עבור לתוכן

צריך עזרה ברשת עם מודם אלקטל פרו

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל פרו והאב

עכשיו, קניתי כרטיס רשת חדש באיזה 50 שקל ככה.. ולפי מה שאומרים ומה שהצלחתי לעשות במחשב אחר , צריך רק לסדר את ההגדרות ולחבר את הכרטיס רשת לאינטרנט

אז עשיתי את הכל והגדרתי את כל ההגדרות וזה לא עובד

ואז שמתי לב שבהגדרה של המודם לrecieved buffer זה עומד על 64 כשמחשב אחר זה עומד על 48

אז בדקתי אם אפשר על הכרטיס רשת שלי לעשות גם 48 ואי אפשר... אפשר 16, 32, 8 ו64

:/

השאלה שלי אם הרסיבד באפר קשור לבעיה שלי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט? אם לא אז מה הבעיה? אם כן אז איך אני מסדר שיהיה 48?

עריכת המודר: כותרת + תאור

פורסם

לא הבנתי כלום!!!

כמה מחשבים יש לך??..איזה מערכות הפעלה??...

מאיזה מחשב אתה מתחבר??...מהמחשב שמחובר לאותה רשת??..

מי מחייג?..המודם או המחשב???

תן פרטים רלוונטים...כי ממש לא הבנתי על מה אתה מדבר עם ה 48

פורסם
  • מחבר

יש כמה מחשבים.. זה לא רלוונטי כמה

כולם איכספי

מודם אלקטל פרו מחובר להאב וכל המחשבים מחוברים להאב וזה אמור לשתף את כולם באינטרנט וזה משתף עוד כמה מחשבים חוץ מהמחשב הזה שאני מדבר עליו

המחשב שאני מדבר עליו שמתי בו כרטיס של asound והגדרתי את כל ההגדרות כמו שיש בכל המחשבים האחרים חוץ מכמובן הכתובת האישית שלו שצריכה להיות שונה בסוף, אחרי כל זה האינטרנט לא עבר ואפילו לא הצלחתי לעשות טלנט למודם

הדבר היחיד שיכולתי לשים לב ששונה בין המחשב שהאינטרנט לא עובד בו לבין מחשב שהאינטרנט כן עובד בו זה שבמחשב שהאינטרנט עובד בו כתוב בrecieved buffer (בדרייבר של הכרטיס רשת) 48 ובכרטיס של asound שמשום מה לא עובד כתוב 64... אז חשבתי שזה מקור הבעיה וניסיתי לשנות את הasound גם ל48 אבל אין שם 48! יש רק 8,16,32 ו64

אני די מיואש.. אני לא מבין מה הבעיה.. ניסיתי לעבור גם בסרוויסים לראות אולי יש שם משהו שלא מופעל אבל הכל שם בסדר...

עוד דבר זה שבמחשב שעובד יש איכספי פרו רגיל ובמחשב שלא עובד בו האינטרנט יש איכספי פרו עם סרוויס פאק1

בבקשה תעזרו

:/

פורסם

ההגדרה שאתה מדבר עליה לא קשורה בכלל.

כנס למודם ל

http://10.0.0.138/index.htm ואץ תבחר ב DHCP

שם תסמן DHCP server

ותלחץ על APPLY

ואז SAVE ALL

עכשיו אל תגע בהגדרות של הכרטיס רשת.......תן לו לזהות לבד

את הגדרות ה IP ב TCPIP תגדיר לו לקבל בצורה אוטומאטית בכל המחשבים.

(אבל קודם תראה שבמחשב הזה זה שלא עובד..תראה שזה עובד.

לפי מה שנראה לי זה שהמודם והמחשב החדש לא מוגדרים על אותו SUBMASK ולכן גם TELNET אתה לא מצליח לעשות

אם שינית את ה IP של המודם (אלקטל) אז צריך לשנות את ההגדרות של ה DHCP SERVER שיתן IP לפי ה IPים החדשים

ותגיד מה קורה...

פורסם
  • מחבר

רק שתדע שסידרתי את הsubmask לכולם אותו הדבר

אני אנסה מחר את הכל כי היום אין כרטיס רשת

תודה אחי

אני אנסה את הכל

פורסם

ואיך הלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים