פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר חברה שכל אחד יתן לי את האימייל שלו ואת השם הפרטי,אם אתם מעדיפים בהודעה פרטית לשלוח לי אז זה בסדרבנתיים אנחנו עשרה אנשים כולל את "abav" שאני לא יודע מה ניסגר איתך אז תחזיר תשובה
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים יש לך את האימייל שלי..שלח לי הודעה אני אביא לך את המספר שלי..איך הרכישה אמורה להתבצע בידיוק?
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר יש לך את האימייל שלי..שלח לי הודעה אני אביא לך את המספר שלי..איך הרכישה אמורה להתבצע בידיוק?כל אחד פשוט יזמין מהחנות של מדיה גייםhttp://www.mediagame.co.il/או שיצור איתם קשר טלפוני,וילך לקחת את המשחק ב210 שקלים,או יזמין אותו בדואר רשום בתוספת של 10 שקלים,ככה נאמר לי מהנציג שלהם בצהריים,אני מחכה לאישור סופי שלהם....
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אני לא יכול לשלוח הודעה פרטיתתשלח לי הודעה באימייל..[br]פורסם בתאריך: 15.11.2009 בשעה 19:03:24
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים *עכשיו ראיתי שעדכנת את הנושא הראשי.אז איך זה יעבוד?הם יצרו איתנו קשר או אנחנו איתם?כי כשהתקשרתי קודם אחרי ההודעה שלך הם לא ממש היו סגורים על עצמם (:
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר אוקיי חברה צריך פרטים של כולם אז יאלה מי שלא שלח לי טלפון ושם פרטי שיעשה את זהסגרנו על המכירה כבר אנחנו בדיוק 10 אנשים מחיר לעותק 210 שקל!!
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים יש לי רק שאלה אחתמה האפשרויות שלי לתשלום?צריך לתת להם כרטיס אשראי בטלפון?או שיש שליח שיביא לי את המשחק ואני אוכל לשלם לו במזומן?
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר לגשת לחנות לקנות,אם אתה גר בסביבהאו להזמין עם הכרטיס אשראי בטלפון או באינטרנט, וזאת חנות אמינה ככה שזה לא ממש בעיהאםשר גם שליח עד הבית אבל זה עוד תוספת של כסף לפחות עוד איזה 30 שקל,והתשלום לא הולך לשליח הוא עדיין יהיה חייב להתבצע בכרטיס אשראי בעצם....
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אם אני אתקשר עכשיו..אני אוכל לבצע את ההזמנה?מקודם הם לא ידעו על מה מדובר..
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים מחבר הם יודעים במה מדובר כנראה האחראי לא היה שם באותה השניהכרגע אי אפשר עדיין להזמין כי אין לי שמות וטלפונים של 10 אנשים י שלי רק של 7כשאשיג את השאר נוכל להתחיל בהזמנה
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים הם יודעים במה מדובר כנראה האחראי לא היה שם באותה השניהכרגע אי אפשר עדיין להזמין כי אין לי שמות וטלפונים של 10 אנשים י שלי רק של 7כשאשיג את השאר נוכל להתחיל בהזמנהמעולה..תגיב כשהכל יהיה מוכן
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים כן היה בלבולון אבל עכשיו הכל מסודר בגלל ש ShOw-Time בצבא מחר אז אם זה לא ייסגר היום כנראה שהוא יעביר לי את הרשימה כדי להמשיך לטפל בזה מחר. אני גם גר לא רחוק מהם. בכל מקרה אין סיבה שזה לא ייסגר כבר היום אז יאללה חבר'ה כל מי שעדיין לא שלח לShOw-Time שם ומספר טלפון לא להתבייש
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים שיש טעם למה? ShOw-Time כבר סיכם איתם הכל והם רק רוצים רשימה. את הרשימה אפשר סגור כבר היום ולהעביר להם במייל.ככה שמחר על הבוקר הכל יהיה מוכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.