עבור לתוכן

שאלות לגבי SLI בכרטיס 8800GT

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2

כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ?

האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ?

המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH

מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024

מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים

משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם

בברכה ארז

פורסם

מה נסגר עם הפורום הזה, אם לא שואלים שאלות על ציוד ב10 אלף שקל זה לא מענין אף אחד?

פורסם

מה הקטע עם התגובה המטומטמת הזאת ?

לנושא הדיון, הוספת עוד כרטיס ל - SLI תתן שיפור משמעותי ברוב המשחקים (אלו שתומכים כמו שצריך ב - SLI).

אבל ב - 1280X1024 גם כרטיס בודד מסתדר מצוין עם כל משחק ולכן כל עוד לא קונים מסך חדש עם רזולוצייה גבוהה יותר השידרוג לא ימצא את עצמו כל כך.

בשביל מערך SLI הייתי מחליף את ספק ה - TT הגרוע הזה (TR2 סדרה חלשה ולא איכותית במיוחד).

לזה למשל - http://tms.co.il/product/7296

ספק חזק מאד, איכותי מאד ועם אחריות מאד ארוכה (5 שנים) וזול (380 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר זה שלא כדאי לשלב שני כרטיסים בגלל הרזולוציה ?

או שזה עדיין ישפר את ה FPS גם ברזולוציה נמוכה כזו {ישפר אבל לא בצורה משמעותית}?

מה לגבי המחיר של הכרטיס 8800GT ב350 ש'ח.

בברכה ארז

פורסם

הקטע של התגובה היא שבדיוק כמו בנושא הזה ראיתי עוד מלא נושאים אחרים שפשוט צונחים בלי התייחסות בכלל.

אני שמח שהתגובה הפרובוקטיבית שלי לפחות הביאה לכך שהנושא קיבל תגובה.

פורסם

אל תיקח את הקרדיט אל זה כי הוא לא מגיע לך והתוכן של ההודעה שלך תלוש מהמציאות.

מה נסגר עם הפורום הזה, אם לא שואלים שאלות על ציוד ב10 אלף שקל זה לא מענין אף אחד?

זה שיש נושאים שלא מקבלים תשובה הוא טבעי לגמרי, השוות את זה לפורומים אחרים ? אם היית עושה את זה היית רואה שזה הפורום הפעיל ביותר באתר ואנשים מקבלים כאן מענה ברוב המוחלט של המקרים.

מה שאתה אומר זה שלא כדאי לשלב שני כרטיסים בגלל הרזולוציה ?

או שזה עדיין ישפר את ה FPS גם ברזולוציה נמוכה כזו {ישפר אבל לא בצורה משמעותית}?

מה לגבי המחיר של הכרטיס 8800GT ב350 ש'ח.

בברכה ארז

כן, כרטיס אחד מספיק בינתיים אם אתה לא מתכוון לעלות ברזולוצייה.

יהיה שיפור כמובן, השאל היא עד כמה מורגש הוא יהיה.

מחיר סביר אבל לא יוצא דופן, אפשר לקנות 9800GT חדש עם קירור מעולה ב - 490 ש"ח (http://tms.co.il/product/7202) אז 350 ש"ח למשומש זה מחיר סביר אבל קצת גבוה להערכתי.

פורסם
  • מחבר

עוש שאלה אחרונה

כמה זה מסובך לעשות מערך כזה של SLI

מעבר לחיבור הפיזי של ההתקנה בתוך המחשב יש עוד דברים שעלי לדעת שצריך לעשות {ביוס וכ'ו}

פורסם

מעבר לזה יש לוודא שאופציית ה - SLI בדרייבר מופעלת.

יש גם כל מיני פרופילים ל - SLI בתוכנה כמו NHANCER בנוסף לדרייבר.

SYNDROME, המומחה פה לנושא הזה יכל להסביר לך טוב יותר (אישית עוד לא יצא לי לעבוד עם מערך כזה).

פורסם
  • מחבר

מעבר לזה יש לוודא שאופציית ה - SLI בדרייבר מופעלת.

יש גם כל מיני פרופילים ל - SLI בתוכנה כמו NHANCER בנוסף לדרייבר.

SYNDROME, המומחה פה לנושא הזה יכל להסביר לך טוב יותר (אישית עוד לא יצא לי לעבוד עם מערך כזה).

איך אניע מוודא דבר כזה לאן אני נכנס כדי לראות שהאופציה מופעלת ?

ולגבי הפרופילים מה הם נותנים ואיך יוצרים אותם

ואם תוכל להפנות את SYNDROME לאשכול הזה אני ישמח

בברכה ארז

פורסם

אתה נכנס ללוח הבקרה של nvidia, תחת 3d settings אתה נכנס ל-"set SLI and PhysX configuration" ובוחר "Enable SLI".

הפרופילים למשחקים מגיעים מותאמים מראש עם הדריבר עצמו (כוללים שיטת רינדור מועדפת ל-SLI ו-compatibility flags למיניהם).

דרך לוח הבקרה של אנוידיה אפשר לשנות מס' הגדרות (פילטרים \ אופטימיזציות וכו') לכל פרופיל.

התוכנה nHancer מקנה גישה לכל הפרופילים של הדריבר בממשק נוח יותר ופותחת בפניך הגדרות חבויות (שלא נמצאות בלוח הבקרה של NV)

במידה ויצא משחק חדש שלא תומך SLI כראוי ואין לו פרופיל בדריבר, אתה יכול או להמתין לדריבר חדש שיכיל פרופיל מותאם (או לפאץ' של המשחק)

או ל-SLI update patch שאנוידיה משחררת לעיתים (גם EVGA משחררים פאצ'ים כאלה משלהם) או שאתה יכול ליצור בעצמך פרופיל (שמצביע על קובץ ההפעלה של המשחק) ולבדוק איזו שיטת רינדור מקנה ביצועים עדיפים (בדרך כלל אפשר למצוא המלצות באנטרנט במקרים כאלה)

בשביל לוודא שאכן SLI פעיל במשחק מסויים, יש לך אפשרות להפעיל SLI Indicator מלוח הבקרה של NV, ראה תמונה:

2wn8ld5.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים