עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט - תקציב עד 4K

Featured Replies

פורסם

היי ערב טוב,

שוטטתי בפורום ומצאתי כמה מחשבים מומלצים בתקציב הנ"ל, שחלקם גם כן בהמלצות לסטודנטים, אך הם לא התאימו לחלק מהדרישות שלי, ולכן אשמח לעזרה :)

קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז?

בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון?

אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו:

1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה)

2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן

3. אחראיות 2-3 שנים

4. מגיע עם Win7

5. שהמחשב יהיה לגיטימי מבחינת הביצועים לפחות לשנתיים הבאות.. המחשב נייד הנוכחי שיש לי של Lenovo בדרך לקבל שבץ.

זהו ברמת העיקרון..

אם יש עוד משהו ששכחתי שמתאים לסטודנט, תמיד אשמח להצעות ושדרוגים.

תודה רבה מראש.

פורסם

קודם כל ישנו דבר שאני צריך לדעת - כמה צריך לעלות, במקסימום, מחשב נייד לסטודנט? אני מכיר אנשים שהוציאו 5-7 אלף ש"ח על מחשב ללימודים, זה לא בזבוז?

בסופו של דבר מדובר במחשב שלא צריך לסחוב משחקים או תוכנות כבדות למיניהן, כך שאין צורך לבזבז סכומים כאלה על מחשב ללימודים, נכון?

אין כזה דבר "מקסימום". כל אחד מוציא כמה שמוצא לנכון. במחשבים ניידים משלמים לא רק על מפרט, אלא גם על ניידות (משקל נמוך, חיי סוללה), עמידות (איכות בנייה), אחריות ארוכה, תכונות כאלה ואחרות שיכולות להיות חשובות לאנשים מסוימים ופחות לאחרים (לדוגמה תמיכה בתחנת עגינה, חיבוריות, מודם סלולרי מובנה, וכו', הגנה על הדיסק הקשיח וכו' וכו').

אז ככה.. אני לא מבין יותר מדי בעניינים טכניים.. שיהיה טוב בסופו של דבר.. ובנוסף הדרישות האלו:

1. המחשב צריך להיות קל (גם אם זה אומר שהמסך יהיה יותר קטן - אין לי בעיה עם זה)

2. סוללות שמחזיקות הרבה זמן

בוא תגיד לאיזה משקל ולאיזה זמן סוללה אתה שואף.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה הטווחים בדיוק, אבל בוא נגיד זמן סוללה כ-3 שעות, ומשקל באיזור ה-2 קילו.

פורסם

במשקל זה יתאימו לך מחשבי 13.3".

ה-HP Probook 4310s מגיע בקונפיגורציות מסוימות עם Vista Business שמאפשרת שדרוג ל-Win7 Professional. אבל האחריות היא שנה בלבד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737724

אופציה נוספת - DELL Vostro 1320. הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות, אבל ללא מערכת הפעלה כלולה בתקציב וללא יציאת HDMI, אם זה חשוב לך:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-t66.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים