פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימיחשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחוםיש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומךוגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס?בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים לא הצלחתי למצוא עד כמה RAM לוח האם שלך תומך, אבל בטוח שהוא תומך ביותר ממה שיש לך (ראיתי בחוברת שלו למשל שהוא תומך בסטיק של ג'יגה).עד כמה שאני יודע בשביל לשדרג זכרון מספיק להכניס את הסטיק ללוח האם והביוס יזהה אותו לבד.
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים Memory2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memoryאתה צריך זכרון מסוג DDR1. כמו שאתה רואה ניתן להתקין עד 2 ג'יגה, אבל השאלה למה להשקיע בשדרוג של חומרה כל כך ישנה אם יהיה הרבה יותר משתלם כפסית לקנות חדש?
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר הזיכרונות השגתי בחינם ככה שהוצאה של ממש אין כאןנכון שאני חייב לקנות חדש אבל לסטודנט עלוב שכמוני אין תקציבאה.. ותודה כבר אמרתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.