פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים שלום.שמעתי מחבר שלי על ubuntu,והחלטתי לנסות.עכשיו הנה השאלות:1) יש לי לוח אם P5QL-E, עם האפשרות של EXPRESS GATE,שהיא כרטיס SSD על הלוח אם שמאפשר להפעיל מערכת הפעלה מהר, אפשר לשים שם ubuntu?2)אם אני מפעיל בדיסק און קי את ubuntu, אפשר לשים שם גם משחקים?תודה ???
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים כדאי שתבדוק אם המערכת מתאימה לך .אתה עלול להתאכזב (מקוה שלא).יש לך מספר אפשרויות:להשתמש ב - LIVE CD ללא התקנה "אמיתית" בדיסק הקשיח.להוריד IMAGE מוכן של UBUNTU jars ולהריץ על VMPLAYER
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים Express Gate זה ROM אם זה לא היה מובן אגב.תמיד יש את WUBI לחוויה כמה שיותר קורבה והסרה כמה שיותר פשוטה.
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר כדאי שתבדוק אם המערכת מתאימה לך .אתה עלול להתאכזב (מקוה שלא).מה זת'אמרת מערכת מתאימה? יש לי E7200 HD4850 P5QL-E זה מה שהתכוונת? והפעלה מדיסק מאפשרת גישה לדיסק הקשיח?תמיד יש את WUBI לחוויה כמה שיותר קורבה והסרה כמה שיותר פשוטה.מה זה WUBI?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים ברגע שלינוקס עובד במחשב (ולא משנה מאיפה הוא עלה) יש לו גישה לכל הכוננים והדיסקים שיש במחשבהתקנת אובונטו או לינוקס אחר מתוך וינדוס - האותיות אומרות משהוא כמו Windows UBuntu Installer
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים ממשיך על התגובה של multicore - ה-Express Gate לא מונע ממך להתקין מערכת הפעלה על הכונן הקשיח (ולא משנה איזו מערכת הפעלה...), הוא רץ בכלל לפני שהמחשב מגיע ל- boot loader, וכמובן שיש אפשרות לבטל את הפעולה שלו לחלוטין מתוך ה- BIOS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.