פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים לדעתי זה המולטי שהכי קל להתאכזב ממנואנשים ציפו למולטי המושלם וכשמצפים למושלם אפשר רק להתאכזב
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים הטראנד החדש הוא לרדת על המולטי של MW2 או לדרג את המשחק מאוד נמוך.אין מה להתייחס יותר מדי ברצינות
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים התכוונתי לדירוג הגולשים המגוחךhttp://www.metacritic.com/games/platforms/pc/modernwarfare2
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אם אתם רוצים לדון על המשחק/המולטי- תעשו את זה בדיון הראשי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438265.msg3757903#msg3757903מכיוון שהמכירה נסגרה, אני נועל את הדיון.פותח הדיון- אם יש צורך לעדכונים בנושא, תשלח אלי פרטית ואני אפתח אותו.-------------הדיון נפתח מחדש- נא להיצמד לנושא!
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים חברים רק רציתי להודיע שהייתה בעיה עם ההזמנה שלי והחנות חייבה אותי במחיר מלא.אחרי שיחה קצרה הם סידרו הכל בלי בעיה אז תבדקו את החשבונית שלכם ואם יש בעיה צרו איתם קשר.אני מקווה שאני היחיד אבל אם לא אז תדעו שהם טיפלו בזה במהירות ויעילות.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים האם יש עוד הזמנה קבוצתית? יש לי חבר שמעוניין לרכוש את המשחק, אולי אפילו שלושה עותקים.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים אני מציע להתקשר לחנות ולשאול אותם - הקנייה נסגרה ממש צ'יק צ'ק אז יכול להיות שהם יהיו מוכנים לקבל שאריות מהרשימה הזו
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים טוב, בסופו של דבר לא הצלחתי לשכנע את אחותי להזמין מהחנות כי היא רצתה להתייעץ עם ההורים שלי ואמא שלי היא OVER פראנויד אז היא מעדיפה לקנות באיזור שאני גר בסביבות ה300 שקל נו טוב, אני רק ניסיתי לבוא לטובתה. מצטער שעיכבתי את כולם ותהנו מהמשחק
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים קיבלתי היום את המשחק במשלוח עד הבית תתחדש אני עדיין ממתין. עוד מישהו קיבל כבר?
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים גם אני קיבלתי היוםהופתעתי כי אמרו לי שאקבל תוך יומיים שלושהאני מזכיר לכם לבדוק את החשבוניות שלכם (:
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים ^^לא (אין dedi יותר) אבל יש אפשרות להצטרף לשרתים שמארחים את חברי הפורוםתבדוק בנושא הרשמי בבקשההנושא הזה נשאר פתוח רק כדי לעקוב אחרי בעיות שעלולות לצוץ עם הקניה
פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים איך קיבלתם היום עם שליח? שליח אישי או של הדואר? אני צריך לקחת את שלי מהדואר רק מחר כי החבילה גדולה/כבדה עלאק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.