונים דיי גבוהים לפי ה-SPD, אז זה לא ממש משנה. מקסימום תגדיר בביוס תזמונים ומתח מתאים (במידה וזה לא יתאים).

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לך תזמונים דיי גבוהים לפי ה-SPD, אז זה לא ממש משנה. מקסימום תגדיר בביוס תזמונים ומתח מתאים (במידה וזה לא יתאים).

אני לא מעוניין להתעסק עם הביוס פשוט... אז לפי מה שאתה אומר פשוט לקנות ולא קריטי דואל צ'אנל?

פורסם

ל-Dual Channel אין משמעות גדולה אז אתה יכול לקנות 2X1GB או 1X2GB.

חוץ מזה, זה פשוט מאוד, תקנה את ה-DDR2 800Mhz הכי זול שתמצא.

מה לא ברור? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה לא ברור? :nixweiss:

זה לא ברור כיוון שאני לא מבין בביוס.

חוץ מזה נכנסתי לאתר של הלוח האם וראיתי שאין תמיכה בכלל בסטיקים יחידים של 2GB אלא רק 1GB זה המקסימום תמיכה.

זה ייתכן?

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_1.0.pdf

פורסם

זו רשימה מאוד קטנה של זיכרונות שנבדקו (QVL) ונמצאו תואמים ללוח, אין זה אומר שכל זיכרון אחר לא יתאים.

בקיצור, זה לא המקום לבדוק בו. היית צריך לבדוק בחוברת של הלוח. אחסוך לך, יש לי את אותו לוח כמו שלך ואין שום בעיה עם מודולים של 2GB.

פורסם
  • מחבר

זו רשימה מאוד קטנה של זיכרונות שנבדקו (QVL) ונמצאו תואמים ללוח, אין זה אומר שכל זיכרון אחר לא יתאים.

בקיצור, זה לא המקום לבדוק בו. היית צריך לבדוק בחוברת של הלוח. אחסוך לך, יש לי את אותו לוח כמו שלך ואין שום בעיה עם מודולים של 2GB.

הבנתי תודה אך יש לי עוד שאלה קטנה וחבל לפתוח על זה נושא חדש

האם הלוח GA-P35-DS3L תומך בזכרונות High Density ?

פורסם

זה היה נושא מעיק ב-DDR, פחות רלוונטי ל-DDR2.

או במילים אחרות- לא תהיה שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים