עבור לתוכן

בחירת חברה לרדאון 9800 ! זקוק לעזרה !

Featured Replies

פורסם

אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף.

עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו.

אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO.

תודה !

פורסם

9800 gives about same performance as 9700 Pro, all brands are the same, they all have same clock speeds, pick the best looking card or the one with the best bundle, other than that it's all the same.

פורסם

תחלאס ה 9700PRO יותר חזק לא בהרבה אבל הוא יותר חזק

אבל!

את ל 9800 אתה יכול לעשות אוברקלוק ואז לקבל 9800PRO (בעיקרון)

לכן אין הרבה הבדל

לדעתי קח HERCULES

פורסם

לדעתי קח HERCULES

אני לא מאמין שהם יתנו לו תכרטיס של הרקולס ...

אם הם יתנו לך כל חברה אז קח של הרקולס אם לא אז של ספיר ATI

פורסם

כמו שארמגדון אמר, קח את זה עם הבאנדל הטוב ביותר שתוכל למצוא

הפרשי הביצועים הם זניחים

פורסם

כרגע לספיר יש את הסיכויי אוברקלוק הטובים ביותר

פורסם

לכרטיס כמו הרקולס עלול לקחת הרבה זמן להגיע, תיקח של חברות שנפוצות יותר בשוק כדי שזה יגיע לך כמה שיותר מהר. תשאל אותם גם למה יש זמן אספקה מהיר יותר. תברר גם כמה לשלם לPRO, אם זה עניין של 100-150 שקל יכול להיות שכדאי לך להוסיף כבר ולקבל משהו יותר טוב. כמו שאנשים אמרו פה כבר, ישנה אפשרות להסב חלק מה9800 ל9800 PRO לא באמצעות OC בדיוק, אלא באמצעות "הסבה".

פורסם

קח את הג'יגהקיוב, הוא גם מיוצר ע"י Sapphire ועם יכולת אוברקלוק מעולה.

לא מאמין שיתנו לך את ההרקולס, כי הוא יקר יותר מהאחרים..

בדוגרי אם הייתי הם הייתי פשוט מתקין לך איזשהו גוף קירור חלופי.. (בהנחה שהכרטיס עדיין תקין?)

ההסבה היא מ-9800SE בגירסת ה-256 ביט.. מפלצת חדשה שלא בטוחה שתעבוד בכל הכרטיסים.

פורסם

לכרטיס כמו הרקולס עלול לקחת הרבה זמן להגיע' date=' תיקח של חברות שנפוצות יותר בשוק כדי שזה יגיע לך כמה שיותר מהר.[/b'] תשאל אותם גם למה יש זמן אספקה מהיר יותר. תברר גם כמה לשלם לPRO, אם זה עניין של 100-150 שקל יכול להיות שכדאי לך להוסיף כבר ולקבל משהו יותר טוב. כמו שאנשים אמרו פה כבר, ישנה אפשרות להסב חלק מה9800 ל9800 PRO לא באמצעות OC בדיוק, אלא באמצעות "הסבה".

NEWS FLASH!

לפנדה יש את הכרטיס בחנות, רק תן כסף וקח במקום!

והרקולס הם אדירים, מערכות קירור עצבניות ביותר והם שווים את הכסף!

תתחדש!

פורסם

אולי, אבל הסיכוי שתקבל צ'יפים של סמסונג (שזה בעצם מה שאתה רוצה לקבל) בכרטיס של ג'יגהקיוב מאוד נמוך, בעוד שבכרטיסים של ספיר העניין הפוך

פורסם

NEWS FLASH!

לפנדה יש את הכרטיס בחנות, רק תן כסף וקח במקום!

והרקולס הם אדירים, מערכות קירור עצבניות ביותר והם שווים את הכסף!

תתחדש!

בדיוק! וגם יש להם קירור יותר טוב בשביל OC! 8)

נ.ב. כמה כסף תצטרך לשלם כדי לקבל PRO? אם זה פחות מ-100 ש"ח, אז אולי שווה לך.

נ.ב.ד. מה זה בדיוק "הסבה"?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם !

עזרתם לי מאוד , ומאוד נהנתי לקום בשבת בבוקר ולראות עשר תגובות שכל אחת מהן עוזרת :)

פורסם

לא מאמין שיתנו לך את ההרקולס, כי הוא יקר יותר מהאחרים..

בדוגרי אם הייתי הם הייתי פשוט מתקין לך איזשהו גוף קירור חלופי.. (בהנחה שהכרטיס עדיין תקין?)

ההסבה היא מ-9800SE בגירסת ה-256 ביט.. מפלצת חדשה שלא בטוחה שתעבוד בכל הכרטיסים.

100% ?! אני תמיד חשבתי שג'יגהקיוב הם חברת בת של ג'יגהבייט (לא בגלל השם) .

פורסם

בדיוק! וגם יש להם קירור יותר טוב בשביל OC! 8)

נ.ב. כמה כסף תצטרך לשלם כדי לקבל PRO? אם זה פחות מ-100 ש"ח' date=' אז אולי שווה לך.

[b']נ.ב.ד. מה זה בדיוק "הסבה"?

זאת אומרת לעשות אוברקלוק לכרטיס (מה שבעצם מבטל את האחריות) ואז לעשות פלאש כלומר לצרוב את הביוס ואז הכרטיס הוא:9800PRO פעולה זו הורסת את הכרטיס ומקצרת את חייו כמובן, מאוד תלוי בטמפ' המארז והכרטיס!

פורסם

100% ?! אני תמיד חשבתי שג'יגהקיוב הם חברת בת של ג'יגהבייט (לא בגלל השם) .

הם באמת חברת בת של ג'יגהבייט ומכאן גם השם...

ה"הסבה" שאתם מדברים עליה יכולה להתבצע גם במקומות המורשים על ידי היצרניות של כרטיסי המסך מה שאומר שזה לא מקצר את חיי הכרטיס בכלל אלא פשוט משנה את מהירויות השעון לזה של פרו. סך הכל אין הבדל בין הכרטיסים חוץ ממהירויות השעון אז למה שזה יקצר את החיים של הכרטיס המוסב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים